תגובה: מילה טובה על אליאקספרס, וגם לקח.
שמיל, זוהר ועופר,
כנראה לא הייתי מספיק ברור - לא רציתי להיות בוטה מדי:
היה תיאור מאוד ברור של המוצר שהוא כולל מנגנון. מוצר זהה ללא מנגנון, ממספר מוכרים, היה זול משמעותית.
לאחר שהתלוננתי, קיבלתי תשובה שהמוצר אינו כולל מנגנון.
שלחתי להם צילומי מסך המבהירים, בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים כי בפירוש כתוב שיש מנגנון.
זה היה כל כך ברור, עד שהם החליפו את המודעה באחת זהה שיש עליה מעין "חותמת" בכתב אדום מודגש שהמוצר אינו כולל מנגנון.
שוב, למי שלא הבין: את הכיתוב הם הוסיפו א ח ר י שאני התלוננתי אליהם.
עכשיו זה הפך להיות מטעות תמימה לגניבה והטעייה.
עד כאן - זה מה יש.
מה שהופך את הסיפור למעניין הוא שהפנייה לעלי, כולל שני צילומי המסך, של לפני ואחרי, ועדיין הם לא עשו כלום.
יעני שותפים לפשע.
ועדיין, אני לא אומר לא לקנות בעלי. בשקלול הגניבות, הרמאויות, המוצרים השבורים והנחותים, עדיין, המחירים מאוד מאוד זולים, שככל הנראה עדיין מאפילים על החסרונות בחלק מהמקרים.
הוספתי הסתייגות, שוב, לאחר הדיונים בדואר הבנתי שלאחרונה המון מוצרים שמשדרים לא נכנסים - אז התרעתי ששווה לשקול להביא מאמזון.
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אולי חטאתי שלא כתבתי קודם, אבל בעלי, כפי שלמדתי, יש לפעמים סתירות מובנות בין הצילומים ובין המלל, בין המלל המפורט ובין המלל בכותרת. את זה הם מנצלים כשיש דיספיוטים, בין היתר.
לכן, אין מצב שאני מזמין מעלי המהיר לפני שקראתי היטב והשוויתי היטב את כל התמונות לכל הכיתובים וווידאתי שאין מצב של איזשהו "מנגנון מסתתר".
אם יש אי התאמה - לא אזמין. אם יש חש לאי בהירות - אזמין ממוכר אחר.
ואז נשאלת השאלה....
אז למה לא כבר לקנות באיביי ?
כי אם צריך לשרוף שעה על כל עבודת הבילוש הזאת, אז אני אקח את הכמה דולרים הפרש ואקנה כבר באיביי ושם אם נכתב במעמד הקניה שזה עם מנגנון אז זהו, גיים אובר, ב99.9% מהמקרים.
שעה שלי, פנאי או עבודה, פשוט שווה יותר (כן אפילו של סתם אדם עסוק מהשורה).
יש שלב שכבר נמאס מזה, הרי אמורה להיות פה גם קצת חוויה ולא עיסוק אובססיבי במגננה מול המוכר.
באיביי לאחרונה מחירי המשלוחים גבוהים מאוד עד כדי שהעיסקאות לא משתלמות.
באמזון לפחות דמי המשלוח מחושבים יחד לכלל ההזמנה ומחיר המשלוח מתחלק.
איביי כרגע, לפחות אצלי, כמעט לא רלבנטי וחבל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
ואז נשאלת השאלה....
אז למה לא כבר לקנות באיביי ?
כי המחיר בדרך כלל גבוה יותר וזמן ההגעה ארוך יותר, משמעותית.
לכל מי שקונה בעלי, אני ממליץ לכתוב פידבק ולהוסיף תמונה, גם אם קניתם סתם חתיכת פלסטיק שמשמשת כמעצור לדלת.
הפידבקים ובעיקר אלו עם התמונות, קונים לכם נק' בעלי ואתם הופכים לקונים VIP או שקר כלשהו אחר, וזוכים ליחס טוב יותר בשירות הלקוחות.
כל המחלוקות שפתחתי נפסקו לזכותי. אפילו קיבלתי זיכוי על משאבת מים שהפסיקה לעבוד 3 חודשים אחרי הקניה, "לפנים משורת הדין" בגלל שאני "לקוח מוערך"
כשפונים לשירות לקוחות מגיעים לבוט (Eva), צריך לכתוב talk to a person, העתק - הדבק, ולא להפסיק עד שמגיעים לנציג אנושי (יכול לקחת גם 10 דקות ויותר...לא להתייאש. הסינים אומנם עם סבלני אבל אנחנו ישראלים!)
ליאור
אין כיום תחרות לעלי בתחום המוצרים הזולים והבינוניים בכל הקשור למחיר ומהירות שילוח בשילוב עם הדואר.
אפילו אמזון/ דואר לא מתקרב למהירות הזו אע״פ שמדובר במערכת משומנת והלג האחרון מופץ עם שליחים.
הזמנות מאמזון יקרות ואטיות באופן ממשי.
מהירות משלוח ממוצעת 3-4 שבועות.
מעלי לאחרונה אני מקבל בשטף מעל 90 אחוז מההזמנות בתוך 9-14 ימים.
עוד חידוש בדואר, המזכירות אצלנו קיבלה טאבלט מהדואר ואני מקבל סמס כשהחבילה בישוב.
טרם חוויתי חבילות שנותבו לאי שם ובסך הכול אני מאוד מאוד מרוצה.
בהמשך לכל ההמלצות, אני עובר טוב טוב על ההמלצות של 3 כוכבים ומטה בכל מוצר שאני קונה. אם יש בעיות שאי אפשר להבינן מהמלל, הן עולות שם.
בדכ מחפש את המשקיענים שבדקו צריכות זרם וכדומה.
עכשיו, אם מישהו רשם על לד שהוא מוציא 18w במקום ה46 המוצהרים, זה לא ימנע ממני לקנות. בד"כ המחיר ישקף את התמורה. וכולנו יודעים מה שווה הוואט/לומן הסיני.
זה ממש לא "לעשות דוקטורט". וכשקונים ברשת משהו שלא ראיתם בעיניים להקדיש זמן "מחקר" של כמה דקות זה דבר מתבקש בלי קשר לעלי או אמאזון. שלא תמצאו את עצמכם קונים גגון לרכב ומקבלים גגון לזחלן. כי את האצבע המאשימה במקרה הזה אתם יודעים למי להפנות..
נ.ב.
כמובן שמספר הזמנות, דירוג, והסטוריה של המוכר אלו דברים שלא צריך להזכיר בפורום מכובד זה.
עלי סבבה לגמרי, אתמול פתחתי מחלוקת על סט שטיחי גומי לג'יפ שלא הגיעו מינואר, כבר היום קיבלתי את כל סכום הרכישה לפייפאל.
למעט פעם אחת שנפלתי על מוצר שלא התאים לתיאור עד היום אחרי עשרות רבות של הזמנות הכל הגיע בזמן וללא בעיות מיוחדות של מס עננים, ביקורות וכל מיני שטויות שמשלוחים בערוצים אחרים מעוללים.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
כי המחיר בדרך כלל גבוה יותר וזמן ההגעה ארוך יותר, משמעותית.
לטעמי עדיף מאשר לפתוח חברת בילוש פרטית.
הכל תלוי כמה ההפרש במחיר וכמה זמן פנוי יש לך.
לפעמים צריך לדעת לכמת את זה נכון ובשביל 15-20 שקל, וכמה ימים יותר בשילוח, ללכת על הנוח.
זאת לפחות הגישה שלי אחרי שלא קיבלתי מענה ראוי לתלונות שלי בעלי.