לא הגעתי לשלב הזה...זה היה רכב עבודה...
טל.
Printable View
מה שגיא אמר.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
תתחדש , מהי עלות האגרה השנתית של הרכב ?
יש חדש מאוד ההודעה האחרונה?
מצאת את הצמיג המתאים לך??
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
לא, לא מצאתי משהו חוקי וטוב.
771 כרגע זה היחיד שזמין בארץ ועומד בתקן. נתאפק עוד קצת.
כפי שראית בשרשור אחר, הייתי עסוק השבוע במשהו אחר
אכן... קוד R ולי נחוץ T...
תודה על המחשבה
לא הבנתי מה השרשור הזה עושה ברידרס רייד כשבכל 5 העמודים שלו מופיעה רק תמונה אחת של פנס ברקס אחורי
מיכל דלק ראשון מאז הרכישה.
1:15
נסיעה משולבת בלמידה
סביר ביותר
עבר קצת זמן, בעיקר בכבישים... פה ושם איזה שביל ליד הבית, בלי דרמות או תמונות שוות לבנתיים.
הרכב נשאר על שתיית דלק ביחס 1:15 בצורה נאותה. ומכנית לא היו עזים עד כה.... חמסה חמסה שום בצל.
זמן הטיפול הגיע, אני מחפש המלצה למוסך נורמלי בין מודיעין להרצליה.
קיבלתי המלצה על המורשה בירושלים ובראשלצ... אבל לא קראתי חווד נייטרלי, אז אם למישהו יש הצעות אחרות או המלצות, תודה.
בקרוב גם הטסט ואחריו יבואו צמיגים, עוד אין דגם ספציפי נעול אבל בימים הקרובים מאמין שאסגר על משהו ואוכל גם לפרסם. לא כי זה סוד אלא כי לא ראיתי עדיין משהו ראוי לציון...
הגיעו כמה סוגי שקעי usb מגניבים מאליאקספרס, עם מד טעינה והרחבות של שקע מצית. אני מחפש משענת יד שתתאים ואכניס לשם סט אחד ואת השני אשלח לאחורי הרכב.
פרויקט המגש קצת קפא בשל חוסר בזמן, אבל עדיין משהו שאני ממש רוצה להשלים למען הסדר ברכב.
https://m.aliexpress.com/item/328184...w1562608444081
https://m.aliexpress.com/item/329500...w1562608444081
למי ששאל
הגיע השלב שבו אני מחפש רעיונות לחיבור נקודות חילוץ.
אין טמבון ברזל באופק ולא וו גרירה
עצות יתקבלו בברכה
מכוון שנראה שאני כותב בעיקר לעצמי, אמשיך בתהליך ואספר לי על החוויה מהשבת האחרונה..
טעימת המיני שטח הראשונה, סיבוב באיזור אבו גוש בואכה עין נקופה.
שביל אדום מתחבר לכחול שמתחבר חזרה לאדום. כמובן סיום אצל נאג'י לכנאפה טרי/ה וקפה.
מסלול וקבצים נלקחו מכאן -
https://eyarok.org.il/trip.aspx?id=2942
מסלולציק במרחק יריקה מהבית אבל מספיק בשביל לנקות קצת את הראש, לתת לילדים להתרוצץ וללמוד על האיזור דרך האנדרטאות והשלטים השונים, פיקניק וטבילה בבריכה קטנה ונעימה. (לאנשי השיירות, אל תבואו בהמוניכם לבריכה הקטנה הזו כי אין באמת מקום לכולם והשביל צר, מי שמחליט להגיע, תחנו עוד כמה מטרים בהמשך כדי לא לחנוק את הציר).
כזכור, הרכב מקורי עד העצם. הורדתי קצת אויר לאיזור ה23psi, מה שבדרך כלל היה עומד על 12-8 ברכבים הקודמים, אבל צמיגי כביש, היעדר גובה וחוסר אמונה מוחלט, העדפתי לא לקחת סיכון.
התחלנו נסיעת שבילים חביבה ביותר, הרכב סופג מהמורות ולא מתרגש מבורות בדרך. לא מהיר מידי כי בכל זאת משפחה וכאלה, אבל לא זחלנות.
העליה/יות התלולות מעין נקופה בשביל הכחול לכיוון צפון מערב היו מבחינתי טבילת האש הראשונה בשטח אמיתי, הדרך מעין נקופה לתחילת העליה עברה בתוך נחל כסלון בזחילה ראויה בהילוך ראשון ועל גבול הטורים.
עליה תלולה, מהמורתית ומתפתלת ואחריה עוד אחת כשבין לבין בורות ומהמורות, דרדרת ורק נזכיר תנאי סף של פרייבט כמעט - הדאסטר לא התרגש. בלי משחקי קלאצ' ובלי שום בלימות או שיהוקים - כוון את ההגה, נחישות מתונה ועברנו את זה בלי פגע ובלי פרפור או אבק מיותר ובמהירות איטית יחסית, לא התאבדות והתפוצצות. מבחינתי, הרכב הרוויח את מדבקת ג'יפולוג שלו. כמובן שהנופים הנשקפים של הר אדר, ירושלים באופק ושאר ירקות, נעימים כתמיד.
וכמאמר הגברת עם מכנסי הנמר ב30 ש"ח - אין תמונות, תרקדו.