סוליה מתפוררת זה אחלה מנגנון self distract של היצרנים. גם אם תשמור על הנעלים שלך מצויין, אחרי כ- 6 שנים הסוליה תתפורר (קרה בהרבה נעליים כולל ברדבק הקודמות שלי)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
סוליה מתפוררת זה אחלה מנגנון self distract של היצרנים. גם אם תשמור על הנעלים שלך מצויין, אחרי כ- 6 שנים הסוליה תתפורר (קרה בהרבה נעליים כולל ברדבק הקודמות שלי)
לא self ולא destruction, פשוט החומר ממנו עשויה שכבת "בולם הזעזועים" שבין הסוליה לגפה (PU) מתפורר במגע עם מים (Hydrolysis, for further reading) ולכן גם כשהנעל נראית חדשה לגמרי - יתכן והחומר כבר במצב קטטוני ויתפרק מהר מאוד כשיכנס לשימוש.
כשהנעל בשימוש הלחץ שמופעל על השכבה מוציא את הלחות ממנה, ושומר עליה לאורך זמן רב יותר.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
פשוט לא ייאמן שגם השרשור על סנדלים מגיע לדיון כמה אמפר-שעה הם צורכים
דעות לא כל כך רלוונטיות פה, זו כימיה.
https://www.uvex-safety.com/blog/why...-disintegrate/
https://www.asolo.com/en/services/cl...-and-care.html
הנה דוגמאות ממקורות אמינים למדי בעיני, אתה יכול לחפש עוד...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ב-2015 הם עשו מכירת חיסול עודפים וקניתי שני זוגות מהדגם הכי פשוט ב-35 שקלים לזוג. הרצועות החלו להתפרק מהסוליה אחרי חודשים בודדים של שימוש, תוקנו עם אזיקונים, התפרקו במקום אחר, תוקנו גם שם... בסוף זה הפך לאתגר טכני - כמה זמן אוכל להמשיך להשתמש בסנדלים שעלו 35 שקלים לפני שאהרוס אותם סופית.
כשיצאתי לגיחה נוספת בחו"ל בסוף 2017, השארתי את הזוג עם האזיקונים בישראל (עדיין נועל אותו בביקורים) ולקחתי את החדש השני איתי. בדיוק אותו סיפור חזר על עצמו, אבל הפעם כבר התברגנתי ואין לי ז' לתקן אותם. הם עדיין עומדים בצד וממתינים שאמצא מוטיבציה לקראת הקיץ הבא.
מוסר השכל - נכון שיש בחנות הזאת מציאות, אבל זה כמו לקנות מכונית או אופנוע שהיו רכבי הדגמה. עשוי להצריך יותר תחזוקה והתעסקות ממה שהחסכון במחיר מצדיק.
אחרי המון שנים עם שורש עברתי לצ'אקו. המעבר אכן קשה עקב המשקל הכללי והחספוס של הגפה.
אבל אחרי שמתרגלים זה עולם אחר משורש, אפשר לעשות הליכות ארוכות ללא כאבים, כמו נעל אמיתית.
העמידות מעולה, אין את הסקוצ'ים המתעייפים האלה של שורש, כבר כמה שנים על הזוג הראשון.
וואו!
איזה יופי. כמה מידע והמלצות. לא הייתי מודע לכל המותגים שזמינים כאן.
אני משתמש בשורש סטרים בצורה אינטנסיבית לפחות 8 חודשים בשנה. מעולם לא נתקלתי בבעיות של ריח. אני חושד שלפני כמה שנים הם החליפו את ספק הדבק שלהם ואני נתקל בסוליות שמתפרקות בצורה כזו או אחרת.
הליזרד נראים ששווים בדיקה.
תודה לכולם
הליזרד מצוינים. אני התחברתי אצלם למדרך זמש (או מה שזה לא יהיה) כמו שיש בשורש אורבן. השורש (היחידות שלא הסריחו לי, אבל לא היו טובות למים).