תגובה: נקודות קמפינג (תאורטיות כמובן)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
אם תשאל אותי ובלי להתחכם הכוונה היא לשמורות ולגנים שבתשלום,
לא קשור תשלום. גן לאומי מסויים ללא תשלום הקרוב למקום מגורי (לא אפרט יותר כדי לא להאכיל את הרב"ט) היה סגור בשבת, ואכן היו שם יחסית מעט רוכבים :cool:.
האישור האולטימטיבי הוא אבא גרוש - אני תמיד בדרך אל או חזור מהבית של אמא של הילדים (מביא או מחזיר אותם ככה שהם לא חייבים להיות באוטו) - יש לי גם עובד חיוני אבל אני לא משתמש בטפסים כי הם תמיד בתיק מאחורה.
אבל הצעה האחרונה שראיתי זה לנסוע עם ארגז חטיפים, שעוצר אותך שוטר תן לו ולכל אנשי המחסום חטיף/מים, שישאלו אותך מה אתה עושה, תגיד שאתה מחלק ממתקים לשוטרים הטובים ששומרים עלינו מהקורונה. בוא נראה אותם נותנים לך קנס אחרי זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pageup
האישור האולטימטיבי הוא אבא גרוש - אני תמיד בדרך אל או חזור מהבית של אמא של הילדים (מביא או מחזיר אותם ככה שהם לא חייבים להיות באוטו) - יש לי גם עובד חיוני אבל אני לא משתמש בטפסים כי הם תמיד בתיק מאחורה.
אבל הצעה האחרונה שראיתי זה לנסוע עם ארגז חטיפים, שעוצר אותך שוטר תן לו ולכל אנשי המחסום חטיף/מים, שישאלו אותך מה אתה עושה, תגיד שאתה מחלק ממתקים לשוטרים הטובים ששומרים עלינו מהקורונה. בוא נראה אותם נותנים לך קנס אחרי זה.
מה זה עוזר אם אתם גרים באותה עיר או בעיר קרובה,
לפני שבוע נתקלתי ליד ים המלח בבחור שמסתובב עם קארוון,
הוא מספר לשוטרים שאשתו זרקה בית וזה מתואם עם אישתו ,
מסתבר שזה עובד..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
מה זה עוזר אם אתם גרים באותה עיר או בעיר קרובה,
לפני שבוע נתקלתי ליד ים המלח בבחור שמסתובב עם קארוון,
הוא מספר לשוטרים שאשתו זרקה בית וזה מתואם עם אישתו ,
מסתבר שזה עובד..
במקרה שלי זה לא אותה עיר, אבל ששואלים אותי מה אני עושה התשובה היא: נוסע להביא את הילדים מאמא שלהם, נוסע להביא את הילדים לאמא שלהם וכו' (זה תמיד אמת), אבל מעולם לא ביקשו ת.ז. ביררו במסוף איפה היא גרה ואיפה אני. כמובן שצריך להגיד בוקר טוב/ערב טוב ולחייך מעבר למסיכה. אני עובר בכל נסיעה כזו בין 3 ל 4 מחסומים (וזה רק מת"א להרצליה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pageup
הקטנה שלי מתקרבת ל 29, לא ניראה לי שזה עוזר לי
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
דיברתי אם אחד ממנהלי האזור שהוא בטעות גם חבר. הוא אמר לי להיכנס לגיפ ולנסוע דרומה ושאף פקח לא יתעסק איתי בדרום בהנחה שאני שומר על חוקי הרט"ג. בסוף שחררתי את זה בצער. לא בא לי להיתקל בפקח הלא נכון עם משפחה באוטו ולהרגיש כמו עבריין. שטחי אש בכל מקרה מחוץ לתחום הפעם אז עושה יזומות בבית ומנסה להפעיל בערך את הבנות. הגדולה במילא בסגר בצבא. תכלס נראה לי שמצבה יותר טוב.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
מותר לאשה לצאת לטבול במקווה
אז סעו לכנרת (כשר לטבילה)
או לעין עקב. (טבילה מהודרת ע"פ ההלכה)
אשתך לא רוצה לטבול במקווה סגור.
סכנת הידבקות.