בשנות ה70 לא יריתי, נוריתי ;)
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Printable View
בשנות ה70 לא יריתי, נוריתי ;)
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
כל ארגון שמכבד את עצמו, ביצעה הסבה לגלוק, בגלל : אמינות, בעיקר משקל,ודיוק. הדגם C ,מפחית משמעותית את ההדף ביד.
נכון הוא לא זול...אבל זה ציוד איכותי .וכמו שטעהו קודמי לא מחליפים כל יום את הכלי.
נ.ב. זה לא אומר שאין כלים טובים מאוד גם ב 2000 שח כגון ,זיג, סמיט, ברטה,וכד
בסוף זו בחירה אישית
סמיט עולה 2000??כמה שזכור לי הוא לא זול מהגלוק בהרבה אם בכלל
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
אני רכשתי את הc הזול יותר מהרגיל הוא עלה כ3350 על מה אתה מדבר ??גלוקיידה..
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
מכונת השיווק התחילה לפעול
https://www.youtube.com/watch?v=vs-V...D7jYSbvZvkdp3k
הלוואי שיצליחו לשווק ולמכור בכמויות גדולות.
ישראל (האזרחים) היא ממש לא שוק בנושאי נשק.
גם המוסדיים הם לא פונקציה גדולה למפעל נשק רציני.
אם יתפוס בארה"ב - המצדה יהיה על הגל...
סקירה ישראלית
https://www.youtube.com/watch?v=fQ9N...Z-LzReBaZ5mY4o
נראה טוב.
רק עכשיו נחשפתי לאשכול.
לצערי, יש כאן לא מעט מידע שגוי שעלול להטעות את החברים.
אנחנו משווקים בחנות שלי (ובשאר החנויות כמובן) את המצדה מזה כשבוע. זה עדיין לא מספיק זמן בכדי לקבוע עמדה.
היום אין כמעט בשוק אקדחים "לא טובים" וכמעט כל הכלים שנמכרים בארץ ויוצרו בשני העשורים האחרונים, יוכלו לשמש את בעליהם באמינות רבה עוד המון שנים.
מציע למי ששוקל לרכוש את המצדה, להגיע למטווח ולבקש להתנסות בו. במקביל, צריך לבדוק את ההתמאה שלו לאורח חייו של המתעניין ולמבנה גופו. את זה, עושים מדריכי הירי ש"מתחקרים" את הלקוח, יורים איתו בכמה סוגי כליםובסופו של דבר, מסייעים לו להגיע לכלי המתאים ביותר למבנה גופו, עיסוקו, איזור מגוריו, אורח חייו ו... תקציבו.
צריך לזכור, שהאקדח הכי נוח ביד או בירי, עלול למצוא עצמו "גר" בכספת, אם הוא גדול מדי, כבד מדי, בעל בליטות משוננות שקורעות בגדים או את מושב הרכב ועוד.
צריך גם לזכור שכיום, בעלות על אקדח מצריכה לא רק אחריות אישית ואחזקת כספת אלא גם הגעה לאימון שנתי במטווח, לבדיקה רפואית כל 3 שנים ולתשלום אגרות (ורצוי גם ביטוח).
ולגבי המחיר, לא תמיד המחיר הזול הראשוני שמוצע בפרסום, הוא המחיר שמשלמים בקופה.
מי שרוכש אקדח, צריך לזכור שעליו לעבור אימון ראשוני, הוא זקוק לנרתיק אחד לפחות, לתחמושת, לכספת, (לעיתים) לכבל אבטחה ומתאם לכבל ועוד. צריך גם לזכור שיש הוצאות נוספות עבור ההדרכה במטווח, אגרות ותשלום לרופא.
בשורה התחתונה, אני מציע למתעניינים להתאפק כמה חודשים עד שנוכל לצאת בהצהרות.
על פניו, הכלי מרשים וההדק שלו מעולה אולם כאמור, צריך לחכות לחוות דעת, אחרי שהכלים שנמכרו יירו את סוגי התחמושות השונות הנמכרות בארץ, אחרי שנראה את עמידות הציפוי לשחיקה וקורוזיה ועוד.
(הח"מ מדריך ירי ובעלים של מטווח וחנות נשק)
אמיר
קצת מילקי הענין הזה עם הכוונת. יש בעיה חוקית להסתובב עם כוונת כזו בארץ?
תעשה חיפוש ביוטיוב, יש עוד המון ערוצים שבדקו את האקדח.גם בשבוע האחרון.
תודה, כאמור אני מחליף אקדח כך שכל העלויות ידועות.
כרגע די ירדתי מעניין המצדה בעיקר בגלל הפחד ממחלות ילדות.
אם אתה כבר פה נשמח לשמוע את דעתך עליו מבחינת נוחות נשיאה, עד כמה באמת יש לו בליטות להשמדת חולצות, והאם באופן כללי הוא נראה לך נוח לנשיאה יומיומית של אדם מהיישוב (לא ממש מוסלק אבל מוצנע).
אני לא בעל מקצוע בתחום הנשק,
אבל מהנסיון הצנוע שלי, אקדח פול סייז (נניח גלוק 17 שדומה בגודל למצדה, ואיתו יש לי נסיון) הוא פשוט גדול מדי ולא נוח לנשיאה מוסלקת על הגוף. ה-19 כבר הרבה יותר הגיוני. ומאפשר גם נהיגה איתו (למרות שמסורבל מאוד לשלוף בישיבה).
חזרתי מתערוכה בחו"ל.
גלוק יצאו עם דגם חדש וצבע המתכת כסוף.
מוצר מדהים ,קצר מדגם 19 ומרגיש בידית האחיזה גדול יותר מה 19
דגם 43x
מוצר מנצח לדעתי.
דרך אגב הופסק הייצור של ה 19c עם החריץ בקנה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7317f4f6f8.jpg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
נראה כמו 19 עם קנה של 26..
וכסוף יש מזמן.
קשה לי להאמין שהשוק יוותר על דגמי ה-C.
Slowly..