תגובה: האינסטלטור - האנטר 2014
קונספט המדף הנשלף בתמונה האחרונה הוא לא פחות מגאוני.
צחי, תבדוק באתר של GENESIS-IMPORT, העסק של האיש שלנו בגרמניה, דרור הראל האחד והיחיד. התימני הכי פדנט ו"גרמני" שאפשר.
הוא מתמחה בדיגום ואבזור 4X4 וטנדרים לאקספדישן/אוברלנד.
אמנם זה רחוק בגרמניה מוכת הקורונה, הוא מתמקד בציוד-קצה באיכויות-על ("חניבעל", ALU-CAB וכאלה מין, מחירי תופת....) והכל בגרמנית, אבל יש תמונות מעוררות תיאבון - עבודה מרשימה ברמה הכי גבוהה שאפשר ותוכל ללמוד ולשאוב המון רעיונות.
תחפש כאן באתר מבחן בזק שעשיתי אצלו בגרמניה לטנדר פורד-ריינג'ר שהיה אז רכב ההדגמות שלו בזמן שהתארחתי אצלו. מרשים, מרשים, מרשים.
ציוד עלית = יקר
אמנם קניתי את האוט הכי יקר שהיה לי בחיים אבל עדיין...
בהחלט אתייעץ איתו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אמנם זה רחוק בגרמניה מוכת הקורונה, הוא מתמקד בציוד-קצה באיכויות-על ("חניבעל", ALU-CAB וכאלה.
עידן מאישטח מביא/הביא ציוד של Alucab, שווה ברור.
לא מצפים שתקנה, נהפוכו, אתה מוכשר מאד ולכן מצפים שתבנה לבד ותספק פה טקסטים ומדריכים מעוררי השראה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מה לגבי EGR?
Oil catch can?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
בסרטוני ההדגמה שראיתי משתמשים סיליקון לצורך אטימה ומכיוון שסיליקון ופח הם לא חברים האם סופר 7 לבן יהיה החומר הנכון לביצוע?
סופר 7 זה חלש
https://www.digikey.co.il/product-de...246-ND/3863999
זה החומר.....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
למה אתה מסבך??? סופר 7 זה משהו שזמין בכל מקום. המסגרת תהיה מחוברת לארגז גם עם ברגים אבל בחלק מהן צריך להשתמש בחלק שחותכים בשביל הדלת ושם זו הדבקה נטו. אמנם לא מופעלים שם כוחות אבל באמת נראה לך שיש סיבה לחפש חומר אחר מסופר 7?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מניח שאתה יודע, אבל לרשטג יש האנטרים עם ארגז בתצורה הנכונה שאתה רוצה - דלת אחורית כמו שצריך, דלתות שחף בצדדים...
בקיצור, לבדוק איך הסיפור הזה מגיע לפירוקיה בזול
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
איזה פטנט יש לזה מול סופר7 בשימוש המבוקש שמצדיק את המחיר?
ואם כבר להגזים,
לסופר7 יש גרסת הסופר-סופר.. מחזיק אריח של כמה קג בהדבקה מיידית.
בוכנות לדלתות אפשר לקחת מכל פירוקיה, הבוכנות של דלתות באגז בסטיישן מחזיקות יותר משקל מהדלת שתעשה.
אם תקח מדגם נפוץ, כמו I30 למשל, יהיה לך מלאי בוכנות זמין שנים קדימה בגרוש וברבע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
בוכנות לדלתות אפשר לקחת מכל פירוקיה, הבוכנות של דלתות באגז בסטיישן מחזיקות יותר משקל מהדלת שתעשה.
אם תקח מדגם נפוץ, כמו I30 למשל, יהיה לך מלאי בוכנות זמין שנים קדימה בגרוש וברבע.
בוכנות צריכות להיות מתאימות למה שהם מרימות. אתה לא רוצה דלת שמתרפצת עליך בפתיחה או שצריך להפעיל כוח לא סביר בשביל לסגור אותה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
de fox
בוכנות צריכות להיות מתאימות למה שהם מרימות. אתה לא רוצה דלת שמתרפצת עליך בפתיחה או שצריך להפעיל כוח לא סביר בשביל לסגור אותה
בשביל להרים חתיכת פח מהדופן של הארגז הקיים על הטנדר שלו, לא תצטרך בוכנה יותר מידי חזקה, בוכנה של תא מטען של I30 כמו שנאמר כאן מספיקה בהחלט
הפוך גוטה, נראה לי שנועם טען שמה שהצאת חזק מדי ואני נוטה להסכים
מה זה חזק מדי? מדובר בבנייה עצמית. קבע את נקודת החיבור של הבולם קרוב יותר לציר, בהתאם לחוזק הבוכנה.
בכל חנות פרזול ניתן לקנות בוכנות זולות סיניות של קלאפות לארון.
גם היו כאן שרשורים על זה. בואו נסכים שבוכנות זה לא באמת אישיו. אם הגדלים של החלונות המוכנים לא מאפשרים ניצול כל הדופן,הייתי חותך בעצמי, ומשאיר קנטים דקים ככל האפשר, לטובת גישה מקסימלית.
בכל מקרה, תתחדש, ממתין לראות איך תעצב את האוטו החדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מניח שאתה יודע, אבל לרשטג יש האנטרים עם ארגז בתצורה הנכונה שאתה רוצה - דלת אחורית כמו שצריך, דלתות שחף בצדדים...
בקיצור, לבדוק איך הסיפור הזה מגיע לפירוקיה בזול
לפני כמה חודשים הייתי בסיפור דומה עם חבר שקנה ויגו "חדש" וחיפש להחליף את הארגז שהיה לו בדלת אחורית רגילה.
זה סיפור לא זול. רק הדלת עולה 1000₪+/-. הארגז זה עוד כמה אלפיות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
הפוך גוטה, נראה לי שנועם טען שמה שהצאת חזק מדי ואני נוטה להסכים
אז שים רק אחת.
פעם גיליתי שבולמים קדמיים של סמוראי מתאימים בול לחיפושית אחרי ההגבהה.
אבל כמובן שהם היו קשים מידי, בחור עם סמוראי ארוך וירוק מסר לי בולמים "גמורים" שהתאימו בול לקשיחות הנדרשת בקידמת החיפושית.
אני חושב שהבנת לאן אני חותר.
לאחרונה הוספתי מדרגות מתקפלות על הארגז לטובת טיפוס אליו, למטרות שינה למשל, או לטובת עמידה לידו כשאני מרצ'ט את שק הציוד.
https://imageshack.com/i/poKchoD4j
אם זה משהו שיכול לעניין אותך, שווה לבחור צירי דלתות שיעמדו בעומס.