תגובה: רישוי כביש חוקי ל-ZIBAR ?!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
מפלצת מוצצת לפי חוקי גיפולוג זה לא בהכרח רכב עם עלויות גבוהות אלא אחד עם הפתעות שמגלים רק תוך כדי תנועה כמו מכלולים שאי אפשר לתקן אלא רק להחליף בחדש, צינורות שלוקחים איתם את כל המכלול, אלקטרוניקה וכל המלכודות הרגילות.
העלויות של הזיבר שדרור הזכיר צמיגים ודלק קיימות בכל רכב ורק יותר גדולות מעצם.. גודלו.
קפיש?
בדיוק.
ZIVO אתה יודע טוב מאוד מה זו מפלצת מוצצת.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
+1
תאכלס הייתי רוצה להיות שם כששוטר יעזור אחד כזה ל"ביקורת"... להתנהל עם רכב כזה ביומיום יהיה יותר גרוע מלהתנהל עם TMAX שחור בבת ים מהבחינה הזו.
להתנהל עם TMAX שחור זה מה זה קל. גז קטן ואתה נעלם.
להתנהל עם זיבאר כאן במרכז זה יהיה דומה להתנהלות עם סופה, רק יותר גרוע. בהתחלה יעצרו אותך על ימין ועל שמאל, לא כדי לתת דו"ח כמו בגלל הסקרנות. עד שיתרגלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
ברור למי??
לואדים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
מפלצת מוצצת לפי חוקי גיפולוג זה לא בהכרח רכב עם עלויות גבוהות אלא אחד עם הפתעות שמגלים רק תוך כדי תנועה כמו מכלולים שאי אפשר לתקן אלא רק להחליף בחדש, צינורות שלוקחים איתם את כל המכלול, אלקטרוניקה וכל המלכודות הרגילות.
העלויות של הזיבר שדרור הזכיר צמיגים ודלק קיימות בכל רכב ורק יותר גדולות מעצם.. גודלו.
קפיש?
מצטער, לא הכרתי את החוק הזה (כך) :-)
כל הכוונה הייתה הוצאות תחזוקה גבוהות, והפעם זו לא הפתעה, זה צפוי (ואם נחזור לשאלת המקור, ולכן הרכב הזה לא יהיה משמועתי בשוק).
אני מקווה שכתוב לו ברשיון שהוא מוגבה 50 ממ...
פייר אני מוותר על להיות שם עם השוטר בשביל להיות שם עם הטסטר (ודלי של פופקורן).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אבל עזבו ספקולציות. מה שהכי חשוב כאן - זה שמגיע שאפו גדול לעידו כהן. האיש המופלא שבונה מפלצות ומגשים חלומות כבר עשרות שנים, גאון מוכה שיגעון ובעל חזון, עם סבלנות אינסופית ויכולת כמעט סיזיפית להילחם בטחנות הרוח של ממלכת הרשע שנקראת "משרד התחבורע של מדינת ישראל" ובסוף גם לנצח. גם אם ניצחון קטן, זה עדיין ניצחון! מבחינתי האיש הזה הוא מושא להערצה. הרבה כבוד ובהצלחה!!!!
לגמרי.
לגבי קהל יעד, רואים פה במרכז מדי פעם ג'יפים מפלצות על נגרר, בדרכם לשביל אש כזה או אחר.
בשקלול של עלות הרכב החדש וכל השדרוגים יכול להיות שאין הבדל גדול במחיר, ומקבלים רכב עם עבירות בסדר גודל יותר טובה ו (הרבה יותר חשוב) משהו שאין לחברים.
מיכה
אתה צודק - רנגלר JL רוביקון חדש משופר לרמת הזיבאר - הכוונה צמיגי 42, מערכת מתלים ובלמים בהתאם, יחסי העברה, פגושי ברזל מגיני סף ומיגון תחתון - יעלה כ- 550,000 ש"ח (מחיר התחלתי לפני שיפור 440,000 ש"ח)
מה שמתבקש - מבחן דרכים בכביש ובעיקר בשטח לשתי המיפלצות האלו ראש בראש....
אם כי אני מסופק אם יש בארץ רנגלר JL משופר לרמת מפלצת...
יש JL רוביקון משופר מאד אבל רק 3.5 אינצ' הגבהה, צמיגי 35 ומיגונים...זו לא רמת השיפור הנדרשת כדי להשתוות לזיבאר.
לתחושתי הבלתי מבוססת בעליל ובגדר השערה בלבד...לרנגלר יהיה יתרון עצום על הזיבאר באיכות, איבזור ונוחות של תא הנוסעים ואלי אולי גם יתרון קל מאד בזחילת סלעים בגלל מהלכי מתלה שלהערכתי עדיפים על הזיבאר.
למה אתה משווה רק לJL רק בגלל ש "חדש מול חדש"?
גם בגלל החדש מול חדש אבל העיקר הוא אותה רמת מחיר, אותו קהל יעד (אם נתעלם מגופים מוסדיים) שהוא לטעמי בעלי ממון המחפשים צעצוע עבירות ייחודי, בגדול אותה יכולת עבירות (?) וכי אין שום רכב שטח אחר גם אם זה לא ה- JL אז זה הJK שמתקרבים אפילו ליכולות של הזיבאר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני מקווה שכתוב לו ברשיון שהוא מוגבה 50 ממ...
פייר אני מוותר על להיות שם עם השוטר בשביל להיות שם עם הטסטר (ודלי של פופקורן).
זהו, זה כל הקטע (שנראה לי שאתה מפספס...).
עם הכלי הזה אתה לא צריך לשנות דבר מהמפרט המקורי. המקורי שלו הוא מעל ומעבר לכל כלי מייצור סדרתי עם כל השיפורים שיש...
אז אם הכל מקורי ברשיון אחד לאחד זהה למפרט היצרן, לא השוטר ולא הטסטר יכולים להגיד לך מילה וחצי מילה.
אין את השטויות האלה של רישום הגבהה, צמיגים, כנפונים וכל שאר המריעין בישין שמאכילים אותנו עם הכלים המשופרים.
גן עדן אמיתי (שזה כנראה המקום היחידי שבו אוכל להיות בעלים של אחד כזה...).
טל.
אבל גם את הזיבאר אפשר להגביה ב 50 ממ ;)
ברוסיה 5 מליון רובל שהם 280 אשח כולל מס מקומי.
לא רכב יקר בכלל ביחס לתמורה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברוסיה 5 מליון רובל שהם 280 אשח כולל מס מקומי.
לא רכב יקר בכלל ביחס לתמורה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
Где находится агентство в России?
Просить друга ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
זהו, זה כל הקטע (שנראה לי שאתה מפספס...).
עם הכלי הזה אתה לא צריך לשנות דבר מהמפרט המקורי. המקורי שלו הוא מעל ומעבר לכל כלי מייצור סדרתי עם כל השיפורים שיש...
אז אם הכל מקורי ברשיון אחד לאחד זהה למפרט היצרן, לא השוטר ולא הטסטר יכולים להגיד לך מילה וחצי מילה.
אין את השטויות האלה של רישום הגבהה, צמיגים, כנפונים וכל שאר המריעין בישין שמאכילים אותנו עם הכלים המשופרים.
גן עדן אמיתי (שזה כנראה המקום היחידי שבו אוכל להיות בעלים של אחד כזה...).
טל.
איפה מופיע אותו מפרט יצרן שבו יעיין השוטר/בוחן/טסטר לאמת האם הכלי שמולו נאמן למקור? מזכיר לי פה כמה עם היילקס מקורית שהואשמו בהגבהה...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
וכמובן. לא לשכוח את ההשואה המתבקשת מול .... אההה ... איך קראו לאוטו ההוא ?
;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
Где находится агентство в России?
Просить друга ...
האמת שאני מסוגל לקרוא בלי תרגום מה שרשמת ושואל את עצמי אם זה מעשה ידיך או גוגל [emoji6]
התשובה הנכונה היא שרוסיה גדולה, מהיכן החבר?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה מגוגל
נרשם כבדיחה.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כרגע מדברים ברשת ב על רישוי הזיבאר.