תגובה: האם שוק יד2 של רכבי שטח השתנה בקייץ 2020?
חלאס עם השחרור קיטור פה בפורום. באמת. תבואו לג'יפולוג רגועים.
אנחנו מאדו רגועים. אבל הבעיה אמיתית נמרוד.
במובן מסוים, הסגירה הזוחלת של שבילים, מסלולים ונקודות בשטח "לרגל שיקום השטח"/הכרזת שמורות וכו', מתחילה מהברבריות הזו בדיוק.
רק שאסור לדבר על זה. לא רק כאן אלא בעוד מקומות, כי זה לא פוליטיקלי-קורקט, כי זה מיד גולש לגזענות ולפוליטיקה. כי זה "מעכיר אווירה". אז מתעלמים. תענוג.
והשרשור בנושא אחר לגמרי. תפרידו.
אתה גולש לגזענות ופוליטיקה. וכמוך עוד כמה, אבל הרוב יודעים לשלוט על המקלדת שלהם ולכבד את המקום הזה, כן, כי לא רוצים אוירה עכורה גם פה. אף אחד לא חוסם אותך לכתוב מה שאתה רוצה בפייסבוק, טוויטר, בטוקבקים בעיתונים. וכאמור - אם אתה רוצה שינוי - צא מהמזגן ולך להפגין! זה סוף הדיון בסוגיה הזאת. מי שהבין הבין ומי שלא לא.
חלק מהתגובות כאן הזכירו לי משהו מהתקופה שעבדתי כרכז נוער אזורי בחינוך הבלתי פורמלי במגזר הכפרי (שיש המכנים איכותי).
במעגלי שיח עם הורים לא פעם עלה נושא שתיית האלכוהול.
תמיד, אבל תמיד, ההורים העלו שזו בעיה רצינית וצריך להתמודד איתה.
הביאו דוגמאות למצבי קיצון, תרבות שתייה וכד' (אנחנו הכרנו את זה ממקור ראשון. כי להבדיל מההורים, איתנו בני הנוער דיברו בפתיחות...).
אתם יודעים מה תמיד אפיין את השיחות?
שכולם הסכימו שזו בעיה רצינית.
ובאותה נשימה כולם, בלי יוצא מן הכלל, טענו בתוקף שהילד שלהם לא שותה אלא רק נחשף לתופעה.
ועל זה נאמר-
[emoji85][emoji86][emoji87]
עריכה: סליחה על ההודעה שפורסמה אחרי הודעתו של נמרוד. היא נכתבה לפני ההתפתחות האחרונה בדיון.
Peace and love [emoji1690][emoji2937][emoji258]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אתה
אם אתה מצליח להסביר איך עושים קו תחתון לטקסט דרך האפליקציה, מבחינתי השרשור מיצה את עצמו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אם אתה מצליח להסביר איך עושים קו תחתון לטקסט דרך האפליקציה, מבחינתי השרשור מיצה את עצמו.
באמת איך?
שאלה מעולה, הלוואי וידעתי
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אתה גולש לגזענות ופוליטיקה. וכמוך עוד כמה, אבל הרוב יודעים לשלוט על המקלדת שלהם ולכבד את המקום הזה, כן, כי לא רוצים אוירה עכורה גם פה. אף אחד לא חוסם אותך לכתוב מה שאתה רוצה בפייסבוק, טוויטר, בטוקבקים בעיתונים. וכאמור - אם אתה רוצה שינוי - צא מהמזגן ולך להפגין! זה סוף הדיון בסוגיה הזאת. מי שהבין הבין ומי שלא לא.
תראה לי, אבל בדיוק - איפה אני גלשתי בשרשור הזה לפוליטיקה ולגזענות - ותחסום אותי. לשעתיים, ליומיים, לשבוע או לחודש או לתמיד. קשקשן.
לא, זה לא נכתב בהומור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
חלק מהתגובות כאן הזכירו לי משהו מהתקופה שעבדתי כרכז נוער אזורי בחינוך הבלתי פורמלי במגזר הכפרי (שיש המכנים איכותי).
במעגלי שיח עם הורים לא פעם עלה נושא שתיית האלכוהול.
תמיד, אבל תמיד, ההורים העלו שזו בעיה רצינית וצריך להתמודד איתה.
הביאו דוגמאות למצבי קיצון, תרבות שתייה וכד' (אנחנו הכרנו את זה ממקור ראשון. כי להבדיל מההורים, איתנו בני הנוער דיברו בפתיחות...).
אתם יודעים מה תמיד אפיין את השיחות?
שכולם הסכימו שזו בעיה רצינית.
ובאותה נשימה כולם, בלי יוצא מן הכלל, טענו בתוקף שהילד שלהם לא שותה אלא רק נחשף לתופעה.
ועל זה נאמר-
[emoji85][emoji86][emoji87]
עריכה: סליחה על ההודעה שפורסמה אחרי הודעתו של נמרוד. היא נכתבה לפני ההתפתחות האחרונה בדיון.
Peace and love [emoji1690][emoji2937][emoji258]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
עזוב.
האלכוהול הוא רק עוד סימפטום.
ממש כמו הנהיגה הפרועה ב-SBSים.
ועוד כמה סימפטומים של הבעיה.
הבעיה הזו הרבה יותר עמוקה. היא במישור הערכי, החינוכי, המנטלי.
אבל כמו כל אמת כואבת, אסור לדבר עליה. כי זה "פוליטי" ו"גזעני" ולכן מעכיר אוירה.
לפי כללי הפוליטיקלי-קורקט, אם לא נדבר על זה, זה ייעלם מעצמו ואולי בעצם מלכתחילה לא היה קיים. נכון?... נכון.
מה שנקרא - הדרך המוכחת והבטוחה להעמיק את הבעיה עוד ועוד.
ואז, כשלא תהיה ברירה אלא לעשות משהו, יטפלו באופן ממוקד, איך לא, רק בסימפטומים - באלכוהול, ברכבי השטח.
מי יודע, אולי גם יאשימו את הקורבנות (אלה שחטפו גשם של חצץ בפרצוף - למה הם ישבו לשתות קפה דווקא שם?.... איזה חוסר אחריות וכמה עזות מצח מצידם, חוצפנים!), כמקובל בתרבות הפוליטיקלי-קורקט שבה האשם הוא תמיד קורבן והקורבן תמיד אשם.
לפחות האוירה תישאר נעימה.
אז החכמתי מאוד בכל הקשור לשוק היד2.
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
כל היחידה הזו מאנייקים.
אני פשוט הוספתי ידנית את התגיות המתאימות.
נסה פשוט לצטט את ההודעה שלי ותראה.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אני פשוט הוספתי ידנית את התגיות המתאימות.
נסה פשוט לצטט את ההודעה שלי ותראה.
נשלח מהנייד
בין סוגריים מרובעים יש כמה אפשרויות שאני מכיר
I בשביל טקסט מוטה
B בשביל בולד
U בשביל קו תחתון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
בין סוגריים מרובעים יש כמה אפשרויות שאני מכיר
I בשביל טקסט מוטה
B בשביל בולד
U בשביל קו תחתון
בטאפטוק?
האם שוק יד2 של רכבי שטח השתנה בקייץ 2020?
עובד ב tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בטאפטוק?
לא יודע, אבל מערכת הפורומים הזאת נשענת על משהו שנקרא vBulletin וזה פורק של phpBB למיטב ידעתי ..... אתה יכול לגגל על זה קצת ..
מה אפשר ומה לא.
יש לי חשד שהטאפאטוק זה בסך הכל דפדפן במסווה ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
המוני מכוניות חזרו לחברות הליסינג שמתות להיפטר מהן.
המשמעות היא ירידות מחיר רוחביות בכל שוק המשפחתומטיות, שגוררות את כל השוק למטה (לא כולל ספורטיביות מבוקשות ורכבי שטח מבוקשים כמו ל"ק/רנגלר וכלים מיתולוגיים ישנים כמו סופה/דיפנדר - אלה נמצאים בסרט משל עצמם והמחירים גבוהים מאי פעם.... אבל כן כולל מחירי ריצפה מגוחכים לדגמים משפחתיים יותר ישנים בני כמה שנים ואני מדבר על סכומים מאמצע הסקאלה של ארבע ספרות למכוניות מודרניות יחסית בנות 10-8 שנים. חלקן עדיין במצב מצוין ויתנו עוד לא מעט שנים של עבודה טובה). זה גן עדן לקונים.
מה שאתה אומר חייב לקרות מתישהו, אבל לפחות בשוק רכבי המיני זה עוד לא קרה.
אני מחפש I10/פיקנטו וכדומה...כבר חודש וחצי, אף אחד לא יורד הרבה מהמחירון לרכב מידיים פרטיות.
אז ההשפעה הרוחבית עוד לא ממש התחילה לרכבים שהם לא אקס ליסינג, מניח שיקח עוד חודשיים שלושה.
(אבל היי אם יש לכם משפחתומטית במחירי רצפה אני מוכן לעלות קטגוריה :rolleyes: )
אני לא יודע מה אתה מחפש אבל ברוב טימטומי אחד התחביבים שלי זה לשוטט ביד 2 ולחשוב על מחליפים פוטנציאלים לסופר מיני ופאגרו שיש בבית.
עם ידני הולך יש רכבים שנמכרים במחירים די מגוחכים (תסתכל כמה עולה C4 קקטוס ידנית או דאציה סטפוואי ידנית).
הדוגמה שלנו היא קליאו דור 3 ידנית. נקנתה לפני שנתיים וחצי ב-21 שהמחירון היה סביב ה-30. יד ראשונה עם 70 אלף קילומטר, מאז היא כבר על 160 אלף וחוץ מטיפול פעם בשנה, דלק(1:16-17) וצמיגים היא לא דורשת כלום. מחזור החיים שלה יסתיים אצלנו עוד שנתיים וחצי ומבחינתי היא יכולה אז ללכת לפח.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בטאפטוק?
למה לא?
כך אני עשיתי (וכך גם הגדרתי את החתימה שלי באפליקציה עם כתב נטוי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
אני לא יודע מה אתה מחפש אבל ברוב טימטומי אחד התחביבים שלי זה לשוטט ביד 2 ולחשוב על מחליפים פוטנציאלים לסופר מיני ופאגרו שיש בבית.
עם ידני הולך יש רכבים שנמכרים במחירים די מגוחכים (תסתכל כמה עולה C4 קקטוס ידנית או דאציה סטפוואי ידנית).
הדוגמה שלנו היא קליאו דור 3 ידנית. נקנתה לפני שנתיים וחצי ב-21 שהמחירון היה סביב ה-30. יד ראשונה עם 70 אלף קילומטר, מאז היא כבר על 160 אלף וחוץ מטיפול פעם בשנה, דלק(1:16-17) וצמיגים היא לא דורשת כלום. מחזור החיים שלה יסתיים אצלנו עוד שנתיים וחצי ומבחינתי היא יכולה אז ללכת לפח.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אמרת את מילת הקסם, ידנית....
אז ברור שיש מציאות.