יהיה בסדר, צהל אף פעם לא מתאמן בשישי בבוקר
Printable View
יהיה בסדר, צהל אף פעם לא מתאמן בשישי בבוקר
"יעבור חופשי במכס, אל תדאג..."
"לא מסתכלים על זה בטסט, אל תדאג..."
"האזיקונים יחזיקו את זה בקלות, אל תדאג..."
"תשאיר דולק כל הלילה, המצבר יעמוד בזה בקלות, אל תדאג..."
"לנדקרוזר 73 הוא הרכב הטוב ביותר ביקום. הוא אף פעם לא מתקלקל ונוטה גם לתקן את עצמו במקרי המאוד בלתי סביר של תקלה".
- - - Updated - - -
"טפו טפו טפו, בפטרול הזה מעולם לא הוחלף מנוע".
- - - Updated - - -
חחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים! שמעתי את המשפט הזה עשרות פעמים.
- - - Updated - - -
אגב זה לא בדיוק מיתוס- אבל אני שמעתי במו אזני את המשפט "זה המחיר במורשה כי ג'יפ הוא רכב פרמיום".
יש פה לא מעט אנשים שהפכו ברגעים אלו למבוקשים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא נוסעים רכב בודד בשטח! לעולם!
המיתוס הגדול ששכחתם הוא איש המערות המסתורי של הר הנגב. קרוב משפחה של הייטי והצ'ופקברה מיבשות אחרות, הבדווים מכנים אותו "אל-ברלי". הנה איור של אמן קלסטרונים משטרתי, מורכב משברי עדויות של ג'יפאים שיכורים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...197d8dfb6c.jpg
"שים את ה-k44 הזה במכל דלק, סע חצי שעה ככה...(תרביץ אבל...), תחזור לטסט, אתה עובר בלנקו..."
"האוטו מעשן לך?? שים את ה-k44 הזה במכל דלק, סע חצי שעה ככה..."
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
והכי חשוב " ברלי אף פעם לא חולה מידי בשביל לצאת לשטח"
לגבי הבדואים, הם באמת נהגי שטח לא רעים, חלקם הגדול ממש לא עובר הכל בגז, וזה שיש להם רכבים כלכך ישנים שחיים תמיד בשטח רק מוכיח שהם אפילו שומרים ומתחזקים לא רע.
במיתוס הכי ישראלי הוא " נ.נ/ריאו/ג'פס עובר הכל, לא תאמין מה עשינו איתו בצבא".
וההכי מוגזם הוא לגבי האמר "הג'יפ הכי טוב " שבפועל זה רכב שטח לא רע אבל שיכל לצאת לשוק רק במכרז.
שרשור מגניב ,חח , אני חושב שאחרי בדווי בליאונה עבירות גבוהה במקום שני זה באמת רכב חברה (לא ליסינג!!!) , חחח אם לא הייתי חווה במו עיני לא הייתי מאמין גם אם הייתם נשבעים באבי אביכם.
אגב דרור , אתה רואה בזה מיתוס אבל כנראה אם היית מסתובב יותר בשטח ולא מוביל שיירות של צפוניים בשבילים ידועים ומסומנים , כנראה שהיית מבין אחרת. בלשון המעטה אומר שלפעמים אני רואה אותם עוברים על כל חוקי הפיזיקה /חיכוך/מגע וכל מה שקשור לרוחב/גודל צמיג ןעוברים במקומות שלא הייתי מעיז עם הגימני( גבעה מפודרת עד מוות בזווית כמעט ישרה למשל..) שאולי היה יכול אבל הבעלים (אנוכי ) מת מפחד אם עליה כזאת נכשלת.
וכן רכבי חברה שמגיעים בצורה מופלאה למקומות הזויים (אולי עם שפאלות אולי עם מזל ) ,כמו מעברי נחלים בגובה מכסה מנוע (יש כאן בעל חברה שאולץ כמדומני להחזיר מספר רכבי ליסינג ולשלם הון עתק אחרי שפרסם צילום שלו על רכב חברה חוצה נחל זורם -למכונית ולנהג שלום,המעבר צלח המשך החוזה נכשל ) .
עבורי, יש מסקנה אחת ויחידה, וזאת כל התורה. בשטח הכי חשוב זה הנהג ויותר מזה הראש של הנהג ויכולת האילתור והבנת השטח.לא הרכב. כל התוספות,נעילות ,מהלכי מתלה , גובה ,הכל אלו בונוסים נחמדים . אפשר להעביר כל רכב בכל מקום שרוצים ,תלוי בזמן שבידך ובנחישות.
במאמר מוסגר - באמת לא מבין למה לשפר רכבים בטרוף ,לקנות רוביקונים יקרים להחריד ואחכ לחפש ,את נחל קינה, לחפש מי יבוא אתך לנחל כמריר ועוד.
מחפש עבירות? קנה לך סובארו ליאונה ב5 אלף שח וסע בנקרות,סע במעלה נוח, טפס בערוגות. הנאה מובטחת ובגרושים. אגב הרעיון הנל נוסה ,ואני יכול להגיד שבאמת נהנינו ,אבל הזמן הדרוש לזה לא מאפשר לאנשים מישוב ביצוע. עיין ערך גורטשטח , מסעות מהנים בטרוף.
אבהתי את הרעיון.
שבוע טוב חברים
- - - Updated - - -
רגע זה מדאיג... מה,זה לא נכון?? רציני עכשיו לא צוחק.(לסופש הקרוב... )
"אי אפשר להפוך האמר"...
שמע כל מי שהיה חי"רניק...
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
"לסופה יש שרשרת שבירה שנועדה להגן על הטרנספר"
סטיקר על דיפנדר -
" Actuaiiy , I CAN go slower "
אנשי ג'יפולוג חושבים שרק הם יודעים הכל !!!
כן.. בטח.. לנפץ את המיתוס שג'יפ גדול ועביר זה פיצוי על משהו קטן ומדובלל
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk