תגובה: עזרה בקניית ג'יפ - כל הקריטריונים מולאו
When god made man, she was only joking ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
עצם זה שמישהו רכש פורסטר ידני מעיד על כך שיש אלוהים
Sent from my iPhone using Tapatalk
בס"ד
מידת זלזול שמחייבת התייחסות.
עצם העובדה שיכולת לכתוב את מה שכתבת מעידה על בורא שברא אותך. כפי ששולחן מעיד על נגר שהרכיב אותו.
ולבי הפוסטר. אחלה רכב. מעולה. נוח. חסכוני לקטגוריה ואמין ומצוין לשטח אליו הוא מיועד.
שלמה.
בקיצר לא נמכר הרכב ושנתיים אתה אוכל לנו את הראש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
I. Shlomo
מידת זלזול שמחייבת התייחסות.
שלמה, קח אוויר, תירגע, תקרא שוב.
לא היה שם זלזול אלא מחמאה (כך אני קורא את זה לפחות), גם אם סוג ההומור שבו זה נכתב לא מדבר אליך ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
שלמה, קח אוויר, תירגע, תקרא שוב.
לא היה שם זלזול אלא מחמאה (כך אני קורא את זה לפחות), גם אם סוג ההומור שבו זה נכתב לא מדבר אליך ..
בס"ד
לאחר ההבהרה. סורי. מתנצל. לוקח דבריי בחזרה.
פשוט כל העליהום הזה...
תודה בכל אופן.
ועכשיו לעניין.
יש כמה על הכוונת.
טויוטה לנד קרוזר פרדו ארוך 4X4 STD אוט' דיזל 8 מק' 3.0 (125 כ''ס) - 50Kש"ח. 440K ק"מ. שמור וכו'... משקף 25% מעל המחירון.
סאנגיונג רקסטון 4X4 EX אוט' דיזל 7 מק' 2.2 (178 כ"ס) - 90Kש"ח. 210 ק"מ. ליסינג. מחיון 135Kש"ח.
שלמה.
כל הזמן חוזרים פה על טויוטה לנקרוזר ומיצובישי פג'רו, רכבים "טובים" אבל יקרים. יש לי לנדקוזר לטיולים (2011) ולפני כ 3 חודשים רכשתי רקסטון (2017). מאוד מרוצה מהרקסטון (לא נסעתי אתו בשטח). בכביש הוא לגמרי לא נחות מהלנדקרוזר וזה בלשון המעטה. בשטח, מאמין שלרוב הוא יעשה כל מה שהלנדקרוזר יעשה (כמובן עם שיפורים, אבל גם הלנדקרוזר משופר) במחיר הוא מכה את הלנדקרוזר והפג'רו. אז למה לא? אם יהיו משתשים רבים גם מחירי החלפים ירדו.
טויוטה עם 440 אלף קמ..נשמע כמו התחלה של סיפור אהבה עם המוסך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vik014
כל הזמן חוזרים פה על טויוטה לנקרוזר ומיצובישי פג'רו, רכבים "טובים" אבל יקרים. יש לי לנדקוזר לטיולים (2011) ולפני כ 3 חודשים רכשתי רקסטון (2017). מאוד מרוצה מהרקסטון (לא נסעתי אתו בשטח). בכביש הוא לגמרי לא נחות מהלנדקרוזר וזה בלשון המעטה. בשטח, מאמין שלרוב הוא יעשה כל מה שהלנדקרוזר יעשה (כמובן עם שיפורים, אבל גם הלנדקרוזר משופר) במחיר הוא מכה את הלנדקרוזר והפג'רו. אז למה לא? אם יהיו משתשים רבים גם מחירי החלפים ירדו.
בס"ד
מה דעתך על מודל 2016 עם ק"מ 210/150 (יש שני רכבים מליסינג של היבואן).
מה לדעתך כדאי לתת דעת בבדיקה יותר מפרמטרים אחרים?
תודה.
שלמה.
אני לא כזה מומחה, אבל מה שמקובל לבדוק בכל רכב. את שלי רכשתי בעקבות המלצה של חבר שזה הרקסטון השלישי שלו (אגב גם שלי צורה ישנה עדיין) ועוד אגב, שמתי לב, שכרגיל מי שממליץ זה מי שיש לו ומי שלועג זה מי שלא היה לו...;) אם אתה מוגבל תקציב (וגם אם לא) ממליץ לך לגשת לבדוק, שווה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vik014
איך אתה יכול להמליץ ולספר כמה אתה מרוצה, אם לא נסעת איתו בשטח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vik014
מאחר והדור החדש שונה לחלוטין אז מספר המשתמשים תלוי במספר המכוניות הקיימות בשוק ומספר זה לא יכול לגדול אלה רק לקטון. אם יהיה גידול בביקוש אז זה יכול לעלות רק את מחיר הרכבים המשומשים אבל אני לא רואה הגיון בצפייה שזה יוריד את מחיר החלפים.
זה כמובן נכון לכל דור של רכב שלא משווק יותר.
דרור, לגבי נסיעה בשטח, בטיול ג'יפים בחול קבלתי רקסטון לכשבוע ולא התאכזבתי. מעבר לכך, נכון שלא התנסתי בו בשטח בארץ ואין לי כוונה כזו בקרוב, אך ורק בגלל שיש לי לנדקרוזר יעודי ומשופר רק לשטח ועד לשטח. אבל, יש עדויות וסרטונים לרוב של אנשים שנוסעים ברקסטון (עם ובלי שיפורים) בשטח ואפילו שלך שאני מאוד מכבד ונהנה לקרוא ולעקוב.
אז אמרתי מראש, הוא לא משתווה ללנדקרוזר בשטח, אבל עם שיפורים לרוב הטיולים הרגועים הוא יתן מענה מספק. יותר מהג'יפון הכי טוב.
לגבי מחירי החלפים (ולא שנתקלתי בחלפים זולים ללנדקוזר, כן) ההגיון שלי אומר, שככל שיהיו יותר רכבים בשוק, ימצאו יותר חלפים מפירוק במגרשים....עם כל תופעות הלוואי לחיוב ולשלילה.
ולסיום, די עם הסגידה (והבכיינות) ללנדקרוזר ופג'רו....לא צריך לפחד להיפתח לעוד דברים במחירים שפויים יותר.;)
בס"ד
שבוע טוב.
פאג'רו ארוך 2008 DESERT.
300000ק"מ יד 6.
הבן אדם נשמע ישר וסיפר בין השאר שהמנוע עבר אוברול במוסך לב גן בירושלים.
אין תאונות. הרכב נראה כללית טוב.
מחירון 64. הצלחתי להביא ל50.
מה דעתכם.
שלמה.
האמת שהמחיר קצת מחשיד.
בכל מקרה אל תקנה בלי בדיקה מקיפה שלך במוסך/סדנה שמכירה טוב את הדגם הזה.
אמנם 50K זה לא הרבה (יחסית) אבל אם "תיפול" עם הרכב, עלויות התיקונים יכולות להתקרב לעלות הרכב.
הייתי מחפש רכב עם פחות ידיים, 6 ידיים ב11 שנה זה לא מעט ויכול להצביע על בעיה שמגלגלים מיד ליד.
300 זה גם הרבה, לא רק המנוע מתבלה, גיר ושאר מערכות גם לא חיים לנצח - וברכב הזה הם לא זולים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
הייתי מחפש רכב עם פחות ידיים, 6 ידיים ב11 שנה זה לא מעט ויכול להצביע על בעיה שמגלגלים מיד ליד.
300 זה גם הרבה, לא רק המנוע מתבלה, גיר ושאר מערכות גם לא חיים לנצח - וברכב הזה הם לא זולים.
בס"ד
צודקים.
מכירים מישהו בירושלים לבדיקה?
לא נראה שהבן אדם יסכים לנסוע מחוץ לאזור.
שלמה.
מה עם הדיסקו 4 שפורסם פה היום או אתמול?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
בס"ד
לגבי נושא הידיים.
מדובר על רכב שהיה שייך לסבא עבר יד לאבא ולאח ולעוד אח.
כך נמסר על ידי בעל הרכב.
שלמה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
I. Shlomo
בס"ד
צודקים.
מכירים מישהו בירושלים לבדיקה?
לא נראה שהבן אדם יסכים לנסוע מחוץ לאזור.
שלמה.
בס"ד
ביקשתי לבדוק את הרכב אצל סאמר בעטרות.
המוכר מושך לבדוק את הרכב אצל חבר שלו שמבין ברכבים.. :-)
לא נראה כל כך..
שלמה.
עניין ה 4 ידים בתוך המשפחה נשמע לא אמין.
גם ההתעקשות לבדוק אצל חבר של המוכר מדליק נורה אדומה.
הלאה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy888
עניין ה 4 ידים בתוך המשפחה נשמע לא אמין.
גם ההתעקשות לבדוק אצל חבר של המוכר מדליק נורה אדומה.
הלאה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
בס"ד
מחשיד מאוד.
עכשיו גם ראיתי שסוג הרכב רשום כN1. אני חושב שהדבר יהווה בעיה עם חוק מסנן חלקיקים.
שלמה.