כן.
Printable View
כן.
חבר הזמין כזה ומרוצה
https://www.amazon.com/dp/B07G71DZW6..._3VK3DbZ2JQ67K
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אלירן המכשיר שהזמנת תרמואלקטרי, כמו צידנית קירור. מכשירים רציניים הם עם מדחס, כמו מקרר או מזגן - שזה בעצם מה שהם - וגם עולים בהתאם.
הספיקה המוצהרת מגוכחת, רק כוס מים של 300 מ"ל ביממה, ב80% לחות ב30 מעלות צלזיוס. ב20 מעלות וב60% זה לא יכול לעשות כלום גם בתיאוריה, ואתה הוכחת את זה גם בפועל.
אז זה לפח. לגבי הבעייה שלך - אוורור מאולץ, ולאחסן דברים רגישים בקופסאות או שקיות אטומות עם חומר סופח לחות בתוכן.
זה כבר בוצע. הסקרנות שלי היא איך החול חתולים הצליח להוריד בזמנו לאיזור ה40~. בא לי לשחזר את הניסוי. וגם למדוד כמה באמת המחסן הזה גדול.
הלחות משתנה דרמטית ומהר עם מזג האויר. יותר מכל דבר אחר. אז לא בטוח שהחול עשה משהו.
נראה. החלל סגור, לדעתי לחלוטין. מאז שמד שם זה תמיד ניגן על 60 - + 4. עם החול החלה ירידה שנמשכה שבוע - התקבעות ב40 ואז עליה אחרי שבוע שבועיים. אני בשלב הזה יותר סקרן מאשר מנסה לפתור בעיה אמיתית.
חומרים סופחי לחות עובדים, עד שהם מגיעים לרוויה ואתה צריך להחליף אותם. הכל עניין של כמות. יש להם יתרון שהם עובדים גם בטמפרטורות נמוכות בניגוד למכשירים מבוססי משאבות החום שכמו מזגן מאבדים יעילות.
תקנה כמה שקים כבדים של חול חתולים, תחליף פעם בשבוע ותן לרווים להתייבש במרפסת אם יש לך, ואתה מסודר. המחיר הוא רק עבודת סבלות.
כדי לסגור טיפה את הדיון... בחלל קטן ואטום שאין בו מקורות לחות (=בני אדם) שקים של דסיקנט זה פתרון טוב. הדגש על שקים לא שקיות.
בחלל שאפשר לאוורר צריך לאוורר! זה הפתרון הכי טוב. אם אין ברירה וצריך לייבש אקטיבית את האוויר, ואין מזגן או שהמזגן לא מספיק, מכשירים קולטי לחות רציניים מתחילים בספיקה של 10 ליטר/יממה ועובדים על מדחס. יש בארץ מותג שנקרא S&P נפוץ שיש לי נסיון טוב איתם, בכמה גדלים, שעזרו לייצב תנאים במחסנים קטנים ובחדרים נקיים מאולתרים (שהבעייה בהם מובנית - הם אטומים ועובדים בפנים אנשים).