לא חסר ג'נטים כאלה בפירוקיות...
ות'כלס כל ג'נט מקורי 16 של יפניות אמור להתאים.
Printable View
לא חסר ג'נטים כאלה בפירוקיות...
ות'כלס כל ג'נט מקורי 16 של יפניות אמור להתאים.
על מה סליחה....
לא יודע מה הרוחב של הג'נט ברזל.... לדעתי אם הוא לפחות ברוחב 7" אז יתאים.
שאלה של רוחב... עכשיו מותקן עליו צמיג ברוחב 205. אתה רוצה אני מניח להתקין עליו צמיג ברוחב 245. תסתכל ותדמיין עוד 15 מ"מ לכל דופן. אם אתה לא בטוח תעלה תמונה כמו זו:
קובץ מצורף 126440
(זה צמיג 245.70R16 על גלגל מקורי ברוחב 7 אינץ' של מיצובישי טריטון, גלגל זהה למה שהיה גם על האנטרים. צילמתי על טנדר של רט"ג. אתה רואה פה שהדופן קצת בולטת מעט מעבר לשפת הג'אנט. אין בעייה להרחיב פה את הצמיג גם ב20 מ"מ לכל צד)
אז בשעה טובה הוחלפו צמיגים. מפאת חוסר הזמינות של BF הוחלט על מקסיס 980. הורכבו על הג'אנט ברזל המקורי בלי בעיה. אחרי כמה שבועות איתם אני יכול לומר שנראה לי שיש הבדל קל בקלות הגלגול, רעש, וניקוי בוץ, אבל זהו הבדל קל שבקלים וזניח לעומת ההבדל במחיר. נראה כמה זמן יחזיקו...
לגבי הארגז: אחרי הרבה לבטים הוחלט להשאיר אותו כרגע. זה פשוט כ"כ נוח ופונקציונלי... הכלב פשוט ימשיך לנסוע איתנו בקבינה (אחרי שאקנה כיסויים לריפוד).
השלב הבא הן הגבהות ומיגונים: אשמח להמלצות על קיט הגבהה שיעשה את הרכב ליותר נעים לטיולים ובמחיר שפוי (הקיט פוקס של נמרוד מדהים אבל לא בתקציב [emoji6]).
כמו כן: אילו מיגונים חשובים בטנדר?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...36a3a320c1.jpg
לא פוקס, אלא אולדמן BP-51. בכל מקרה אין את המוצר הזה להאנטר.
אבל יש בהחלט את קיט ההגבהה הרגיל של אולדמן, יש קיט של בילשטיין אצל אספיר ויש קיט EFS שמיובא על ידי אאוטבק טכנולוגיות. יש כנראה עוד מותגים, אבל שלושת אלו בוודאות טובים, די דומים אחד לשני, נותנים לך 50 מ"מ של הגבהה תקנית ובולמים איכותיים ועדיפים על המקוריים.
אני מציע לך לשכב מתחת לרכב ולזהות בעצמך מה חשוב ומה לא. תסתכל על החלק הקדמי, תזהה מה החלקים הפגיעים אם בכלל (צינורות הידראוליים, אולי תחתית הרדיאטור). תסתכל על מיכל הדלק ותסתכל על הטרנספר שהוא החלק הכי נמוך. אלו הנקודות הבעייותיות והיצרן תמיד מגן עליהם בצורה כזאת או אחרת, לפעמים מספקת ולפעמים לא.ציטוט:
כמו כן: אילו מיגונים חשובים בטנדר?
בנוסף למה שנמרוד כתב, מיגון סף אם נדרש.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הקיטים השונים לא נותנים בהכרח 50 מ''מ הגבהה.
לבדוק.
(לפחות כשאני שקלתי לקנות האנטר הקיטים הטובים נתנו 10 עד 20 מ''מ בלבד)
אסף.
אני עם האנטר 2008 עם ארגז סגור , הרכב משמש את אשתי לנסיעות קצרות לעבודה, ובסופשים לטיולים עם המשפחה, נקנה במיוחד בשביל זה.
יש לי מיגון מלא מתחת לאוטו כולל מיכל דלק. לא היייתי מוותר על גרם אחד של אלומיניום , המיגון ספג כל כך הרבה מכות וחבטות, טנדר זה לא גיפ, את זה כבר למדתי.
כשמטיילים עם 3 ילדים מצד אחד לא מחפשים הרפתקאות עבירות, ומצד שני כשבינך לבין הכביש המהיר מפרידה איזו מדרגה סלעית קטנה, והילדים על סף להירדם, אתה בוחר לרדת את המדרגה ולא לחפש מעקפים. ושם המיגון תמיד חשוב.
לגבי הצמיגים אני עם BF, כבר 4 שנים ומאוד מרוצה.
תשאיר את הארגז סגור כמו שהוא, תעשה לך פתחים בצדדים לגישה טובה ותהנה תהנה תהנה, כרכב טיולים למשפחה הוא נהדר.
אולדמן:
קובץ מצורף 126970
מתוך:
http://arb24.ru/images/Catalogues/OME_MARCH_2018.pdf
EFS (יבואן אאוטבק טכנולוגיות)
קובץ מצורף 126971
מתוך:
https://www.tranzmile.com/media/1286...tion-guide.pdf
וקיט בילשטיין/פדרס של אספיר4X4:
https://www.asfir.co.il/manufacturer...&category=8604
תתחדש . האם הצמיגים הישנים שהחלפת למכירה?
לגבי הארגז אני ממליץ להרכיב דלתות צד זה יקל עליך מאוד בהעמסה ובגישה לציוד שבפנים
בשעה טובה הותקנו מיגונים של אספיר ומערכת שמע סבירה ברכב, כך שהוא סה"כ מוכן לטיולים! בבדיקות ראשוניות באזור רמות מנשה נראה שזוית הנטישה לא מאד מגבילה, אבל המדבר יכריע בסופ"ש הקרוב....
התלבטתי לגבי התקנה של מיגוני סף ופגוש: יש בזה צורך? במיוחד אל מול הקצאת תקציב להגבהה מתישהו? תודה נמרוד. אז אם אני מבין נכון, הקיט של OME מגביה לכל היותר ב 20 מ"מ והקיט של EFS מגביה ב 45?
את הקיט של בילשטיין לא הצלחתי למצוא באתר של אספיר משום מה והלינק ששלחת לא עובד.
האמת שהקיטים היחידים שיצא לי לנסות הם של EFS על הטרופר הקודם ושל בילשטיין על סופה צבאית. שניהם היו אחלה, גם הטנדר ירגיש ככה איתם או שטנדרים מתנהגים אחרת?
מתקין כלשהו הציע לי קיט של איירונמן אבל אמר שלא מחליפים את כל העלים האחוריים אלא שמים "תוסף". מכיר משהו כזה? תודה! הצמיגים היו כבר בני שש ולמרות שנראו חדשים נראה לי חוסר אחריות למכור אותם...
האמת שמתחיל להשתעשע עם הרעיון של דלתות צד לארגז, אבל צריך לחשוב על זה לעומק.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לגבי מיגוני סף, או מדרגות צד - אני, אפשר להגיד אידיאולוגית, מתנגד. לא התקנתי ואף הסרתי מדרגות מכל רכבי השטח שהיו לי. אני יודע שאני בדעת מיעוט.
פגוש קדמי זה עניין אסטטי יותר מאשר פונקציונלי, אלא אם הוא מהווה תשתית לכננת. ואפשר גם להתקין כננת בתוך הפגוש המקורי. להאנטר יש פגושי כננת שנראים טוב, השאלה אם הם עוד נמצאים במלאי (גתוס, אספיר). תבדוק גם עם דוד כהן 4X4 (חפש בפייסבוק) שמייבא פגושים ואבזורים מסין.
לגבי הגבהות - האפשרויות מונחות לפניך, מה שלא תבחר לא נראה לי שתצטער. זה תמיד שיפור גדול יחסית למתלים המקוריים.
יש אצלי גם וגם, ולדעתי הגבהה הרבה לפני מגיני סף.
הגבהה משרתת איכות חיים כל הזמן, בכביש ובשטח, ולעומת זאת, מגיני-סף הם למקרי עבירות מאד ספציפיים.
הגבהה גם תשפר זויות גישה/נטישה ואז גם החלפת פגוש זה פחות קריטי.
לאורך השנים שיש לי מגיני סף, פעמים ספורות הם עבדו (ואז זה ההבדל בין נזק לא מבוטל לכלום), הם בפועל בעיקר מדרגת עלייה לרכב.
ומקום להרים עם היי ליפט.