מודה שקיבלתי רגליים קרות
Printable View
מודה שקיבלתי רגליים קרות
גם אני תיכננתי לצאת אבל "הם" ניצחו.
לא מבין. פתחתי וייז. 25 דק' 26 קמ' ..
על מה מדובר ?
בכל מקרה. נראה שאני מתעצל ...
קובץ מצורף 132221
Sent from my BE2029 using Tapatalk
באשדוד יש מחסומים ליד כל יציאה מ19 ומלא משטרות.. גם באזור חולון ראשון.. לא יודע מה קורה צפונה.
הספה הכניעה אותי.
איפה כולם?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bf33e4831c.jpg
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
בסגר.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
איפה שקבענו
אבל להגיד את האמת כולם התקפלו כדי להגיע הביתה לפני הסגר האמיתי.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ea955979e6.jpg
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
מחכים לעדכון מהיזם שלא הגיע ........
צר לי לאכזב, היזם לא היה אצלנו. כן היה תה חמים ומתוק.
קובץ מצורף 132223קובץ מצורף 132223
ארז יקירי אין שום מעלה. יש דרך אל הנקודה שיש בה פשוט כמה אבנים. בפעם האחרונה שבדקתי ה LOW שלי עוד עובד.
תיקון- בדקתי במפה.
המעלה נקרא "תראה מה זה. רק בג'יפולוג בן אדם כותב שהוא מגיע לנקודה. אז אחד כותב לו שזה נורא מסוכן כי יש שם סלעים, אחד מתווכח אם זה בשמורה וכמה מסכנים מאמינים להם ונשארים בבית".
תומר,
אני מניח שאתה יכול בצורה דומה להתייחס לחלק מהמעלות שכן נכנסו לסגר, הרכב שלך עם הילוך כח, הגבהה וכנראה שיפורים נוספים זקוק רק למישהו מספיק-לא-שתוי שיכוון את ההגה יחסית לכיוון הנכון ותוך כמה דקות הרכב מוצא את עצמו למעלה, אבל עדיין באותם מקומות רכבים אחרים אולי יתקשו, נהגים אחרים אולי ישמחו לנסות...
חוץ מזה - אני בסופש בסגר בביית, יש לי קצת זמן, מזמן לא העלתי סקר חדש... אתה יודע מה - אשמח לשמוע הצעה למעלה אחר שראוי להקדיש לו סקר (ואתה תוכל לשלוח לי תמונה מתאימה לאחר שיעלה :) )
ארז, נראה לי שבתגובה #25 יש לך את כל הפרטים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
היזם נפל כפרי-בשל לידי שוטרים שלא קנו את סיפור הכיסוי ולא הסתפקו בנו-נו-נו (ובדו"ח-קורונה שבטח יגיע בדואר. כן הסכימו לוותר על שני דו"חות ולהסתפק באחד) אלא גם דרשו בתוקף לפרסס הביתה.
בכל זאת סגר זה חשוב מאוד כדי לדחות שוב את המשפט, והקנסות כדי לממן אבטחה ורכב-שרד לילד K.A.K.A, בדרכו למועדון החשפנות או לסעודה עם אימו המופרעת באחד היקבים.
התנחמנו בשקשוקה ביתית עם סלט קפרזה, גבינה צרפתית מסריחה היטב ולחם-שום.
אחרי הסגר, תגיע הזמנה מסודרת לחצר שלי.
משתתפים בצערך
ממליץ לעבוד על ציר ניווט דרך מזרע והיוגב לרמות מנשה [emoji16]
לא חייבים לסוע דרך הכביש
לגבי השאלה על הגשעפט למעלה, גם אני נדלקתי על זה אז ביררתי פרטים
זה נקרא solo stove Yukon
היוקון זה המידה . המידה הגדולה . יש כאלה קטנים יותר .
דופן כפולה , התחתית 5 סמ מעל הקרקע אז היא מתאימה לגינה ללא נזק, חורי יניקת אוויר למטה, יוצר בעירה יחסית נקייה עם מעט מאוד עשן. נדלק מאוד מהר בזכות זה ואחרי שעה של בעירה הוא ממש הגיע לבשלות והפיץ אחלה חום
הקירור שלו מרגע שרוקנו אותו היה די מהיר. גם בזכות השאיבה . מגיע בתיק נשיאה . הגודל הזה פחות מתאים לטיול של ממש, אבל סבבה לפיקניק או בחצר. כאמור כשתחפש תמצא גם קטנים יותר. המחירים של הקטנים עוד סבירים אבל המפלצת הזה נמכר ב 2500 שח לפני משלוח ממה שראיתי
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
א. דרור - מה לעשות.... חוק זה חוק וסגר זה סגר ומי שעובר על החוק כמו גבר שישלם כמו גבר ולא משנה מה דעתך או דעתי על הסגר (50 מתים ביום קצת מפריעים לי לגבש דעה)
ב. דרור..... אני מתפלא עליך. במשך מספר חודשים לפני מספר שנים עשיתי יום יום את המסלול מתל עדשים לחורשן וחזרה - בשטח. קטן עליך.
ג. אחרי הסגר יש מפגש אמיתי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk