מסכים לגמרי.אם כבר מפלץ לפחות שיהיה בסיס גלגלים נורמלי! הקצר פשוט קצר מדי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי benyaich
Printable View
מסכים לגמרי.אם כבר מפלץ לפחות שיהיה בסיס גלגלים נורמלי! הקצר פשוט קצר מדי.ציטוט:
מה ההבדלים המדויקים בין הכלים? (מרווח סרנים, מרווח פגוש לפגוש, משקל)
ואין ארוכים מהדגם שבא אחרי 96 נכון? עד מתי הם יוצרו/יובאו?
תעשה חיפוש אבל בשביל לחסוך לך קצת:ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
המרווח בין הסרנים הוא 37 ס"מ יותר ארוך מאשר הקצר, פגוש לפגוש אין לי מושג. משקל-בערך 1200 (300 ק"ג יותר מהקצר).
הדגם הארוך יובא לארץ בין 86-88. בשנים האלה הסמוראים יוצרו עם סרנים צרים (ב-10 ס"מ) מאשר הדגמים הקצרים שהגיעו משנת 88.5 ומעלה.
מעבר לזה: הדעות חלוקות אבל מבחינה תאורטית עקב בסיס הגלגלים הארוך יותר יש לארוך יתרון במדרגות. אבל המשקל שלו בעוכריו כאשר מדברים על דיונות ובוץ. בכל אופן ההבדל בשטח זה ככה"נ לא משמעותי בעוד שבמדרגות היתרון של הארוך משמעותי.
מה שבטוח-בארוך יש הרבה יותר מקום. גם לנוסעים מאחור (ברישיון יש לו 1+5) לא שאני ממליץ לנסוע עם עוד 5. אבל שיהיה.
זהו בערך...לפי מה שאני יודע
אבל שוב-היו על זה מלא דיונים אז תעשה חיפוש. וגם אני בהתחלה הייתי ממש נעול על קצר סגור עם מזגן ובסוף הלכתי על ארוך פתוח בלי... יכול להיות שבקיץ הראשון אני אתחרט :twisted: :twisted: . אבל למזלי זה לא אותו ראשי. :lol: :lol: :lol:
אופסציטוט:
מן הסתם אותו=אוטו ;)
זה מה שיושב לי בראש (4 לינק). עכשיו אני גם יודע את השם המקצועי.(כנראה שזה מה שאני אבנה)ציטוט:
נכתב במקור על ידי dizza man
לפי מה שהבנתי מיסב קצה יקר מאוד ויש לו בלאי גבוה!
מאיזה חומר עשויים הצינורות (מוט רדיוס)?
מה לגביי תמונה של הפרונט?
לאריאל יש מודל 93 עם בודי יפה למה לו עכשיו לקנות ארוך עם טסט כל חצי שנה ובודי רקוב שעבר גיהנום ולהתחיל לבנות אותו מההתחלה..
חותכים את הסמוראי באמצע לשניים!! פחות עבודה יותר כיף! ויש יותר יתרונות...
בקיצור .. בהצלחה אריאל .. אפילו אם לא תחתוך אותו ל2 אני עדיין תומך בך תמשיך ככה ..
ותבנה מערכת ספירלות!! וראיתי למכירה ב300 ש"ח סעפת יניקה 1.6 הזרקה בשבילך בלוח מודעות
מתאים בול ותוספת של 10 כ"ס מובטחת-סעפת עם פתחים גדולים ומצערת גדולה ב25%
זה יעזור לסובב את הסרנים החדשים שרכשת
להארכת שלדה יש בעייתיות מאוד גדולה, כפיר; אתה צריך לקחת בחשבון את פיתול השלדה...
יהיה יותר זול ויותר ריאלי להזמין שאסי חדש ממקום שיכול לכופף מתכות. לא שזה זול או ריאלי, אבל כבר קבענו שאלו לא מילים שאנחנו באמת מבינים את המשמעות שלהן...:lol:
נראה לי שאתה קצת אופטימי בעניין הטסט. עם סרני טויוטה הסיכוי שלו לעבור טסט יותר גדול עם הארוך לפי דעתי (קצת פחות בולט)-וגם זה אני דיי פסימי. :twisted: :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי dizza man
אם הבודי במצב סביר-נגיד שיש קצת חורים ברצפה מאחור( בד"כ יש בחיבור של הכנף האחורית) אז לא עניין גדול-כמו ששמיל המליץ: לנסר שני ס"מ את האזור הרקוב ולרתך פח/מגלוון (ניתן לקרוא על זה עוד קצת ביומן שיפוץ של ליזרד והסיקס שלו-זה החלק הכי פחות מסובך בשיפוץ שהוא עושה :lol: ).
בכל מקרה, בגלל דבר כזה (כמובן בהנחה שהמצב סביר-ולא יותר ממה שתיארתי) אז אפשר למצוא ולא הייתי פוסל בגלל זה את הארוך.
אבל אני חושב שאריאל יודע מה הוא רוצה-שזאת התחלה טובה! אז ישר כח...
דיזה איך הגעת למסקנה שהארוך עושה טסט פעם בחצי שנה ??? לפני שבוע עשיתי טסט לסמוראי שלי ארוך מודל 88 והטסט הוא לשנה וכך ימשיך להיות עד 2008 כולל.
אל תקח ללב רובי.. יש גם 87 ארוכים ..ושנה הבאה הם כבר כל חצי שנה בטסטציטוט:
נכתב במקור על ידי ruby