אתה בעצם רוצה לפרמט את הברלי??
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
אתה בעצם רוצה לפרמט את הברלי??
מישהו נחמד כאן נתן לי בזמנו רדיודיסק מקורי של ג'ימני.
זה לא הפיוניר שיש לך אלא משהו מקורי מהיצרן בגובה שתי קומות, ללא USB וכו'.
הרדיודיסק פיוניר שהראית כאן הוא גנרי וזה הכי אחלה מבחינתי, בתוך פאנל-מתאם חלופי שמתאים לצורת הדשבורד המקורי של פוקוס דור II, כמו ששמיל העלה קישור אליו, אבל אז אני חושש שנצטרך לוותר על השליטה מההגה שקיימת באוטו ותקינה לחלוטין..... אני שומר לעצמי את הזכות לנסות אותו אבל קודם אתייעץ עם מישהו שזה מקצועו, לגבי שימור נושא השליטה מההגה. בעיקר לגבי עלויות. כי כאמור - רכב בסיסי וזול שאין טעם להשקיע בו בשטויות.
וכמו שאמרת - אני לא ניתן לפירמוט ולמה שאהפוך את כל נושא הסאונד באוטו לתלוי במכשיר טלפון סלולרי שנוא נפשי?... כי זה כל כך 2020?... ומה לעשות שאני כל כך 1966, והאוטו הוא כל כך משפחתומטית ליסינג לשעבר מ-2010... וגם עלה בהתאם. אני ממש נגד לנסות לקלקל משהו שעובד ותקין. למה לשנות? אני מחפש פתרון פשוט.
אתה מודל 66'? ריזה צרוף מקרים! לסבא שלי היתה חיפושית ירוקה מודל 66'. תעשה מה שהוא היה עושה - תזמזם! "לו הייתי רוטשילד.... יה בה דה בא די בי די..."
מצאתי לך פתרון בדיוק כמו שאתה רוצה, ראה למעלה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הייתי הכי ברור שאפשר
המערכת CD6000 המקורית לא מוכרחה להישאר. היא לא משהו גם ככה.
אין לי התנגדות לרדיודיסק גנרי. נהפוכו, מעדיף אותו (בפאנל צורני ייעודי, כמו ששמיל צירף קישור אליו, שייכנס במיקום המקורי בדשבורד) אבל שיידע לעבוד מול יחידת השליטה המקורית שצמודה להגה.
לא מחפש בלוטות' - אל תציעו לי את זה
לא מחפש לערב את הטלפון - כנ"ל.
בלי סוללות ליתיום בבקשה
בלי להמציא את הגלגל מחדש.
רק רדיו שיאפשר לי להשתמש ב-USB/SD.
עם שליטה מההגה (כי יש וכי היא פועלת ולא רוצה לקלקל)
הייתי לא ברור?................:rolleyes:
בהנחה שהרדיו תקין המקורי, ואתה בסך הכל רוצה לשמוע mp3.
למה שלא תעביר את החומר לנגן mp3 נייד פשוט וזול, ואותו תחבר דרך כבל aux 3.5?