מה עם פג'ו 308 gti
יש אחת כזו ביד2 2017 עם 272 כס וגיר ידני, בשנתון הזה אין בעית thp.
נראה לי כרכב מושלם לדרישותhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...636a379add.jpg
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Printable View
מה עם פג'ו 308 gti
יש אחת כזו ביד2 2017 עם 272 כס וגיר ידני, בשנתון הזה אין בעית thp.
נראה לי כרכב מושלם לדרישותhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...636a379add.jpg
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
נהדרת. אבל לא מתפשרת.
אני חושב שגם תנוחת הנהיגה, עם ההגה הקטן והנמוך והנדסת האנוש הלקויה שמציבה את העיצוב מעל לארגונומיה, לא תתאים לשלמה הענק שלנו.
בתקציב האמור לא תמצא 308GTI, למרות שהיא רכב נפלא. גם לא 308GT שהיא עם אותו מנוע, אבל במקום 272 כ"ס יש לה 'רק' 225 כ"ס אבל חלף גיר ידני, היא עם גיר אוטומטי. כמשומשת, היא תהיה לדעתי אחת המבוקשות.
על כל הפיג'ו האלה - 208GTI, 308GTI, 308GT תוכל לקרוא אצלי באתר.
פיאט 500 אבארט - ממליץ לך להימנע. זה רכב קשיח מאוד שלא מאפשר לך נסיעה מנהלתית 'רגועה' בסוף יום מהמשרד הביתה.
לעומת זאת, חפש לך פונטו אבארט שהיא המקבילה של ה 208GTI. היא תהיה מרווחת יותר, ונעימה יותר לנסיעה יומיומית, היא גם משמעותית נדירה יותר.
עדיין - חפש לך קקטוס דור ראשון, טורבו, ידני, וסע לשלום.
או קיה סטינגר.
עריכה
ה 308GTI שהוזכרה כאן כמפורסמת ביד 2, נראתה לי מוכרת איכשהו, בקיצור היתה רכב ההדגמה של היבואן.
אם אספנות, או Youngtimer זו אופציה, הייתי מחפש ב. מ. וו. 325.
במצב שמור, אולי אפילו ביבוא אישי כאספנות.
העולם עגול - רנגלר זה כבר פיאט...
ובקשר לפיאט ספיידר, נמכרו בודדות בארץ, אבל היתרון שלה על המיאטה זה שהמנוע גודש ולכן קל לשפר לה את הביצועים, מה שאי אפשר במיאטה האטמוספרית. וכן, עם כל הנראות הספורטיבית, הרכבים האלו יחסית חלשים.
ובלי לפגוע באף אחד/אחת, המיאטה יש לה תדמית "גיי" מה שלא מסתדר עם הנראות של שלמה :-)
אז אם משחקים גן חיות... אני הייתי מחפש וקונה מיאטה. אם כבר מכונית ספורט אז מכונית ספורט. במקרה שלי התדמית מאוזנת על ידי היילקס לבן, אין יותר סטרייט מזה.
"במקרה שלי התדמית מאוזנת על ידי היילקס לבן, אין יותר סטרייט מזה."
אין יותר רד-נק RED NECK מזה... :-)
חפש דגמי DS של סיטרואן.
עיצוב מרשים עם אפקט הגעה, עם המהוע הנכון ביצועים טובים ומהנים לנהיגה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הנה 500 אבארט מתאימה:
http://www.netcar.co.il/uploads/pod/364_1.jpg
עם ענין הכרס אני לא כל כך יכול לעזור אבל המיאטה יכולה להיות תמריץ טוב להוריד אותה...
בעניין המחירים, צודק לגמר ולכן אני מבשל (כבר הרבה זמן) תוכנית להביא אחת מודל 90 מארה"ב כרכב אספנות.
יש שם כמה כאלה שעשו פחות מ-100,000 ק"מ (ויש כאלו עם הרבה פחות אבל המחיר בהתאם).
עלת לכזו בארץ, כולל הכל, סביב ה-60K.
נכון שהיא חלשה אבל זו מכונית של כיף טהור גם עם מנוע 1600, עלויות האחזקה אמורות להיות נמוכות ומי שמחפש כוח יכול לבחור מתוך אינספור שיפורים.
בינתיים אני מחייך כל הדרך אל העבודה וחזרה, כשאין קורונה, במיני קופר אס קבריולט, דור ראשון (המלצה נוספת אבל עם עלויות אחזקה שונות לגמרי)
ליאור
מיאטה לאיש גבוה? כרס אפשר להוריד, אבל לקצר רגליים בשביל הנאה מנהיגה?
(נוהג במיאטה NB, בשעות הפנאי...)
היו לי כבר לא מעט תמריצים להוריד הכרס ובינתיים הדבר לא צלח בידי - אולי המיאטה תצליח....
אבל זה אחלה רעיון לחפש מיאטה אספנות בארה"ב...יכול להיות אחלה פרוייקט.
אם כי רכב אספנות כרכב דיילי יכול להיות בעייתי במידת מה בגלל הגבלות התנועה (איסור תנועה בכביש לפני 09:00 בבוקר למשל) וחוסר האפשרות להכיר כהוצאה מוכרת את הוצאות הרכב של רכב אספנות. מצד שני העלויות השוטפות כמו ביטוח וטסט זולות.
בקיצור עוד אופציה ששווה בהחלט לשקול.
לגבי תנוחה הנהיגה שציינו כאן מבחינה ההתאמה לגבוהים - ממה שזכור לי לפני זמן רב כשעשיתי סיבוב קצר על מיאטה דווקה הסתדרתי עם ה- 187 ס"מ שלי - מה שיותר הפריע הייתה התנוחת ישיבה הנמוכה והצפופה לרוחב
קח בחשבון שלא תוכל לנוע בכבישים עם רכב אספנות בשעות הבוקר (עד 9?) יכול להיות בעייתי אם זה רכב דיילי ויש לך דיון במרכז ת״א.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה יכול לייבא רכב אספנות ולא לרשום כאספנות, ביטוח וטסט יקר יותר אבל ללא הגבלת תנועה (למיטב ידיעתי)
ואז טסט פעמיים בשנה, אישור בלמים ושאר הצרות של רכב ישן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אסי, התייחסתי לעניין הבעייתיות של רכב אספנות כדיילי - ראה תגובתי הקודמת.
בהחלט חשבתי על פורש 911 אבל גם כרכב אספנות הן יקרות בטירוף.
מה עם סיטרואן דגמי ה-DS?
רכבים מגניבים, עיצוב מיוחד.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שלמה, קראתי את פוסט הפתיחה וגם את רוב התגובות ולמען האמת חסרה לי ההגדרה של הצורך.
למה אתה מפריד רשויות?
האם הרכב צריך להיות קטן מימדים ( לחניה) / חסכוני או לחילופין ספורטיבי / עם מקדם דאווין גבוה?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
פולקסוואגן שירוקו?