תגובה: מחפש מצבר קוטב צד acdelco, יש למישהו מושג איפה יש?
תראה,
רק מתוך התרשמות מהשרשור הזה אני מבין שאתה מחפש מוצר מאד נדיר לרכב שלך, כזה שכמעט ולא קיים בארץ.
כאשר סוף סוף הצלחת להגיע לאחד כזה, התלבטת רבות לגבי המפרט שלו והחלטת לבסוף להמשיך לחפש. לאחר חיפוש נוסף הגעת למוצר שמתאים כנראה, התחלת להתלבט לגבי המחיר. שוב הדעת למוצר שנוא בא בחשבון וכנראה אתה יכול לרכוש אותו וכעת אתה בודק לגבי ההבדלים בינו לבין מוצר שלא קיים בארץ ולכן לא רלוונטי עבורך?
אתה זקוק למצבר או לא?
כן צריך מצבר, אבל מעוניין במצבר הכי גדול פיזית שניתן להכניס בתושבת וגם חזק מבחינת זרם התנעה קר(cca )
אז מה זה משנה לך שבחול יש לאותה חברה יש מצבר שלא מיובא ארצה?
בקיצור, אנסה שוב הפעם האחרונה - מציאות מצבר מתאים, קנה אותו.... מקסימום בפעם הבאה תקנה אחר.
בהצלחה....
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
המצבר שהוצע לי הוא מדגם פרימיום ((זה מה שמופיע על המדבקה) מספר פריט Fvp 78-710
כנראה אני ארכוש בסוף את המצבר עם האחריות המורחבת לשנתיים ב840₪.
עדכון: גם המצבר הזה(מצאתי את אותו דגם בשתיי חנויות) ירד בסוף מהפרק מאחר שהתברר שהוא גדול פיזית בכ 30מ״מ מגודל התושבת ברכב.
מאחר ואיני מצליח למצוא שום מצבר העונה לדרישותיי לצערי כנראה אאלץ לרכוש שנפ שזו האופציה הכי פחות טובה מבחינתי מאחר והמצבר שלהם יותר חלש ממצברים אחרים(אייסי/Fvp )אבל אין לי ברירה.
הבעיה היא לא הכוח שלהם, אלא העובדה שהם נוזלים.
שנפ מוכרים תחת המיתוג שלהם גם מצברים תוצרת ג'ונסון קונטרולס (היצרן של וורטה ובוש). מאז שגיליתי את זה אני לא פוסל אותם על הסף.
תבדוק מי היצרן של השנפ שמתאים לך, אולי תופתע לטובה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
מאחר ואיני מצליח למצוא שום מצבר העונה לדרישותיי .
חשבת לנסות אולי מצבר של AC DELCO?
סתם...סתם....אבל דבר אחד לא ציינת:
מהן המידות הפיזיות החיצוניות שדרושות לך?.
ולאיזה רכב זה נכנס.
לדעתי אלה 2 פרמטרים חשובים כי זה פותח לך 2 דלתות חשובות לקבלת עזרה. מבחינת המידות- יש כאן חברים שהם אלופי העולם במציאת דברים- יכולים לפתע למצוא לך מצבר מתאים במחסן בעזה. ומבחינת מידת התושבת-מי שיש לו רכב דומה בטוח יכול לומר לך מה הוא עשה כדי שזה כן יתאים.
מחפש מצבר קוטב צד acdelco, יש למישהו מושג איפה יש?
״מה כבר ביקשתי?
לעבוד כמאלף אריות לבנים!
בא בנאדם, רוצה לעבוד, באמת. לא עצלן.
ולא נותנים לו לעבוד במקצוע שלו.
חרא מדינה״.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
חשבת לנסות אולי מצבר של AC DELCO?
סתם...סתם....אבל דבר אחד לא ציינת:
מהן המידות הפיזיות החיצוניות שדרושות לך?.
ולאיזה רכב זה נכנס.
לדעתי אלה 2 פרמטרים חשובים כי זה פותח לך 2 דלתות חשובות לקבלת עזרה. מבחינת המידות- יש כאן חברים שהם אלופי העולם במציאת דברים- יכולים לפתע למצוא לך מצבר מתאים במחסן בעזה. ומבחינת מידת התושבת-מי שיש לו רכב דומה בטוח יכול לומר לך מה הוא עשה כדי שזה כן יתאים.
אני צריך מצבר רק מקבוצה(Bci-75) כלומר עם קוטבי צד ומידות חיצוניות 230*180*187, אין שום אפשרות לשים מצבר יותר גדול פיזית מ 230 ממ אורך בתושבת.