תגובה: גניבת לנדקרוזר באור יום מתחת לבית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב פולס
למה לחשמל חתול?
חחחחח
חישמול הכיסא
חתול שישרוט את הגנב
שוקולד משלשל
והיו עוד רעיונות יצירתיים (מאוד...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
ומי יממן את זה? הרי ברור לך שהבאנרים האלו עולים למישהו כסף.
הכוונה לשורת טקסט שתרוץ בראש כל דף פורום, משהו פשוט ויעיל.
כל מנהל בעל גישה ללוח הבקרה לפורומים יכול להכניס פיצ'ר כזה.
תגידו, יש גם גנבות של דיסקו 1? יש לו ביקוש בפרוקיות? עד כמה צריך "להגן" עליו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ומה בדיוק זה יעזור?
הכלים מוסלקים ל"קירור" במשך כמה ימים/שבועות ואז מפורקים לחלקים. או מועברים לאיו"ש או ליישובי הפזורה ושם זהותם מזוייפת והם "נולדים מחדש" כרכב אחר. לעתים הופכים לרכב רשמי של הרשות.
את המשטרה ואת המשרד לבטחון פנים כל זה לחלוטין לא מעניין. כל עוד לא מדובר ברכב של אח"מ/סלב, זה לא מספיק סקסי ונחשב מבחינתם למצוא ולהחזיר אותו.
יותר מזה - במשטרה מקפידים להזהיר אותנו לא לנסות לחפש ו/או לחלץ את הרכב מידי הגנבים בכוח ו/או לשלם כופר עבור הרכב.
מבחינת החוק - בתי המשפט מרחמים על הגנבים שנתפסו וליבם נכמר לשמע סיפורי חייהם קורעי הלב מרוב סבל - העוני, האבטלה, ההזנחה, הגזענות, ריבוי הילדים, הקיפוח, הכיבוש, מה לא.
לעתים קרובות גנבים שנתפסו משוחררים ע"י המשטרה ללא מעצר מיד לאחר פתיחת תיק נוסף על התפרצות/גניבת רכב, חקירה דרדל'ה לצאת ידי חובה וזהו - התיק נסגר "מחוסר עניין לציבור" ויאללה - אדוני משוחרר. ואז לפעמים הם חוזרים אחרי שעתיים-שלוש למקום הפשע כדי "להשלים את העבודה" שהופסקה באמצע.... אישית אני מכיר מקרה אחד כזה לפחות.
יותר מזה? אסור לך כאזרח גם להגן על רכושך בכוח, למעט אם חייך בסכנה ממשית ומוחשית. מותר לך להגן על רכבך רק באמצעים פסיביים ובדגש על כאלה שלא יגרמו לגנב ולו שריטה קלה, פן יתבע אותך - וסביר להניח שגם יזכה לקבל ממך פיצויים שמנים. וזה כי חוק זכויות הגנב, פרנסתו וחירותו.
זהות/מגדר/מגזר הגנבים מין הסתם ידועים היטב - אבל אסור לומר את זה בקול רם. כי אנו חיים בעידן הפוליטיקלי-קורקט שכולו פייק, שקרים וצביעות ממוסדים. ואז אבירי זכויות-אדם ויפי-נפש למיניהם יקומו ויזדעקו "גזענות/הכללות/לשון הרע/פוליטיקה" וכו' וכו' והאשם יהפוך מיד לקורבן והקורבן יהפוך לאשם. מין עולם הפוך שכזה.
המציאות הזויה, בלתי נסבלת.
רשויות המדינה המנוולות וחוקיה ההזויים פועלים במרץ כנגד האזרח הנורמטיבי שומר החוק - ושומרים בקפדנות על זכויות הגנבים.
אז אין לכם ברירה - תשמרו בעצמכם על הג'יפים שלכם.
תנעלו אותם בסנדלים, שרשרות, כספות. תרתקו אותם למשהו מוצק כדי שלא יגררו אותם בשקט. כן, גם כשאתם מחנים בעיר רק לרגע או לשעה קלה.
אל תשאירו מפתחות של הרכב במיקום גלוי בבית - כי בני העוולה יפרצו לכם לבית ויחפשו את המפתח לרכב. אל תעשו להם חיים קלים.
גם כשאתם בחניון לילה במדבר - תצטיידו מראש בשרשרת כבדה אחת או שתיים, עם מנעולים שונים, תקשרו את הג'יפים זה לזה או למשהו מוצק - עץ רציני, עמוד בטון/ברזל וכו'. שרכבים אחרים, כאלה שאולי פחות מועדים לגניבה, יחסמו את הג'יפ. אל תלונו בשום מלון/צימר/חאן/מאהל מסודר שלא מאפשר לכם להכניס את הרכבים לשטח החאן כדי שיחנה במיקום נעול ומאובטח. זה הדבר הראשון שאני מברר אם וכאשר צריך להזמין מקום לינה מסודר.
חאן/מלון/צימר שחניית הרכבים אצלו היא בחוץ וללא שמירה?.... אני לא אגהץ שם כרטיס אשראי. תודה ושלום ושלא יבואו לי בחלום.
מדויק.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אוהב נגב
קובץ מצורף 131455
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אוהב נגב
גונבים אותם כדי להשתמש במנוע כגנרטור, ככה שמעתי
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
גונבים אותם כדי להשתמש במנוע כגנרטור, ככה שמעתי
- - - Updated - - -
יותר בכיוון של הרנו קנגו דיזל
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אוהב נגב
יש בהחלט.
בשנתיים שלוש האחרונות יש עליה משמעותית בכמות הדיווחים שעולים בקבוצות השונות.
לא מבוקש כמו suv אחרים (לנדקרוזר) או דיפנדר,
אבל בהחלט הייתי שם לב איפה אני מחנה אותו ואיך.
לשאר המגיבים,
מזכיר לכם שאנחנו לא באוף טופיק.
יש מדי פעם גניבות של דיסקו 1.
היתרון הוא שאם הם מניעים את המנוע אתה שומע ויכול להשיג אותם בריצה.
אפשר גם לעקוב אחר טיפטוף השמן, לא צריך gps [emoji16]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk