-
תגובה: הרכב של כולנו מושבת לפחות עד סוף פסח-אז מה אתם עושים כדי לנצל את הזמן ולתחזק ברכב?
1. לבדוק מה שורק בקופסה של הפילטר אויר
2. להתקין ספייסרים לגלגים שיושבים ומחכים מדצמבר
3. התקנה של לדים קטנים בבגאז'
4. לשאוב, לשטוף, לצחצח מבפנים ומבחוץ אחרי שלא עשיתי את זה בערך שנה....
5. חושב לצבוע את הג'אנטים (אם כבר מפרק לטובת הספייסרים...)
6. סרט בידוד לאגזוז ממתין כבר שנה, ליד ה catch can שהגיעה יחד איתו בימים הטובים שאמזון שלחה בחינם...
7. לנסות להשיג קליטה טובה ברדיו (לא יקרה...)
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
תגובה: הרכב של כולנו מושבת לפחות עד סוף פסח-אז מה אתם עושים כדי לנצל את הזמן ולתחזק ברכב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyo
6. סרט בידוד לאגזוז ממתין כבר שנה
לא לשכוח להספיג טוב במים לפני ההתקנה אחרת צפוי לך גירוד טורדני במיוחד מהסיבים.
ממליץ ליישם בחתיכות של מטר וחצי~ אחרת תסתבך עם הליפוף והמתיחה.
בחיבור בין בחתיכות שתהיה חפיפה ושם תשים את הבאנד מתכת.
-
1. הכי דחוף היה לעשות כיוון Toe בפרונט (כיוון גלגלים) - בוצע אתמול עצמאית עם הג'וניור בכמה דקות. ההיגוי חזר לעצמו. תענוג.
מה שנשאר לעשות - פרויקטים לימי הקורונה....:
2. ריקון הג'יפ מכל מה שיש בו. מיון וזריקה לפח של כל מה שלא צריך (ויש המון זבל שם), שאיבה עצבנית של עשרות ק"ג של חול ולכלוך.
3. פירוק מושב נהג (ריקליינר של Sparco), קילוף הריפוד (מחובר בסקוצ'ים. נכון וחכם) וריתוך משהו שנשבר בשלד של המשענת - ייתכן ואזדקק לטובה קטנה ממישהו שיש לו רתכת וממוקם קרוב אלי.
4. החלפת כנפיים קדמיות שבורות וחלודות בשתיים צבאיות יפות ובריאות שממתינות כבר זמן רב.
5. צביעת הכנפיים הללו...
ובטח יש עוד הרבה. לא חסר מה לעשות בסופה.
-
1 קבצים מצורפים
הכי בקטנה. זמן לשים את הדברים שהספיקו להגיע מאמזון לפני המשבר.
1. פילטר אוויר קבינה
אפשר לראות לפני ואחרי. ובעיקר שלפני כנראה שמו פילטרים לא מאה אחוז מתאימים. קובץ מצורף 128238
2. החלפת בוכנות לחלון השקוף בתוך דלת תא המטען. אז עכשיו אפשר לפתוח חצי דלת בלי שהחלון יפול לי על הראש
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
1 קבצים מצורפים
לפעמים חלומות מתגשמים.
סופה 99, החלפה של הגיר, מידני לאוטומט (4 הילוכים):)
-
ממתי יש לך סופה ??
אצלי בינתיים בקטנה, בויטארה:
תיקון דליפת אוויר מהקופרסור של הנעילות (מהמיכל עצמו, מסתבר)
תיקון הצופרים (הלחמה שהתנתקה מתחת להגה, על הדרך טיפול מפנק לכל המחברים והמגעים למיניהם)
תיקון מנגנון כיוונון אורות בפנס ימין, עכשיו היא כבר לא פוזלת ...
תיקון המתזים (החלפת משאבה, חלק מהצנרת, פילטר, וטיפול במחברים)
ויש עוד המוווןן דברים שמחכים, ועוד לא אמרנו צ׳רוקי [emoji16]
-
עובד יותר שעות נטו בבית יותר מהמשרד
אבל היום החלטתי שדי חייבים לעשות משהו
עבר טיפול גדול לפני שהתחיל ממש הברדק אז יש דברים קטנים.
היום סידור תאורה בדלת אחורית.
החלפת לדים שהתחילו למות ולרצד בלדים צעירים וחדשים שמאירים יותר טוב בפתיחת הדלת .
והוספת תאורת מחנה בדלת האחורית שמחוברת למצבר צרכנים דרך דימר.
אפשר לפתוח מטבח אחורי.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
הקפאתי היום ביטוחים לכל הרכבים שמושבתים בזמן הקורונה. 2 נגררים וטנדר.
וגם אצלי עבודה מהבית יותר מאשר בימי שלום. מבעס.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ממתי יש לך סופה ??
[emoji16]
אין לי.
-
הפאג'רו מרגע ההודעה על האיסור יושב בחניה בבית עם מצבר מנותק.
רגע לפני שאני מקפיא לו את הביטוח, האם יש סיבה לחבר מצבר ולבצע נסיעה יזומה נגיד אחת לשבועיים?
אנחנו עוד עובדים ונוסעים לעבודה, כרגע עם הרכב הפרטי, אישתי עובדת 5 ק"מ מהבית ואני 70 ק"מ.
האם יש היגיון לקחת פעם בשבועיים ולנסוע איתו לעבודה או שהנעה בחניה לזמן מסויים זה מספיק ואז אני אקפיא ביטוחים?
-
סע איתו אחרת הוא יתחיל לעשות בעיות.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
סע איתו אחרת הוא יתחיל לעשות בעיות.
אסף.
+1
אמנם אני מדבר על העמדה לתקופות של קצת יותר מחודש ח חודשיים, אבל...
להזרים שמן במכלולים המסתובבים (דיפרנציאלים, גיר וכו...), למנוע התייבשות גומיות בושינגים ומחזירי שמן של בולמים, בלמים ומתלים.
אפילו בשביל שעכברים לא יתחילו לכרסם לך בצמות חשמל (לא בצחוק).
-
מקבל כמובן.
תדיקץרות של אחת לשבועיים זה מספק?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
זה מה שאני נוסע עם הקמפר במקרה הכי גרוע.
אסף.
-
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תזכורת
אמנם עברו 8 שנים
אמנם קצת ארוך
אמנם מחירי הדלק כבר אינם הסיבה להשבתת הג'יפים שלנו
אבל עדיין רלוונטי לחלוטין - מכוניות לא אוהבות לעמוד. זה הורג אותן.
אפילו את הפוקוס הנפלאה שעדיין איתי, שמסיבות שלא תלויות בה היתה מושבתת כמעט שנה, השמשתי לפני כחודש וחצי ולא הופתעתי לגלות שבזמן שעמדה חודשים על חודשים בלי טסט ובלי לזוז, פיתחה כל מיני מחלות-הזנחה שלמזלי הצלחתי לפתור ולתקן בעצמי בעלויות מינימליות ועברה טסט חלק - אבל ברור לי כשמש שאלה צרות שהיו נחסכות ממני אם האוטו היה בשימוש רגיל בכל התקופה הזו.
אז לא יודע כמה מכוניות יש לכם - פעם בשבוע תוציאו כל אחת מהן לנסיעה. כן, גם את הג'יפ השתיין.
לא להתפשר על התנעה בחניון, גם לא על סיבוב של 5 דקות סביב השכונה. זה לא מספיק. מה שצריך זה נסיעה.
נסיעה של 15 - 20 דקות בערך. כזו שבה הכל יגיע לטמפרטורת עבודה נכונה, שהמצבר ייטען לחלוטין ע"י האלטרנטור, שכל הנוזלים יזרמו בכל הצינורות.
גם בימי הקורונה אפשר למצוא צורך בנסיעה שאפשר לעשות גם עם הג'יפ. אפילו שזה רק על כביש.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
זה מה שאני נוסע עם הקמפר במקרה הכי גרוע.
אסף.
עם הטנדר אני משתדל להוציא אותו ל״סיבוב סידורי יום שישי״.
ואם לא טיילנו, לפחות פעם בחודש נסיעה ארוכה מעל שעה.
בחנייה המצבר מחובר רוב הזמן לפאנל סולרי.
-
הייתם חייבים לעשות נאחס נכון?
נראה שגומיות האטימה של מיכל נוזל הבלם החליטו להתייבש.
כנראה שכבר ננצל הזדמנות להשכיב את הפציינט לתקופה במוסך ולעשות יישור קו על עוד כל מיני דברים שהזנחתי בחמש שנים האחרונות (עבודה בבית לא אפשרית כרגע).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
הייתם חייבים לעשות נאחס נכון?
נראה שגומיות האטימה של מיכל נוזל הבלם החליטו להתייבש.
כנראה שכבר ננצל הזדמנות להשכיב את הפציינט לתקופה במוסך ולעשות יישור קו על עוד כל מיני דברים שהזנחתי בחמש שנים האחרונות (עבודה בבית לא אפשרית כרגע).
לא ממליץ על חלקים מפירוק מקומי, רק חדש, מניח שהמחיר בארץ לא ריאלי. אבל בזמן הזה הזמנה מחו"ל גם בספק.
אם בכל זאת:
מק"ט sjj100362 .
הזמנה מחו"ל של קיט קומפלט, עדיף oem או מקורי(מקורי סביבות ה 300 שח לפני משלוח) ביצעתי לא מזמן כולל החלפה של המיכל.
-