תגובה: סיבוב קצר בפרארי עשה לי שוב חשק למכונת נהיגה כרכב דיילי...השאלה איזה?
שי
דרור דווקא המליץ, בתיאור הקצר שלו של האינפיניטי הוא המליץ לי ל"חזור הביתה" לאינפיניטי.
במבחן השוואתי אינפיניטי מול ה- 328I האינפיניטי גילתה סוג של עדיפות כמכונית לנהג ובוודאי כנותנת תמורה לכסף.
ראה גם תגובות המגיבים שנוטים ברובם לאינפיניטי ובעיקר בנושא האמינות ושרידות תא הנוסעים והמכלולים.
אל תשכח שמדובר כאן על רכישת רכבים בני 7-10 שנים ובנוסף ה 328I כמשומשת יקרה יותר מה- 328I
לכן בהשוואה הזו גם עבורי הכף נוטה לאינפיניטי אם כי הבימרית קוסמת לי ולו רק בגלל שעוד לא הייתה לי בימרית
ג'יפ כבר יש והוא בהחלט מהנה לנהיגה בשטח.
למפלצות הכביש של חברת ג'יפ יש מנועים/ הספקים ואפילו תאוצות פסיכיות אבל רכבים מהנים לנהיגה שלא בכביש ישר...המממ..לא ממש
חזרתי לקראו את הפוסט המקורי, והאמת היא שלא הצלחתי להבין מה אתה מחפש.
אז...מה אתה מחפש?
תאוצות שיגרמו לך לחייך ולהיעלם לאיזה עארס עם קופרע? להתגרזן בשבת בבוקר בסדום ערד ולחזור רגוע?
מה?
יואב
השאלה במקום ואנסה למקד.
את ההתגרזנות אני שומר לשטח (אני קורא לזה "הוצאת עקרבים מהדם"), לא רואה עצמי נוסע במיוחד לכבישי נהיגה או לימי מסלול.
אני מחפש רכב יום יומי שייתן לי את רגעי ההנאה הקטנים במסלולי נסיעה שגרתיים, האצה תוך די סיבוב השתלבות לנתיב מהיר, כיכר מזדמנת עם איזה דריפט קטנטן, תאוצת ביניים בעקיפה כזו או אחרת או בהשתלבות בתנועה.
תא נוסעים נעים לעין שכיף לשהות בו כולל מערכת קול איכותית - הכרחי כדי לצאת שפוי מהפקקים.
רכב קצת יותר מיוחד ומעניין מעדר המשפחתומטיות/ ליסינג שיגרום לי לחייך כשאני נכנס או מסתכל עליו ושירחיב את החיוך כשאצא ממנו בתום הנסיעה.
אז כן מנוע עם הספק גבוה ויכולת האצה חשוב לי אבל לא כדי להיעלם לערס בקופרה אלא כי אוהב שה-G מדביק אותי לגב הכיסא
לכן, ה- BRZ קצת בספק בגלל המנוע החלש יחסית לכן בתכלס האינפיניטי עונה על כל הפרמטרים שציינתי (למעט מערכת הקול שהיא מחורבנת-פתיר בהשקעה לא גדולה)-
גם מכונית שרירים אמריקאית יכולה להתאים- אם כי מכוניות אלו קצת מוחצנות מדיי לטעמי ובגדול גם לא אוהב את העיצוב שלהן - גם החיצוני וגם הפנימי.
ג'וליה, עדיף אחת חדשה כי הן יותר טובות מהדור הקודם.
אבל בכל שנתון, בכל גרסה - יענה על כל מה שאתה מחפש.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ג'וליה בגירסאות החזקות (גרסת הבסיס היא "רק" 200 כ"ס) בהחלט אבל היא חורגת ובהרבה מגבולות הגזרה של התקציב (50K עד 100K)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
ג'וליה בגירסאות החזקות (גרסת הבסיס היא "רק" 200 כ"ס) בהחלט אבל היא חורגת ובהרבה מגבולות הגזרה של התקציב (50K עד 100K)
בחמישים אלך שקל אתה רוצה גם כוח אמפראז'?
תזמין נסיעת מבחן על MG-ZS-EV.
זה הג'יפון החשמלי של סאיק מיובא על ידי לובינסקי.
תעשה נסיעת מבחן. לא עולה כסף. (כבר אמרנו שאנחנו נהנים מהתהליך יותר מהכל, אז בוא נהנה ממנו באמת)
יש משהו ממכר לטעמי במכוניות החשמליות.
תאוצות לא הגיוניות בזכות המנוע החשמלי שנותן את כל המומנט של מ 0 סל"ד אם אפשר לקרוא למנוע כזה סל"ד.
הנסיעה השקטה ממכרת, ולחיצה קטנה על הדוושה מעיפה אותך קדימה. הרכב מגיע כמובן עם כל מערכת הבטיחות המקוריות, ועם אפשרות לטעינה מהירה.
לפני שמבטלים לי את היוזר באתר בגין 'כפירה שאינה נסלחת בשריפת דלקים פוסיליים', רק אומר שאני ממליץ לכל אחד ואחת מכם לעשות נסיעת מבחן ב MG הזו או באיוניק חשמלית. החשמליות האחריות שעולות פחות מ 200,000 ש"ח פחות מוצלחות.
יש עוד בקטגוריה הזו, פרחו מדעתי אבל ראויות
יגואר XE?
וולבו S60?
בוא נדבר על מותג שלא מתחבר בראש לחובבי נהיגה.
קדילאק.
ועכשיו תקרא ותקשיב טוב ובעיקר תפתח את הראש.
הרבה מאוד שנים הקאדי היא כבר לא נושאת המטוסים המתנדנדת באורך 8 מטר עם 2 טון ניקלים ופופים מקטיפה בצבע אדום של קשישות עם שיער סגול ממיאמי.
המכירות שלהם התרסקו והם הבינו שהלקוחות שלהם מתמעטים פשוט כי הם מתים - מי סתם מזיקנה, ומי בכלא, ומי כי ירו בו בסימטה אפלה בזמן עסקת סמים או סתם כדי שאפשר יהיה לחלק את שלל השוד לפחות שותפים.... (זוכר את הסרט האלמותי "החבר'ה הטובים"?.....) לכן הם חישבו את כל המסלול מחדש והמותג עבר מהפך. אין יותר נושאות מטוסים מתנדנדות. אין יותר ניקלים. אין יותר פופים. חוץ מהאסקלייד שנשאר כדי לשמר חלק מקהל "הטעם הרע" המסורתי של המותג שמורכב מראפרים באמריקה וסתם ערסים עם כסף בכל מקום אחר בעולם, מעכשיו אלה מכוניות פרימיום שמכוונות לנהג. ממוקדות בנהג. כן כן.
איפה מרכז הפיתוח שלהם נמצא?.... בנורבורגרינג. וזה אומר הכל.
אלה מכונות נהיגה מאוד מחודדות ומהנות, שמסתכלות לב.מ.וו ולמרצדס ולאודי בלבן של העיניים ואני לא מגזים בכלל. יש כאלה שיגידו שזה עוד לא ברמה הזו, אני טוען שזו התנשאות שמגיעה רק מדעות קדומות. זה אותו כיף מנהיגה ואולי אפילו יותר, בהרבה פחות כסף. לך וקח סיבוב כדי להבין.
המועדפת שלי זו ה-ATS. חד וחלק, כי אני צנוע. זו נבלה קטנה ורעה שתמרח לך חיוכים בלי סוף.
2 ליטר טורבו, 275 כ"ס. הנעה אחורית. תעדיף את הדגמים החדשים יותר עם גיר 8 הילוכים. האוטו גם מאוד יפה מבחוץ לטעמי, שילוב יפה של צללית ספורטיבית עם טאץ' יוקרתי של קצת כרום בטעם. חלוקת משקל נכונה (מנוע הרבה מאחורי הציר הקדמי, מול עיני המתכננים היתה BMW סדרה 3 ולדעתי הם התעלו עליה), היגוי מעולה, מתלים מהודקים בלי להתרסק, האוטו מלא רגש ותחושות. עד כמה היא טובה? היא טובה מאוד. היא בת-זונה!!!! ההספק לא בשמיים אבל האוטו קטן וקל יחסית, וזה מספיק בשביל להרגיש מאד חזקה ולעשות 100-0 בפחות מ-6 שניות. מהירות מירבית גבוהה מכדי להיות רלוונטית לישראל, תאוצות ביניים מדביקות לכסא. שילדה מעולה (הדור האחרון של הקמארו יושב על השילדה הזו) כל האוטו מכוון לדינמיות לפני הכל. היא הרבה יותר אירופאית באופי מאשר אמריקאית.
החסרונות: צפופה מאחור, כנראה לא רלוונטי לך. עיצוב פנימי - נו שויין. יותר מדי שחור פיאנו מבריק שאני לא אוהב. עניין של טעם, אבל אפשר להתרגל. זה מתגמד כשהאוטו מתחיל לנסוע ובכל כביש לא ישר אתה תחייך. אוהו כמה תחייך. והיא גם מספיק נוחה בנהיגה יומיומית רגילה. וואלה, הייתי רוצה כזאת כרכב דיילי.
ATS-V כנראה לא בתקציב אבל זה כבר יצר הרע.... טיל אמיתי. תבין לבד. קצת מוחצנת.
CTS - אותו דבר, רק גדולה יותר ופחות פרועה. יש גם CTS מדור קודם עם מנועי V6 - היא קצת יותר "אמריקאית" באופי אבל עדיין מתנהגת יפה. יש 3 ליטר ויש 3.6, קח את ה-3.6
CTS-V - לא מאמין שתמצא אחת כזו.... בטח לא בתקציב. אבל מאסל-קאר אמיתית, עם מנוע LS 6.2 מוגדש.... חתיכת בהמה.
אם קאדליק ניסו לחקות את במוו ואלפא ניסו לחקות את במוו, מה זה אומר.....
ב ATS צריך לשים לב לשנתון, כי השילדה המשודרגת והמהנה לנהיגה לא היתה בדגמים הראשונים שהגיעו לארץ.
אם היה תקציב, אז ה ATS-V בת כמה שנים היא תמורה מצויינת לכסף כי M3 מאותו שנתון עולה כפול...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בחמישים אלך שקל אתה רוצה גם כוח אמפראז'?
אינפיניטי G37 שנת 2011 יש כרגע 2 בלוחות במחיר של 57,000 ש"ח לפני מיקוח
קדילק- דרור מסכים לכל מילה אבל כמו שכבר אמרתי, עיצובית היא מוקצנת מדיי ולא ממש לטעמי.
חשמלי - יואב, מבחינתי רעש בס מגרגר מהמנוע זה חלק בלתי פרד מהחוויית נהיגה במיוחד אחרי הנסיעה בפרארי שעוררה אצלי את בלוטות החשק.
גם הדגמים הראשונים היו אחלה. המשודרגים עם 8 הילוכים עוד יותר טובים.... ואני לא רוצה להרחיב על מה שעוללתי עם ה-ATS ה"רגילה" לקבוצה קטנה של מזראטים על כביש אלון....
לגבי מי העתיק ממי?
אז כן, כשמדברים על חוויית נהיגה, כולם שמים את הכוונת על ב.מ.וו. גם מרצדס.
וקדילאק עשו את זה פשוט מצויין עם ה-ATS. זו אולי עדיין לא האיכות והעידון של ב.מ.וו, אבל יש לאוטו אופי ייחודי וזה גם לא המחיר של ב.מ.וו.
על הכביש התוצאה מרשימה בכל קנה מידה. גם בקנה המידה של ב.מ.וו.
והאוטו הזה כבר ברמת מחירים שאיך נאמר? כמעט נגישים לכמעט כל נפש.
וזה מה שחשוב מבחינתי.
שווה בדיקה רצינית. אבל ממש.
לכל מי שהמליץ על ה-ATS שיבדוק עלות ביטוח שנתית (רמז, כנראה יותר מעלות הדלק)
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
לכל מי שהמליץ על ה-ATS שיבדוק עלות ביטוח שנתית (רמז, כנראה יותר מעלות הדלק)
ליאור
מעניין.
למה?.... לא מדובר במכונית יקרה באופן חריג. לא כחדשה ובטח לא כמשומשת.
ובעניין הזה... מישהו בדק פעם עלות ביטוח של סופה?....
ועוד משהו - שלמה התחיל את השרשור בפרארי. יודעים כמה עולה לבטח פרארי?.................................. ....:rolleyes:
רמז: כנראה שלאורך כל חיי המכונית היא לא תשרוף דלק בסכומים שמתקרבים לחלקיק מעלויות הביטוח שלה.
כמו שחברות ליסינג יכולות להרשות לעצמן לא לבטח את הציי רכב ולפתוח קופה צוברת במקום, כך גם בעלי הפרארי יכולים לעשות חובה בלבד :-)
הרבה בעלי פרארי אכן לא מבטחים אותן. כשביטוח מקיף לשנה עולה סכומים של שש ספרות, אולי אפשר להבין....
אבל מה עם ה-ATS?
מספר חריג של גניבות?... תאונות?...
נו ... אז מה עלות ביטוח מקיף של ats?
המקיף של המוסטנג גבוה הרבה יותר מהג’יפ ועדיין זה שליש מעלות דלק . רכבים בייבוא האישי יקרים לביטוח .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
רכבים בייבוא האישי יקרים לביטוח .
וזה למה?
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה נובעת מזמינות חלפים ולכן עלויות לביטוח ( ייבוא מחול , רכב חליפי וכו )
מעבר לזה אין לי מושג