לדוגמה :
גלאי רדאר הוא פסיבי (לא משדר).
גילוי שלו אפשרי תאורטית כשאין עוד מכשירים אלקטרוניים "רועשים" בסביבה (לבד בכביש 12).
בקיצור, מעשית לא קיים.
רענן
Printable View
ידידי אתה טועה ומטעה.
ניתן למצוא כל מקלט מכל סוג בכל מקום בעולם. על זה מושתת כל לוחמת ה ל.א. בעולם.
ולאור כל מה שציתת אני מניח שאתה עסוק במלחמות עם הרגולטור ומשטר החוק ולא באמת מכיר טכנולוגיות!
וכן יש טכנולוגיות חדשות בבחינה ,שכנראה פיספסת בדרך.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
איזה אינטרס יש להם לחפש משהו חוקי?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
למה לא פשוט לנסוע במהירות המותרת + 10% ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
זה בדיוק מה שאנחנו עושים. פשוט חבל ליפול בקטנות...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כל פעם לחשב 10% ממהירות שונה זה מבלבל.
אז נוסעים 10% יותר + 25 קמש שהם בקטגוריית ברירת קנס,
ולפעמים לוחצים.
אני חייב לציין- קודם כל, גיא, יש בהחלט מאתרי גלאי רדאר. זה לא סוד.
https://en.wikipedia.org/wiki/Radar_detector_detector
רוב הגלאים המודרניים מגיעים עם טכנולוגיית שיבוש לזה. אבל זה לא משנה את העובדה ש:
1. בדקתי היום מול מתנ"א רק כדי להיות בטוח - כנראה ש JACOB נמצא בקשר עם מיטב העתידנים, כי בשום מחלקה של מתנ"א לא שמעו על הטכנולוגיה שלו שבבדיקה. התשובה היא כמובן ממתנ"א, לא ממגאזינים, מהאינטרנט וכו.
2. עדיין הוא לא מסביר את הקטע של "כאחד שמכיר את החידושים בתחום, בעתיד הקרוב אף גלאי לא יעזור לאף נהג,אלא רק עלול לסבך אותו.", כי גלאים חוקיים לחלוטין בישראל. לפי מתנ"א נכון להיום (שבת) אין למדינת ישראל שום תכנית בנושא, בטח שלא ללכת אחורה ולהכריז שזה לא חוקי.
3. החוזה של מל"ם תים (א3) תקף עד 2023. עד אז לא נוגעים בשום דבר. לאחר מכן מדינת ישראל תידרש כנראה למצלמות מהירות ממוצעת, אבל שוב, בין מה שJACOB כותב שיהיה כאן- אותה טכנולוגיית איתור גלאים וכו ובין המציאות, הקשר רופף עד משעשע.
4. לנושא החיישנים אין מה להתייחס. רוב הגלאים כבר מתגברים על החיישנים, שאגב משדרים בכלל על תדרי הלייזר ומשבשים בעיקר את הוולנטיינים.
כל רכיב אלקטרוני יוצר "רעש" וחתימה .
החוכמה לאתר , לבודד , לזהות את החתימה היחודית ולתת כיוון ומרחק.
יכולת כזאת נמצאת בגופי ביון, היחידה שהתיכונסטים רוצים להגיע וגם בנושא הפופלרי של ההפגנות השבועיות...
למשטרה אין יכולת כזאת וגם לא צריכים .
אפילו מקלט איתור משבשי לייזר (שזה פשוט לאתר) הם לא מאפיינים ומזמינים.
הם הולכים על חיפוש כאשר מופיעה להם קוד תקלה בלוזר.
רענן
לא. הוא אמר שאפשר לאתר כל מקלט בעולם ...
אני אשמח לקרוא על זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בוקר טוב.
לפעמים כשיש דיון מעניין ,בדרכ אני זורם עם ההתנגדות,בכדי להבין מאיפה הטענות קורצו,ובעיקר ללמוד.
וגם הפעם, לטובת הדיון זורם עם האמירה של כל המצדדים בדיון זה ,המומחים והמנוסים שטוענים :
"גלאי ראדר חוקי".
חברים ...זורם אתכם חברים;
אני רק אקדים ואציין שהגוף היחידי במדינת ישראל שאמון על הנפקת רישיונות לציוד שידור וקליטה, ואני מדגיש הגוף היחידי במדינה הוא משרד התקשורת.
יכול מאוד להיות שאני טועה, אולי אני תם,וחסר יידע. אז אשמח שתאירו לי את הדרך ואולי גם לשאר חברי הדיון.
אשמח שאחד מהחברים שמצדד שהציוד חוקי, שיעלה בבקשה צילום רישיון שימוש לציוד מטעם משרד התקשורת (תמחקו פרטים מזהים מהצילום) .
ותודה מראש לאלו שישתפו. אם אצפה ברישיון כזה ,אני מוריד את הכובע, ולומד המון מהדיון.
ואם אין כזה לאף אחד רישיון כזה. אז אני מציע לו לקרוא הייטב מה קבוע בחוק ,לגבי שימוש בציוד רדיו ללא רישיון.
יש לך רשיון ממשרד התקשורת עבור מקלט הרדיו שלך ברכב? יש לך רשיון עבור הטלפון הנייד (שגם משדר)?
אתה יכול להעלות את צילומי הרשיונות?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
לא כל היוד תקשורת דורש רשיון.
יש פטורים כפי שיש להרבה ציודים ביבוא אישי וכמו שאין רשיון לכל סלולר או ראוטר.
בעיקרון מה שקובע הוא צו היבוא החופשי.
הגלאי שלי הגיע לא מזמן דרך אמזון, נפתח ואושר במכס על ידי משרד התקשורת ומשרד התחבורה שהשאירו גם חותמת. עבר ללא משחקים.
Jacob, זורם איתך חבר אבל בחיאת.. אתה נכנס לפינה.
תעצור ותעשה קצת גוגל ולמד את הנושא.
אקל עליך, הסיווג שלו במכס הוא 85.12 למקרה שתרצה לבדוק את צו היבוא החופשי
והנה הלינק לצו היבוא האישי
http://apps.moital.gov.il/PersonalIm...duct/Index/317
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
תודה.
מכיר את הצו, לא ידעתי שהמוצר פטור מפיקוח.
תודה
השכלתי
מחפש לקנות גלאי באמזון וראיתי שההמלצות כאן מלפני שנה. מעדיף לקנות משהו טוב, הרישיון חשוב לי...
יש המלצה?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אני עם 38 שנות נהיגה ולא יורד מההגה ורק עם עבירת מהירות אחת מלפני 25 שנה... אז כנראה שאני לא ממש מסכן את עצמי או את הסביבה. אבל המשטרה לרוב מחפשת דוחות בכבישים טובים ובטוחים שהמהירות המוגדרת נמוכה, מאשר בכבישים שהם באמת מסוכנים
1. כל הכבוד, באמת, בלי ציניות.
2. זה לא משנה מה המשטרה מחפשת, משנה מה מהירות הזרימה של התנועה סביבך. תהיה איטי או מהיר ממנה משמעותית - ואתה מסכן ומסתכן.
3. גם למשטרה יש רף אכיפה שלא בהכרח תואם את המהירות המותרת, בלשון המעטה. סטטיסטית, עושה רושם שאתה עומד בו. סתם תוהה, מה השתנה עכשיו מעשרות השנים האחרונות?