כבר קנית אז תתחדש אבל למה לא פשוט לקחת קורקינט שיתופי ולזרוקאותו כשמגיעים ליעד?
אני מתנייד ככה כמעט בכל פעם שמגיע לתלאביב בנוחות רבה ובלי כאב ראש.
Printable View
כבר קנית אז תתחדש אבל למה לא פשוט לקחת קורקינט שיתופי ולזרוקאותו כשמגיעים ליעד?
אני מתנייד ככה כמעט בכל פעם שמגיע לתלאביב בנוחות רבה ובלי כאב ראש.
אני צריך להגיע גם לתחנת הרכבת במזכרת (אפשר עם רכב, אבל אם כבר יש קורקינט, אז נראה לי עדיף).
לא יודע איך התמחור בתל אביב, ממה שאני זוכר מהפעם האחרונה בחו"ל, מהר מאוד המחיר של השיומי יוחזר...
עשיתי "דוקטורט" על השיאומי. אתה מוזמן להתקשר ולקבל את כל הטיפים (שלח ה"פ ואשלח לך את מס' הטלפון שלי).
להוסיף מנוע אחורי לא כל כך פשוט כי הדיסק יושב על הגלגל האחורי אז אתה נשאר בלי בלימה, מעבר לזה שהסוללה תתרוקן מהר מאוד.
זה קצת כמו לקנות רכב שטח רך ולהתחיל לשפר אותו.
כן לעבור לצמיגים "10 ולשנות את הקושחה כך שיתן קצת יותר הספק, וגם לוח עץ רחב יותר (תכין לבד).
שיפור זול נוסף, לעבור לבלם חצי הידרואלי, מופעל כבל אבל עם משאבת שמן.
ליאור
אתם זוכרים שהוא גם צריך להסחב עם זה ידנית ברכבת נכון?
וגגון
שיפור קטן נוסף שעשיתי בעלויות זניחות (משהו כמו 14 ש"ח) זה להרחיב טיפה את הכידון.
חתכתי 2 יח' של בערך 5 ס"מ מקצוות של כידון אופניים ישן, פירקתי את הגריפים המקוריים והוספתי את החתיכות של הכידון כשהן תפוסות עם גריפים מאליאקספרס (שעלו כאמור 14 ש"ח) הגריפים החדשים נתפסים עם שני בנדים מתברגים בקצוות.
שיפור משמעותי ביציבות כי הכידון המקורי צר מידי ולא נוח להיגוי.
משהו כזה https://www.aliexpress.com/item/4000...archweb201603_
תשקיע גם במשהו כזה (אפשר למצוא בפחות זה הראשון שעלה לי)
https://www.aliexpress.com/item/1005...archweb201603_
ליאור
תודה ליאור.
לגבי הכידון, סה"כ אני מסתדר עם זה.
מה היתרון של הברקס ההידראולי ?
בהידראולי, שתי הרפידות נעות במקביל ולוחצות על הדיסק.
ברגיל אחת קבועה והשניה נלחצת כשאתה בולם, הבלימה קצת פחות טובה, חייבים לכוון את ההרפידות במדויק ולאורך זמן זה גורם לדיסק להתעקם.
לא מדובר פה על שידרוג מטורף אבל לטעמי המחיר שווה את זה, על הדרך החלפתי את הדיסק ל-120 מ"מ של הפרו. כל החלקים עולים גרושים באלי.
בורד רחב יותר מסנדוויץ' יקח לך שעה לעשות וזה כבר משפר משמעותית את הנוחות, נשאר לי פס חיכוך עם דבק ומחזיק לכנף האחורית (אחרת היא נוטה להשבר). אתה מוזמן לקפוץ לקחת (צפון ת"א, ק"מ מתחנת האוניברסיטה)
ליאור
תודה.
קניתי 1S, הוא מגיע כבר עם מחזיק לכנף.
לא מדדתי את הדיסק, אבל בינתיים הוא עוצר היטב.
ד"א,
היום היה הניסיון ברכבת, שמח שבחרתי בשיומי הקל והצר.
הייתי צריך להרים אותו (מיהרתי למדרגות), אפילו בלי לקפל, הרמתי בקלות מהכידון עד לרציף, אח''כ, ברכבת, העמדתי אותו ליד המושב בלי לחסום את המעבר.
גם הנסיעה בתל אביב הייתה בסדר גמור (5-6 דקות עד המשרד)
כלי גאוני. פשוט.