אז אתמול, על אף האמור בהודעתי הקודמת, החלטתי ללכת עם תחושת הבטן הראשונית שלי.
לא הצלחתי למצוא עדיפות "מדעית" (קרי, מבחינת נתונים יבשים) למותג אחד על פני השני.
ניקיתי החוצה את המותגים עליהם מצאתי אחוז לא שולי של ביקורת שליליות והלכתי על סט דובינסונס המיועד לפי מקט היצרן לפאג'רו קצר,
בעומס משקל בינוני (100 קילו) מאחור ובינוני (50 קילו) מקדימה.
מחיר זול ב1600 שקל מהמתחרה המוביל, שנתיים אחריות לאחר שיחה ליבואן (כמו שנותנת החברה בחו"ל) ומתקין שירותי שאני סומך עליו.
החלטתי שבהפרש המחיר אוכל לשדרג את מערכת השמע, להחליף את מדרגות הפלסטיק למדרגות מתכת או סתם להתכונן לטיפול המתקרב.
הבולמים והקפיצים הקודמים (המקוריים) היו כנראה מעט עייפים ועל אף שהיו במצב טוב הם שקעו ביחס לגובה הרכב כשהוא יוצא מהחברה, לכן ההגבהה בפועל נתנה תוספת גובה של 8 ס"מ מקדימה ו-6 ס"מ מאחור.
בחנייה - ההגבהה נראת טוב, הרכב גבוה אבל לא נראה מגוחך. הטיפוס פנימה והיציאה החוצה הפכו למעניינות יותר (ואני לא בחור נמוך). מצ"ב תמונה.
בכביש - הריסון לטעמי מעולה. לא קשיח מדי ולא מתנדנד. במהירות נמוכה, פס ההאטה בכניסה למושב (לא במפר, פס פלסטיק מציק כזה) מורגש היטב, אבל לא בצורה "כואבת" או שונה מפרייבט גרמני ממוצע. במהירות גבוהה יותר הרכב מתנהג מצוין.
בשטח - מנסיון מוגבל וקרוב לבית הבוקר, תוספת הגובה נותנת את השקט הנפשי כדי לעבור מעל מכשולים קטנים או כדי לטפס בזוית מעט יותר בעייתית. בנסיעה מהירה בשבילי עפר ושבילים חקלאים - כיף טהור, הרכב טס ומגהץ בצורה מדהימה את השביל במהירות גבוהה מאוד. מעולם לא נהנתי ככה מנהיגת שבילים מהירה, החיוך שהיה מרוח לי על הפרצוף היה די מביך.
כניסה מכוונת להצלבות הראתה שאכן, כמו שחשבתי, הנפת הגלגל מהקרקע תהיה מהירה יותר.
בסה"כ - אני מרוצה.
אני מקווה שגם לאחר תקופת שימוש ארוכה יותר הרושם הראשוני ישמר, כמובן שאעדכן בהמשך.
אני מאמין שג'יפולוג הוא "אי של מקצוענות וידע" בתחום מלא חאפרים ושרלטנים. פוסטים כמו זה, עם הידע הטכני הרחב שהחברים פה שיתפו, יכול לעזור לרבים אחרים. תודה אמתית לכולכם.
חג שמח,
דור
קובץ מצורף 131040
קובץ מצורף 131041