דרור, אתה מנסה לנפנף בכח למשטרה שיבואו לבקר? תמשיך והם יבואו...
לא על זה נאמר ״להשתין מהמקפצה״?
אתה באמת תמים לחשוב שפעם המדינה התנהלה ללא שחיתות?
פנקסים אדומים
מרכזי מפלגות
מעכרים
זה הכול חדש בשבילך או שרק לאחרונה התבגרת?
Printable View
דרור, אתה מנסה לנפנף בכח למשטרה שיבואו לבקר? תמשיך והם יבואו...
לא על זה נאמר ״להשתין מהמקפצה״?
אתה באמת תמים לחשוב שפעם המדינה התנהלה ללא שחיתות?
פנקסים אדומים
מרכזי מפלגות
מעכרים
זה הכול חדש בשבילך או שרק לאחרונה התבגרת?
לגמרי במקרה היה לי אחד כזה כשנה מ 82 עד 83 חדש כרכב צמוד, עם קבינה סגורה ומנוע בנזין. עשה קילומטראז משמעותי בין גוניה בואכה טריפולי בצפון לבנון לצפון הארץ ומדי פעם בחופשות גם ביקר בנגב...עם דלק אדום...מספר הרישוי שלו היה סיפור מעניין.. כלי אמין, נחמד מקפץ וספרטני למדי....כלי נחמד אבל לא צריך להגזים...
דווקא במקרים האלה נראה הגיוני שיהיה קושי להעלות רשמית לכביש.
כלים שלא שולם עליהם מס כחוק ולא עברו תקינה, איך היית מציע דרור להעלותם לכביש במדינה אוטופית שמתנהלת בצורה הגיונית וישרה?
במקרה הטוב זאת ערימת חלקי רכב פטורה ממסי יבוא שקיים לגביה שטר מכר שמוכיח בעלות.
גם לי היה כזה FJ40, שנת 84 עם מנוע בנזין 2F
הייתי ב 2004 סטודנט בטזמניה אז החלטתי לקנות אוטו שיעזור קצת בלימודים - נקנה ב 5000 דולר אוסטרלי מחוואי זקן שהחליט שהאוטו ספרטני וכואב לו הגב אז הוא עובר לניסאן פטרול
מצב חדש, עם כל המדבקות המקוריות, פגוש חזירים "קנגרו" צבע אדום וגג פלסטיק לבן - שמתי אז תמונות שלו פה וזכיתי לשלל "קללות" מבאי הפורום
אוטו זולל דלק, איטי וחלש, הורדת רגל מהגז ב 90 קמש תאופיין בהרגשה של פתיחת מצנח מאחר ולאוטו התנגדות לרוח כמו סי אן סאן
השדרוג העיקרי שלו הוא V6 או V8...
קפיציות נוראית על אספלט (קפיצי עלים all around) אבל ברגע שאתם על כביש עפר הוא מגהץ יותר טוב ממגהץ
ואם כל הספרטניות, וזה שירדתי מכביש לא בכוונה פעמיים איתו - פעם אחת בגלל black ice ישירות לתעלה ופעם אחת מתשומת לב לשקית ציפס במקום לכביש הרטוב ישירות לתוך גדר הפרדה של כבלי מתכת המגינים על צינורות הידרו של חברת החשמל
הייתי קונה אותו שוב ברגע!
האוטו פשוט בלתי שביר! פח בעובי עור של פיל והצבע שהתקלף בנקודה אחת בלבד היה תזכורת לאיך ובאיזה עובי צבעו פעם מכוניות
סרנים ונאקלים בעלי יכולת לנגח סלעים, בלי לכתוב על זה הביתה
דשבורד פח אדום מבריק, ריח בנזין ורעש אגזוז הצד, גלגל הגה דק מפלדה מצופה שיט כלשהו ולוח שעונים שתמיד הזכיר לי את המסכה של דארת ויידר....געגועים