אתה מגיע ללא התראה למוסך
ש: ומה זה כל הברגים פה בצד?
ת: זה למדינות קרות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Printable View
אתה מגיע ללא התראה למוסך
ש: ומה זה כל הברגים פה בצד?
ת: זה למדינות קרות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
לקוח:
הזרוע של המצמד נשברה כמה ימים אחרי שהחלפת מצמד ובמוסך שנכנסנו אליו כי נתקענו בדרך, אמרו שלא הרכיבו דיסקית גובל ובגלל זה נשבר.
מוסך(גורו):
אהה, כן, אני חושב שזה דיסקית מיותרת.
אחי לא צריך לנקות, זה מלא פיח.
מוסכניק שביקשתי ממנו לנקות egr וסעפת
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
״אני אתן לך 70% אחריות״
על חלק שהלך ברכב שהיה תחת אחריות במוסך מורשה....
גורו א'
- בשביל מה אתה צריך לפתוח לבד מכסה מנוע???? אל תיגע וזהו! (לשאלה טלפונית לגבי זה שידית הפתיחה של מכסה המנוע משוחררת)
- כשהרכב הגיע לכאן לא היה לו את זה. (לשאלה למה אין מאוורר על הפאן קלאצ' אחרי טיפול)
- הוא אוכל בקושי גבינות...מזכירתו של אותו גורו א' לשאלה למה הוא שוחט את הלקוח ומחליף דברים שלא סוכמו. הלקוח בתגובה, 'גבינות בסדר, אני מבין, אבל למה לייבא אותן משוויץ בטיסה פרטית?'
גורו ב'
- ככה זה התחושה אחרי שמחליפים דיסקים (במענה לשאלות שלי שהרכב לא תקין וההגה לא תקין אחרי החלפת דיסקים)
- אל תעשה דראמה. לא קרה דבר. הנה אנחנו מדברים. (בתשובה לשאלה למה הוא שיחרר אותי מהמוסך באשקלון עם שני גלגלים משוחררים לחלוטין, וכל הדרך בשיחה עימו שההגה לא תקין הוא עונה לי 'זה בסדר, ככה התחושה אחרי שמחליפים דיסקים')
מוסך ג'
-להתראות עוד שנה, (אחרי שהוצאתי את הפראדו מטיפול ראשון גדול במוסך, ותהיתי מתי לבוא שוב...)
האמת שלי יש בעייה חמורה בתחום :)
אני המוסכניק של עצמי ( כן , יש לי צי מכוניות לא קטן ) ולא פעם אני מוצא את עצמי מדבר לעצמי שטויות משטויות שונות ;)
פעם אחרונה שהסיקס ביקר במוסך הייתה להחליף מצמד , יש לי משאית גרר ולכן הבאתי אותו וגם החזרתי על המשאית .
בסוף השבוע - מתכונן לטיול נוסע אחורה עם הג'יפ והופ דוושת המצמד נפלה לרצפה , מתכופף וחשכו עיניי - כל קשר בין המנוע לבין הגיר מקרי בהחלט :mad: , שני הברגים המרכזיים הוברגו מספר ליפופים למקום וזהו .
מיד העמסתי את הג'יפ וחזרה למוסך - אולי השתחררו הברגים בדרך - אומר הבחור לנוכח פרצוף העגבניה הלוהטת שלי ( הצלחתי לעצור את יד ימין מלתת אגרוף עסיסי ) , אני תמיד מחזק ובודק היטב :(
מאז הרכב רואה מוסך רק לצורך אישור מיושן - כל השאר אני רב עם עצמי .
אילן
'המחשב אומר שיש תקלה באלטרנטור וצריך להחליף אלטרנטור אז אנחנו לא מחפשים משהו אחר ומחליפים אלטרנטור'
(שיחה מוזרה מאוד על איבחון תקלה עם מישהו שבאופן מובהק לא מעוניין בביצוע של איבחון)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כשמצורפת לזה הצעת מחיר של 12000 שח...
אז שלחתי אותה למוסך אחר. שם רשמו, הורידו נתונים, ראו שהתקלה היסטורית, איפסו את התקלה ואמרו לה לחזור אם זה נדלק שוב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לפני אי-אלו שנים המחזש בסרן האחורי נזל והבנתי שהגיע זמנו של מיסב הגלגל.
בגלל שזה דורש כלים שלא היו לי הלכתי למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר.
עלות סט מיסבים איכותי מאד בסביבות 800שח לשני הצדדים.
המוסך נתן הערכת מחיר בטווח 5000-12,000שח..
כשסמי חצי לאסוף את הלסת מהרצפה שאלתי איך כזה טווח מחיר?
ענה לי שה״זול״ (5000שח,כן?), זה צירייה משומשת עם מיסב משומש מפרוק.. בשביל הספורט שאלתי איך יודעים שזה במצב טוב יותר ממה שיש עכשיו ברכב, ענו לי ״יש 3 חודשי אחריות״.. 5000שח בשביל מיסב משומש!
ומה זה 12,000שח? אהה.. זה צירייה חדשה מיפן.
ויש מי שמשלם.