נראה שאפשר לנסוע לשיטפונות. אני אסע בכל מקרה. בשישי בערב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
נראה שאפשר לנסוע לשיטפונות. אני אסע בכל מקרה. בשישי בערב.
הנקודה מאוד לא ברורה. יותר נכון-נוח לנו שלא תהיה ברורה...............
תכלס אנחנו אמורים לצאת גם היום-ויש מלא ויכוחים ודיונים על האם מותר, האם המשטרה תתפוס אותנו, האם יש להם זכות לבצע את זה וכו. זה מדכא רצח,אבל בינינו ובפורום מכובד זה אני אומר בצער רב שכנראה שחוק זה חוק. זה שאנחנו ממהרים ישר לבדוק איך ניתן לעקוף אותו, האם ניתן בעדינות לכופף אותו, בודקים אם בעצם יש לנו איזה עורך דין שיחלץ אם ניתפס וכל זה....זה בגלל שיש לנו ראש קצת מתריס וקרימינלי. אני מדוכא פחד, (ואני אגב עם תעודת עיתונאי, אני יכול לנסוע גם לאילת) אבל בפועל כנראה שיש לכל זה סיבה. גיסי שהיה אמור לנסוע איתי הוא הרופא המלווה שלי- וכשהוא שמע שאני רוצה לנסוע בכל מקרה כי אין חיידקים במדבר (זה סתם ביטוי כמובן) הוא הסביר לי שבתכלס ההסגר הזה זה משהו שהמדינה עושה לפני שאנשים ימותו כמו זבובים, אז בחיאת תשב חודש בבית כמו גבר, במקום לחפש איך לברוח משוטרים. זה מתסכל לי את השכל לחלוטין אבל כנראה שזה מה יש ועם זה ננצח
הדבר הכי חשוב שכולנו נהיה עדיין כאן (כן - חיים) שהמשבר הזה יעבור.
האיטלקים, שחולקים את תכונות הרצון לחופש שיש לנו, עוברים אסון מטורף. ארשה לעצמי להגיד שכל הכבוד למשרד הבריאות ולממשלה, עובדים נכון כרגע.
גם אני משתגע בבית, עברו חמישה ימים ויש בטח עוד חמישים. מזל שיש ג'יפ, מי שפה יש לו יתרון, יכול לצאת למקומות מבודדים.
אני בטוח שמטרתנו איננה להקשות על הרשויות או לסכן אחרים, זה מה שצריך תמיד להיות בעדיפות. תעשו מה שאתם רוצים בלי לעבור על התקנות או לסכן את עצמכם / הזולת.
אם אתם יוצאים לטייל לבד בתא המשפחתי המבודד ולא תהיו במגע עם אף אחד (תחטו גם את משאבת הדלק בתחנה...) אז הייתי אומר אחלה, אבל איך תסבירו שאתם מטיילים לבד במצב הזה ועוד לראות שטפונות? מי שיבוא לחלץ אתכם אולי יהיה חולה...
אני רק מזכיר שגם המצב הנפשי ושמירה על השפיות היא חלק מההתמודדות עם הנגיף.
אז אם שומרים על ההנחיות בעניין הריחוק החברתי, נמנעים ככל האפשר ממגע עם משטחים בדרך אני לא רואה סיכון מיוחד לעצמכם או לאחרים בטיול למדבר לשטח מבודד שאינו שמורה.
ההנחיות שהפכו לצווים מחייבים נועדו בעיקר למנוע את חגיגת הקורונה שהייתה לפני יומיים שלושה - הציבור התייחס לזה כמו לחופש התקהל בים ובפארקים וגם בשמורות הטבע - חגיגה זו נגמרה עכשיו.
חפשו את הוידאו של ראש העיר הרלוונטית באיטליה.
הבנאדם על סף דמעות כי אנשים יוצאים לקניות כל יום, ולא פעם ב10 ימים כפי שהסגר שלהם מורה.
אני כבר שבוע עם שני טרוריסטים בבית, וקל זה לא. אבל אני באמת חושב שמשמעת קהילתית יכולה לעשות הבדל.
(ולי אין אינטרס, אין בסביבה הקרובה שלי אף אחד בסביבת סיכון. אני מאלה שמצדדים בסגר לקבוצות הנ"ל ולתת לחרא להכות במאוורר. ברגע שהוחלט שהמדיניות הנוכחית היא הדרך להתמודד- אני משתף פעולה).
אני עם ארבעה כאלה... לא קל.
הפנמנו את המצב וויתרנו על כל התוכניות, חושב שצריך להישמע להוראות בשלב זה, נראה שאף אחד לא באמת יודע משהו בוודאות והכל השערות, פעם אחרונה שיצאתי לקניות בתחילת השבוע וגם לא משהו בומבסטי, השלמת חוסרים וזהו.
נקווה לזמנים טובים יותר.
גם אם יצאתם לטיול ונכנסתם בדרך לתדלק, שכחתם לשים כפפה וחמש דק לפניכם עבר מישהו נגוע ועכשיו הופ... כל המשפחה (3,4,5,6.... נפשות) נגועה.
תכלס אף אחד מאיתנו לא מבין בעניין הזה כלום ויש מיליון תרחישים כמו מה שלמעלה שיכולים לקרות והופ, ישראל הופכת להיות איטליה.
שבו בבית כמה שניתן, צאו להתאוורר בקטנה ליד הבית (למי שיש חצר זו הזמן לנצל אותה ב-100%) ותוך כדי שמירת מרחק פיזי מאחרים.
תשמרו על ההורים שלכם שלא יצאו ונקווה שלא נזכה לראות את האפוקליפסה.
בהצלחה לכולנו.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בשביל זה יש אלכוגל באוטו.
יצאנו הבוקר לטיול מדברי...
קובץ מצורף 127998
אחרי שקינחנו את ארוחת הבוקר, נפלנו לבולען...
קובץ מצורף 127999
בואו...לא צריך גם להגזים.
אין הסגר הרמטי, ועדיין מותר לצאת לעבודה, לקניות, וכולי.. מה? לצורך כל אלה לא עוצרים בתחנת דלק? ומה ז"א לשכוח לשים כפפות??
זה כלום לעומת כמות המגעים בסופר, בבית המרקחת, בבתי החולים ועוד ועוד...
פשוט לשמור על הגיינה, לשמור מרחק, ככל הניתן וזהו.
אני לא רואה שום מצב שבו יציאה לטיול מבודד סותרת מאיזשהי סיבה את הנחיות משרד הבריאות. ההיפך.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00cbdba666.jpg
מה זה הרמטי .... רצועת חנק.
אם היו צריכים לפזר נינג׳ות על הכבישים או לא .. שאלה אחרת.
כנראה שכן.
אבל זה ׳סגר נושם׳ כמאמר ערוץ 13.
והוא כנראה נולד כדי לאפשר למדינה לחנוק את המגזרים שחוגגים חתונות של 500 משתתפים או מסיבות חראקות עם טרקטורונים באמתע כביש 65. גם הם עם 500 משתתפים ...
לא אותם שני מבןגרים שעושים הליכה ב 3 בבוקר בצד הדרך. ולא הטמבל שנסע לבוץ ברמת הגולן.
יש עכשיו מצב חירום. אמיתי.
יש אנשים שצריכים להישאר בבית ולא לזוז.
יש אחרים שנמצאים בכוננות או בשטח מוכנים לטפל במצבים קשים מכל מיני סוגים.
כדי שכוחות החירום יוכלו להיות מרוכזים רק במשימה שלהם - אלה מאיתנו שלא הולכים לעבודה צריכים להישאר בבית.
צוות מד"א אחד שיוזנק לטפל בנפגע של ת"ד של מישהו שייצא לטייל ולראות שטפונות זה צוות מד"א אחד שלא עושה משהו אחר. זה חשבון פשוט שבו כולם יושבים על התחת כדי לא להסיח את דעתם של אלו שיש להם מה לעשות.
עד כדי כך פשוט.
אסף.
ללכת להפגנות דורש אישור חוקי להפגנה.
נראה לכם שמישהו יאשר עכשיו דבר כזה?
חוץ מזה,
סעיף 10 לסיבות לצאת, יוצר די הרבה חופש. לא אומר להתחכם. אבל אם מישהו זקוק לחילוץ מישהו יצטרך להוציא אותו.
אם מה שכתבתי אתה רואה כהתנשאות.. צר לי .. אני ראיתי את מה שכתבת לצחי כזילזול.
הנחייה פשוטה ... אם זה לא הכרחי שב בבית. לא להכל צריך תקנה... וחוק ..
מה לא ברור? כן טיול... לא טיול.... אבל כמו רוב הישראלים.. אתה נותן פרשנות.. ומזלזל במצב...
עשה כראות עינייך.
אני מקווה שכל מי ששכל בראשו מבין שזו איננה היסטריה... או תגובת יתר...להפך הרשויות מהססות ופועלות לאט ובאיפוק ביחס למצב.. לדעתי מבינים שהציבור בישראל לא יבין את חומרת המצב .. עד שהוא יהיה חמור. סגר זו תגובה הולמת למצב של מגיפה.
https://youtu.be/fgBla7RepXU
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אגב אמרו לשבת בבית... אתה חושב שלרדת לטיול לא מהווה סתירה להנחיות משרד הבריאות. אגב עכשיו זו תקנה.
זה כמו שאומרים בשמורה לטייל בשביל מסומן בצבע ... ואתה מטייל בשביל אחר לא מסומן... ולדעתך אתה לא פוגע בטבע.. כי היה שם שביל לפנייך.
רואה את הקווי דמיון?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אני נתתי דוגמה, אסף נתן דוגמה ויש בטח עוד אלף דוגמאות וזה רק מוכיח כמה רובנו לא מבינים ולא רואים את התמונה הכללית ולכן אמרו לנו, שבו בבית!!!
במקומות מסוימים האסטרטגיה שנקטה מדינת ישראל עבדה יופי אבל זה היה בעיקר בזכות אנשים ששיתפו פעולה.
אז אתה אומר... מה זה כבר משנה, רק יצאתי, לבד למדבר.... פלונית אלמונית חשבה לעצמה.... מה זה משנה נלך לעשות סיבוב בקניון להתאוורר ופלוני אלמוני חשב לעצמו... רק אלך לים, אין שם אף אחד ואז... אופס [emoji2357]
אח"כ עוד נתבכיין שביבי/החרדים/הערבים/הנוצרים/המוסלים/החייזרים אשמים ותמיד דופקים את היהודים.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk