תגובה: צ'ירוקי טריילהוק KL
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adiavisar
לא מצאתי למכירה, פשוט חשבתי עליו כאופציה. לפי carzone עלו על הכביש 95 טריילהוק בין 2014 ל-2017 (לא כולל יבוא אישי, לא שאני מבין למה שמישהו ייבא דווקא את הרכב הזה ביבוא אישי...). בגלל זה שאלתי אם יש ניסיון בשיפור של אחד הדגמים הנחותים.
מעניין 95 כלים , אפילו ברונקו מכרו יותר כביכול לשנה הקרובה אמורים להיות 200 כלים כביכול ...על כבישי ישראל
לפי ICAR יש ללימטד הילוך כוח -
https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=16085&compare-version[]=16084&compare-version[]=13325
מ2015 נראה שהיבואן הפסיק רק שנה אחת להביא טריילהוק .
אני עוקב אחרי צחי שיש לו טריילהוק ומטייל יפה בארץ ...וגם נמצא בקבוצה של הליברטי (למעשה זה לאן גיפ החליטה לקחת את הליברטי לצערי)
הנה לינק לאינסטגרם אם תמצא כזה...הוא שיפר ועשה לו הגבהה וצמיגים ומיגון ויחסית פעיל :
https://instagram.com/trailhawk_kl_i...dium=copy_link
תהנה והלוואי ותמצא ותעדכן אם מצאת ...אני התייאשתי מלמצוא ,וגם עניין המוסכים וכו אני מקווה שהליברטי ימשיך לשרת אותי נאמנה
ICAR מתמצאים ברכבי שטח כמו שאני מומחה לבישול גורמה אינדונזי.
לשום KL שיובא לישראל אין תיבת העברה עם הילוך כוח LOW אמיתי, למעט הטריילהוק.
ההבדל בין טריילהוק ללימיטד הוא תהומי והרבה מעבר לרמת גימור - זה אשכרה לא אותו רכב בכלל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
תהנה והלוואי ותמצא ותעדכן אם מצאת ...אני התייאשתי מלמצוא ,וגם עניין המוסכים וכו אני מקווה שהליברטי ימשיך לשרת אותי נאמנה
יש אחד ביד 2 כרגע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לשום KL שיובא לישראל אין תיבת העברה עם הילוך כוח LOW אמיתי, למעט הטריילהוק.
ההבדל בין טריילהוק ללימיטד הוא תהומי והרבה מעבר לרמת גימור - זה אשכרה לא אותו רכב בכלל.
תודה
טוב לדעת
פשוט ראיתי בתוך הרכב ועשה משהו שנסענו בשטח אז הנחתי וראיתי בicar …
תודה מקרב לב על המידע
לטייל בטבע עם 4 גלגלים והילוך כוח זה זכות בארץ הקודש
Prefer to move from 2H to 4L with joy
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
יש אחד ביד 2 כרגע
זה:
https://www.yad2.co.il/vehicles/cars...tem-page-popup
נראה לונגיטוד לפי התמונות ..
לונגיטיוד. יש 4X4, אבל ללא הילוך כוח.
זויות מרכב של פיאט פונטו (וכנראה עוד כמה דברים שבאים מפיאט פונטו).
זה לא ה-KL שאתם רוצים.
בקיצור נשמעת אופציה טובה על הנייר, אבל סוג של חד-קרן.
אז א. אם מישהו שומע/מכיר על חד קרן למכירה אשמח להפניה.
ו...אם יש למישהו יש רעיון לרכב אחר עם מאפיינים דומים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה סתם מצטנע, הנאסי צ'מפור שלך השביע רבים וטובים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
לא זה. התכוונתי לזה:
https://www.yad2.co.il/item/ve8bbhlt
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
כן , אצלי מסונן מסוחרים זה למה לא ראיתי .
מבחינתי סוחרים אופציה אחרונה(כשאישה לא מאשרת עוד תקציב לרנגלר נורמלי) ...כל אחד והשיקולים שלו .
תעשה חיפוש יסודי, היו בזמנו 2 פוסטים שגרמו לי לרדת מהרכב:
1. גזירה של איזה חלק בטיול, לא זוכר מי פרסם לדעתי דרור, מה שחשף (או יותר נכון הזכיר) שמדובר בפרייבט עמוס אלקטרוניקה שהמכלולים שלו לא בנויים לעבודת שטח אמתית והם פריכים יחסית
2. תקלה שהופיע לבעל רכב בארץ ודרשה החלפת חלק מחשב במעל 10K בעוד שבארה"ב היא הייתה במסגרת ריקול.
שוב, שני הדברים זכורים לי במעורפל אך זכורים והם גרמו לי לרדת מהרכב (והעובדה שיש מעט מאוד אנשים בארץ שמכירים את הרכב ורוצים לעבוד עליו בנוגע לשיפורים ואני עכבר עירוני שבטוח שמסור דיסק זה ההוא שחותך פיצה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dorbh
תעשה חיפוש יסודי, היו בזמנו 2 פוסטים שגרמו לי לרדת מהרכב:
1. גזירה של איזה חלק בטיול, לא זוכר מי פרסם לדעתי דרור, מה שחשף (או יותר נכון הזכיר) שמדובר בפרייבט עמוס אלקטרוניקה שהמכלולים שלו לא בנויים לעבודת שטח אמתית והם פריכים יחסית.
נוסע עכשיו בגרנד ויטארה, מבין את מגבלות הרכב והוא מתאים לשימוש שלי. לא מחפש מעבר, בהינתן העלויות (כאילו...אם היו לי איזה 450 אלף שקל מיותרים הייתי רץ היום להזמין לי ברונקו חדש)
2. תקלה שהופיע לבעל רכב בארץ ודרשה החלפת חלק מחשב במעל 10K בעוד שבארה"ב היא הייתה במסגרת ריקול.
פחות מודאג מזה, אם יש תקלה כזו שהיצרן הכריז על ריקול והיבואן משיקוליו החליט שלא אז פשוט תובעים בבימ"ש - שוב משהו שלמדתי לא לפחד ממנו, מה גם שיש לי יועמש"ית פרטית בבית.
שוב, שני הדברים זכורים לי במעורפל אך זכורים והם גרמו לי לרדת מהרכב (והעובדה שיש מעט מאוד אנשים בארץ שמכירים את הרכב ורוצים לעבוד עליו בנוגע לשיפורים ואני עכבר עירוני שבטוח שמסור דיסק זה ההוא שחותך פיצה)
זה בדיוק ההגיון שמרסק מחירים של דגמים מסוים וגורמים לזה שבאותו מחיר שאפשר לקנות צ'ירוקי 2015-2016 עם ק"מ סביר לא יקנה לך לנד קרוזר קצר 2008 עם 350 אלף ק"מ.
אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך. גרנד צ'ירוקי הוא רכב פופולרי עם שוק איבזור ושדרוג רחב ומספר מטפלים "מומחים" שישמחו לטפל לך בו.
איפה זה דומה לצ'ירוקי?
מהנסיון שלי, לרוב טויוטה תזדקן בצורה יפה ואמינה יותר.
גם אם יש לך יועצת משפטית בבית לתבוע יבואן רכב (או כל גוף אחר) זה תהליך ארוך, מעצבן שתוצאתו לא מובטחת לעולם.
התפרק משולש מתלה אחורי ביום הרביעי של מסע חוצה ישראל. אחרי שטיפס במעלה עשוש באלימות (בעל הרכב חשש לטפס ומישהו אחר מהקבוצה התנדב לנהוג ברכב, כמובן ברשותו המפורשת). כמובן שלא היה שום צורך באלימות הזו, היה מטפס בזחילה וללא מאמץ.
מתלה מולטי-לינק, המשולש עשוי פח אלומיניום מכופף דקיק. נקרע מהתושבת במרכז הריצפה (התושבת לא ניזוקה). לפני שזה קרה, לא בדקתי מה היה מצבו. בהחלט יש מצב שחטף מכה והתחיל להיקרע. אולי בטיול קודם, והיה נזק קודם/מצטבר וטיפוס העשוש היה רק מכת החסד. אין לי מושג, האוטו לא שלי. רק נאלצתי להתמודד עם התוצאה.
כל מי שחושב שרכב אחר עם מתלה פרייבטי כזה (אבל ממוצא יפני) היה יוצא מזה טוב יותר?..... כנראה מעשן חומרים טובים וחי בסרטי אנימה יפניים הזויים. אפילו רוסלן המפורסם, אם לא היה חוקר ולומד לעומק את נקודות התורפה של פורסטר ונעזר במכונאי בעל תושיה שמבין עניין בכלל ומבין בסובארו בפרט שידע להצביע על נקודות התורפה האלה ולטפל בהן, כנראה היה מוצא את עצמו היום עם ערימת חלקים מנופצים חסרת יכולת תנועה. הוא אפילו כתב את זה בעצמו. אז מה? בגלל זה לא קונים פורסטר?.....
פרייבטים וקרוסאוברים, גם אם תגביהו אותם, תנעלו אותם, תדביקו להם גגונים וזרקורים, תשדרגו להם זנבות גיר ותצבעו אותם בשלל צבעי מלחמה, אינם באמת רכבי שטח. תגידו שאפשר לטייל עם כל דבר, גם עם קורקינט? זה נכון! נהג טוב עם ביצים יכול לאנוס כמעט כל רכב לעלות בכל מיני שיפועים מיתולוגיים - אבל זה לא יהפוך אותם ל"רכב שטח" אמיתי. תאנסו אותם, ומדי פעם תהיו מוכנים לספוג התפרקויות שכאלה.
וזה בסדר - כי גם רכבי שטח אמיתיים חווים לפעמים שבירות והתפרקויות. שלא נתחיל עם סיפורי הדיפרנציאלים והבולג'וינטים של רכבי השטח האגדיים של טויוטה הלא-מתקלקלת-לעולם שערכה מטפס יותר מנדל"ן.
אז התבלבלתי ;)
אם סובארו. או דאסטר. .. הם לא באמת רכב שטח כי צריך לשפר אותם קצת. והם נשברים בשטח.
וטויוטה שהוא כן רכב שטח. צריך לשפר אותו קצת. והוא נשבר בשטח …
אז מה ההבדל ?
( חוץ מההגמוניה והעיקשות. כמובן ;) )
שמע דרור,
עם התאוצות שלך מ-0 ל-100, היית צריך להיות כוכב דראג
רייסינג
טריילהוק
https://www.yad2.co.il/s/c/24y3woq8
אז לאחר חודשים של חיפושים לא אינטנסיביים מדי, נמצא ונרכש KL טריילהוק.
2015, יד ראשונה עם ק"מ נמוך מאוד והיסטוריית טיפולים מלאה בדרך השטח, כולל החלפת PTU/טרנספר לפני מספר חודשים. אשמח להפניות לקבוצות מנשמע / פרצוספר של הדגם כי נראה שג'יפולוגים לא מחזיקים או לא כותבים על הדגם.
אה, ולמיכרה גרנד ויטרה 2010
https://www.jeepolog.com/forums/show...%A8%D7%94-2010
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adiavisar
אז לאחר חודשים של חיפושים לא אינטנסיביים מדי, נמצא ונרכש KL טריילהוק.
2015, יד ראשונה עם ק"מ נמוך מאוד והיסטוריית טיפולים מלאה בדרך השטח, כולל החלפת PTU/טרנספר לפני מספר חודשים. אשמח להפניות לקבוצות מנשמע / פרצוספר של הדגם כי נראה שג'יפולוגים לא מחזיקים או לא כותבים על הדגם.
אה, ולמיכרה גרנד ויטרה 2010
https://www.jeepolog.com/forums/show...%A8%D7%94-2010
הקבוצה היחידה שראיתי שיש בה גם את הטריילהוק זה הקבוצה של הליברטי ,תנסה מהפייסבוק לשאול את גולן ..
למרות שלא יודע אם המידע שם יהיה רלבנטי כי זה רכבים שונים ,אבל המוסכי בית של הליברטי ראיתי גם הליפט שם את הטריילהוק של צארוקי כמה פעמים שם , התלהבתי ממנו אבל ירדה ההתלהבות שאי אפשר ממש להגביהה אותו נורמלי ולעבוד טסט .
ואז פוטציאל נזק בטיול גודל ...
תהנה , נראה אחלה רכב למרות החוסר בסרן חי , מעניין כמה יהיה יותר טוב מגראנד ויטרה מוגבהה וממוגן