תגובה: משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת
טויוטה ו"שיהיה כיף לנהוג" זה כמו שני קוים מקבילים. לא נפגשים אף פעם.
הפוקוס מעולה וכיפית, התנהגות, היגוי והנאה מנהיגה במיטב המסורת של פורד אירופה - הטובים ביותר בקטגוריה. אבל 3 צילינדר....
להונדה יש מנוע חזק אבל הוא משודך לגיר רציף שזה הכי אנטי נהיגה שאפשר. והיא נראית כמו רובוטריק. יש מי שאוהב את זה ויש מי שפחות.
מאזדה אתה לא רוצה למרות שה-3 פשוט נהדרת. וזה חבל. כיפית ביותר וגם יפה.
נשארו לך רק ה-VAGים. אוקטביה/לאון עם מנועי 1.5.
הלאון יותר יפה, יותר מחוברת ויותר מהנה. האוקטביה יותר סולידית ומשפחתית + בגאז' ענק.
מנוע TSI חזק מאוד, ביצועים מצויינים. שתיהן נוסעות מצוין.
דעתי על גיר DSG דו-מצמדי לא השתנתה - זה זבל עופות. לא אמין, יקר באחזקה ובתיקונים התכופים. בשתיהן מתישהו הגיר יתקלקל ואתה תיסע הרבה ברכב חליפי. מכיוו ןשזה רכב ליסינג כנראה לא אכפת לך מהנקודה הזו. אתה תהנה מהן.
בהצלחה!
משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת?
אני עם אוקטביה בת שנתיים וחצי. 105 אקמ.
שום תקלה מכנית לא מנוע ולא גיר.
טיפול כל 15 וזה הכול.
אוטו בסדר.
האמת שהוא לא מרגיש אפילו קרוב לבלאי. הכול מהודק כולל הגיר כמו ביומו הראשון ואני נוסע לא מעט בפקקים.
אני גם אהיה באותה הדילמה ממש בקרוב.
עוד לא הצצתי ברשימה המוצעת אצלנו.
מה שלא יהיה -
קרוז אדפטיבי ושמירה על נתיב זה פריט חובה בכל אוטו שיהיה לי מהיום(!!!)
בסקודה זה פשוט מעולה
משפחתומטית ליסינג חדשה 2021- מאזדה3/ אוקטוביה/איוניק/קורולה היבריד/ סיאט ארונה/פוקוס חוות דעת?
דווקא המנוע 3 צילינדרים בפוקוס 1.5 זה הנקודה החזקה שלה, אין ויברציות ודווקא אני אוהב את הרעש שלו כשלוחצים.
למי שאוהב לנהוג, בקטגוריה שלה הפוקוס החדשה זו חבילה מעולה ומאובזרת כמו רכב פרטי ולא גרסת ליסינג, ולמשפחה הסטיישן עדיפה על ההצבק.
החיסרון היחידי של הפוקוס: היעדר פתחי מזגן מאחור
Asaf-a
אסף.א