גם "בזמנו" היית יכול להגיע עד לרטוב של חול הים עם הויטרה,
להקים מאהל ולעשות קומזיץ.
Printable View
אם אתם חושבים שמסמכים מלפניי עשרים שנה "יצילו" אתכם מבוחן נחוש... אתם חיים בסרט.
חפשי - כן, חוקי - לא.
זה ההבדל בין עידן ממחושב אשר מבוקר ע"י מת"ח לבין העידן הקודם שהיה פרוץ לכל.
ב-99% מהמקרים ממשיכים לחיות עם הקונפליקט.
המידה הזו מעולם לא היתה חוקית לויטרה, כך שגם הרישום לא בוצע באופן תקני וכמובן שהמידה אינה חוקית גם היום, כך שבוחן יכול להחזיר "עטרה ליושנה".
אין להקיש מרכב אחד למשנהו, ואין כל קשר בין אם זה רכב ותיק או חדיש.
שוב, היה שוק פרוץ והוא נסגר. גם אתה (אולי)צפוי בעתיד להכנס אל הרשימה של המתלוננים ש"אכלו לי - שתו לי".
ומה זה מעיד?!
שהבוחן לא מחפש אותך בציציות, אך יתכן ובפעם הבאה תיפול על אחד אחר, ומה אז?
1. להסביר לדרור שזה לא כ"כ נורא ומפחיד ללכת לטסט, ולא לכל רכב עושים שחור בטסט, פסלו אותי על מה שבאמת לא תקין או גבולי,ואין לי בעיה עם זה.
2. אטפל בזה כשיעירו לי על זה ובמידה ולא תהיה ברירה, בדיוק כמו בכל ליקוי אחר.,מבחינתי זה בסדר וזה וחוקי כי ככה מופיע ברשיון.
לא חושב שניתן אישור החלפת מידת צמיגים בעת הקנייה של הסמוראי, יכול תבדוק אך להערכתי הסיכוי קלוש.....
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מוטי, אני לא נכנס לבד למכון טסטים כבר 32 שנה, לא תשכנע אותי שהגיע הזמן להפסיק לחשוש מזה.
לא אמרתי שאתה צריך, רק הצגתי את הצד שלי כטענה שזה יכול לקרות וזה עובד. כן הכשילו אותי, פעם אחת על תקלה אמיתית בתותבי זרועות רדיוס, פעם שנייה על שטויות, שילמתי עוד באותו יום טסט חוזר ועברתי.
מבטיח לעדכן בעוד 4 חודשים שוב.
נו שויין, תמיד קופץ מישהו ומספר איך אצלו זה תמיד עובד....
עד שבאחת הפעמים שישבנו בברושים בחורשן, ניגש זיו והודה שבטסט האחרון שיגעו אותו כל כך, עד כדי שהוא מבין מה עובר עלי....
בפעם המיליון ואחד - עם סופה זה אחרת. מחמירים יותר. למה? ככה.
גם הרכב במצב פיקס, תמיד מוצאים ליקויים. ואם לא מוצאים - ממציאים.
אין חיה כזאת "לעבור חלק" גם אם הג'יפ כולו חדש מהניילון.
וגם כש"עובר חלק" זה עם ליקוי אחד או שניים מומצאים לחלוטין, אבל מהסוג שקל לסדר מהר, באותו יום.
בכלל, אם כל הסיפור נגמר ביום אחד, זה נחשב להצלחה רבתי, למופת ולעדות לכך שסמי הרב-בוחן הגיע בבוקר לעבודה במצב רוח טוב במיוחד.
לא אמרתי שהכל ורוד, רק נקודת מבט אחרת.
אני בהחלט זוכר ב99 כמעט בכל צומת הורידו אותי לביקורת עם טנדר סובארו.
וב2003 ו 4 כל ניידת עצרה אותי לבדיקת הסופה.
כשהאוטו לא יעבור טסט ולא תהיה ברירה אפנה לערוצים נוספים, ללא ספק.
לתומי בעבר הרחוק ש"העזתי" ללכת לטסט "לבד" עם שנתון 2001... התווכח איתי הבוחן ב"בור" שהרכב מטפטף שמן ואשטוף אותו לאגיע לטסט חוזר.
למרות שהמזגן ברכב הגיר מים כמו המזגן של אוטובוס של אגד, לא עזר כלום...
מאז הבנתי שאין עם מי לדבר ועדיף שהמוסכניק יעביר טסט...