לאן ומתי להגיע בכדי לצעוק צעקה????
Printable View
לאן ומתי להגיע בכדי לצעוק צעקה????
לנו יש ערסים, להם יש רדנקים.
נניח שהרדנקים השיכורים שלהם גרועים מהערסים המצחינים שלנו - אז איך זה ששם תמיד נקי ואצלנו כמעט תמיד מלוכלך?....
שם יש פיקוח - אבל אין רדיפה - פשוט כי אין צורך.
אצלנו דווקא יש צורך לפעמים. אבל רודפים את הציבור הלא נכון.
אז לדעתך השיטה של להירשם חצי-שנה מראש היא פתרון טוב?....
"היי אחי, מה קורה?.... נרשמתי לטפס את משלט 21 בעוד חצי שנה. יתאים לך?.... כן?.... אז יאללה, תתחיל להכין את הג'יפ....".
"מצטערת אדוני, הרשימות של כמריר מלאות עד 28.10.2021. רק רגע, התפנו לי מקומות לשני ג'יפים בתחילת ספטמבר 21. לרשום אותך?..."
נשמע מצחיק?....
כי ככה זה בהרבה מקומות בעולם.
אתה לא מגיע סתם ככה כשבא לך - צריך להירשם מראש.
צריך לקבל אישורים חודשים רבים לפני, כדי להיכנס לכל מיני טרקים ומסלולי טיפוס, לעשות רפטינג או לחתור באיזה נהר בקאנו... והשד יודע מה עוד. גם כדי לנסוע במסלולי ג'יפים מפורסמים. וזה כנראה עובד. כי ככה הם מווסתים את כמות המבקרים כדי שהטבע לא ייפגע וקל לשלוט בנקיון ובמקרה של מציאות ישראלית של מטיילים שמטנפים במודע - גם לדעת מי טינף ומתי, כדי למצות איתו את הדין.
לשאול שאלה לענות בעצמך לפי קו המחשבה של עצמך ולא להיות מרוצה זה משעשע, אם כי זו שיחה חד צדדית.
אם יש אזור שהגדירו בעל רגישות גבוהה, אז אפשר לעשות נקודתית רישום, איזה קטע.. זה קורה עכשיו בגלל הקורונה.
(צפיפות הומוספיאנס, להבדיל מצפיפות החיות).
אני לא בעד, אבל זה פתרון ביניים למקומות מאד נקודתיים.
משל״ט 21 זו דוגמא גרועה.
לט מבין את ההגיון שם למעט צרות עין.
עבודות התשתית הנרחבות בשנים האחרונות (ושעדיין לא הסתיימו) בפרוזדור ירושלים גורמות לאלף מונים יותר לחץ סביבתי ונזק יום-יומי מאשר כמה רכבים בסוף שבוע.
הרבה מילים וביטים מיותרים בשרת, אפשר לשכפל ולהדביק תאריך שונה על אותו שרשור פעם בכמה זמן.
נציגי ירוקים ורטג יושבים בוועדות כל יום כי זו העבודה שלהם להבדיל מהתחביב שלנו.
מאחל לאורי בן דויד בהצלחה, בלי טיפת ציניות.
https://www.atzuma.co.il/natureforall
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
במקרה של המשלט, מסתובבת שמועה שהכל התחיל בגלל תביעה של חברת ביטוח שנאלצה לפצות מישהו שהתהפך שם, וטענה שהמקום אסור בתנועת כלי רכב - אבל לא היה מסומן ככזה/חסום לתנועה/שילוט מתאים או כל צעד מינימלי אחר שהרשויות היו אמורות לעשות על מנת שכלי רכב לא ייסעו שם.
זו באמת רק שמועה ואין לי שמץ מושג אם זה נכון.
בכלל אנחנו צריכים להיזהר במשאלותינו - "פתרון ביניים למקום נקודתי" יהפוך מהר מאוד לפתרון הקבוע בכל מקום.
גם אני מאחל בהצלחה רבה לאורי בן דוד. איש יקר וטוב שאני מאוד מעריך ולא מסתפק בדיבורים - אלא קם ועושה מעשה.
״אסור בתנועת רכב״?
יש בכלל הגדרה חוקית כזו אם אין מראש שילוט חוקי או הגדרה חוקית (מדרכה..?), שאוסר דבר כזה?
להזכירך את אירוע הפוראנר המתהפך בחורשן שבית המשפט דווקא דחה את טענת הביטוח בנושא.
יש כאן בפורום התייחסויות של חברי אתר עורכי דין (שלמה?), שאמרו שטענה כזו לא אמורה לתפוס, אבל אני לא עו״ד.
אני כן מכיר ממקור ראשון תאונת שטח במקום שאינו שביל בשום צורה, שלא עניין כלל את חברת הביטוח איפה או איך (לא היו נפגעים).
כתבתי שזו רק שמועה.
וזה לא סוד שחברות ביטוח תמיד ינסו להיאחז בכל בדל של משהו שאולי יעזור להן להתחמק מאחריות.... או לתבוע ממישהו את מה שנאלצו לשלם (בחריקת שיניים) למבוטחים שלהן...
זה היה מגנום שהתהפך בחורשן ושם דובר על תביעה בין המבוטח (בעל הרכב) ובין חברת הביטוח.
מה שדרור מדבר עליו כשמועה בהחלט ייתכן - מדובר על סוג תביעה שונה - "תביעת שיבוב" של חברת הביטוח כנגד מי שלטענתה גם לנזק לרכב המבוטח על ידה ושחברת הביטוח תובעת בחזרה את הכסף שהיא שילמה למבוטח שלה.
יש סיכוי שאיזו חברת ביטוח/ עו"ד חוכמולוג שמייצג חברת הביטוח יחליטו להגיש תביעה כנגד הגוף הממונה על המקום בו התרחשה התאונה בטענה לרשלנות של הגוף הממונה (רט"ג?) בכך שלא מנעה גישה/ לא סימן כראוי וכו' מקום המהווה סכנה לנסיעה בו - אם כי להערכתי כשמדובר בשבילים בשטח סיכוי לטענה שכזו של חברת הביטוח הוא נמוך.
"אסור לתנועת רכב" ייתכן בהחלט שמקום שמסומן במפות סימון שבילים כשביל הולכי רגל/ שביל אופניים בתוך שמורה יכלל בהגדרה הזו. אבל, להציב בפני גופים כמו הרט"ג בשם הבטיחות דרישה לחסום פיזית מפני כלי רכב כל שביל ושביל שמיועד לרוכבי אופניים/ הולכי רגל זה אבסורד
למה אוי ואבוי?
כמו ששלמה כתב - הסיכוי נמוך.
אבל לך תדע.
אבל מה אכפת לחברת הביטוח?... היא מנסה את מזלה. עורכי הדין במחלקה המשפטית שלה בכל מקרה מקבלים משכורת. שיעבדו.
במדינה קצת יותר גדולה וקצת יותר מתוקנת כמו ארה"ב יש מסלולים יעודיים לרכבי 4X4 ובתחילת כל מסלול יש סימון ברור ובולט של דרגת הקושי של המסלול בין 1 (פרייבטים) לבין 10 (רכבי עבירות קיצונית יעודיים). יש שם גם טבלאות מסודרות מה הדרישות מבחינת הרכב לכל מסלול ומסלול (גודל צמיגים, נעילות, הילוך כוח וכו')
מהמסע שלי למואב ולמסלולים שם, יש שם הקפדה יתרה על שמירת ערכי הטבע, אין ירידה מהשבילים, אין לכלוך, היי אפילו יש חובה לאסוף איתך את הצרכים שלך !!!
יותר מזה, באחת מהפסקות הקפה בהיסח הדעת חטאתי וזרקתי לרצפה בדל הסיגריה.....מבטי הרצח שנעצו בי שאר המטיילים חקוקים בי עד היום.
אז אישית בטיולים בארץ, כמובן שאוסף האשפה ואפילו אוסף את כל בדלי הסיגריות שלי!!!
סיכוי נמוך או לא, בטוח שזה מנחה חלק גדול מההחלטות שהרטג מקבלים.
ואם כבר מדברים על סגירות- זה הרבה הרבה יותר מטריד מזבל שאנשים משאירים.
כי נגד עורכי דין מטונפים אפילו חינוך לא יעזור.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
חלילה חלילה!!!
ממש לא התכוונתי לזה ומועד שליחת התגובה בלבל אותך.
עורכי דין מטונפים- הכוונה היתה לעורכי הדין של חברת הביטוח שיעשו הכל כדי להצדיק את פרנסתם כולל לזרוק תביעות על גופים כמו רטג ומי שמשלם את המחיר זה אנחנו.
ממש לא נכתב בהקשר שלך ובדלי סיגריות.
לעניין בדלי סיגריה-
כאן אנחנו לחלוטין חלוקים.
בדל סיגריה שווה ערך לחלוטין מבחינתי.
מי שזורק בדל סיגריה בשטח הוא אנוכי ומעניין לו את התחת הנאתם של אחרים מהשטח, כמו מי שמשליך בקבוק בירה.
אני שמח שאתה אוסף את הבדלים שלך.
אגב,
מסתבר שאפילו החוק חושב ככה.
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/...feestable.aspx
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4be2ef8f43.jpg
עו"ד שמבצע את תפקידו נאמנה ומצליח למצוא עבור הלקוח שלו (גם אם זו חברת ביטוח) עילת תביעה שתקדם עניינו של הלקוח אינו "מטונף" וכשאתה תזדקק לתבוע פיצוי כספי אתה מן הסתם תרצה עו"ד "מונף" שכזה שייצג אותך...איני מתכוון להמשיך עוד בעניין הזה כדי לא להסיט את הדיון ואנא תן לי קצת קרדיט שהבנתי בדיוק למה התכוונת.
- - - Updated - - -
למשל זה:
https://www.rr4w.com/ratings.cfm
רק קח בחשבון שהאמריקאים נוטים להחמיר בהערכת הקושי של המסלולים ולוקחים שולי ביטחון גדולים בנוגע למה שנדרש מהרכב.