נראה לי גם. מאוד מאכזב.
אני אדבר איתו.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Printable View
אולי כזה:
https://youtu.be/TnOdAT6H94s
עדכון - בשבוע שעבר הגיע שמאי מטעמי.
הרכב עם נזק מעל ל60 אחוז שווי רכב. השמאי הוריד אותו מהכביש.
הדוח הוגש לחברת הביטוח -שלי- על מנת שיתחילו בתביעה נגד החברת ביטוח של הנהג הפוגע.
מתברר כנראה שהנהג הפוגע לא טרח לדווח לחברת ביטוח שלו, לא ברור למה. אז מאחר והוא לא מודה באשמה כמובן, הם מתנערים ופשוט לא עונים לפניות של הסוכן ביטוח שלי. רק הגשת כתב תביעה, או כוונה להגשת כתב תביעה, מכריחים אותם להגיב.
מקווה שהפארסה הזו תסתיים בקרוב. זה פשוט מדהים איך אם אתה מצפצף על המערכת או אולי מכיר את המערכת בצורה כזו, אתה יכול להתחמק מהמון דברים. זה נראה לי כל כך משונה שהחברה המבטחת פשוט לא מגיבה. לא טורחת להגיב. מתעלמת מהדרישה לקבלת תשובה וככה ממסמסת את כל העניין. חוסר צדק משווע.
התמימות שלך נהדרת, מיכה
מתכון לאריכות ימים
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מיכה, זה הגראנד צ'רוקי?
סוכני ביטוח אכן נוהגים להגיש בשם מבטוחים שלהם מכתבי דרישה לצדדי ג' שפגעו ברשלנותם ברכב המבוטחים שלהם.
יחד עם זאת, זה לא מתפקידם ובטח שלא בתחום סמכותם החוקית לייצג אדם כלפי צד ג' בדרישה/ תביעה לפיצוי - ייצוג שכזה זה עניין שנתון על פי חוק לעורכי דין שרק להם מוקניית הסמכות לייצג ולטעון בשם אדם אחר (בעיקר בפני מוסדות שיפוטיים או סמי שיפוטיים).
לפותח השרשור - מיכה, מוכן לסייע לך בעניין בעלות סימלית וההמלצה היא להגיש תביעה לבית משפט ךתביעות קטנות נגד נהג הרכב הפוגע ונגד חברת הביטוח המבטחת אותו - אחר יימשכו העניין כמו מסטיק.
חס וחלילה.
מיצובישי לאנסר ספורטבק מודל 2011.
גם אם הגראד יהיה בCAR COMPACTOR אני לא אוריד אותו מהכביש...
- - - Updated - - -
לפי מה שהסוכן שלי אמר, יש להם עורך דין שעובד על פי הצלחה והתשלום נגבה מהצד השני. יש כמובן אגרות שעולות לי אבל זה סביבות 350 שח.
אני מחכה לראות מה קורה. להבנתי זה לוקח זמן ויש לחברת ביטוח 30 יום להגיב ממועד הגשת התביעה או משהו כזה. בנתיים זה קצת תקוע אצל הסוכן שלי. צריך לברר מה קורה.
- - - Updated - - -
יופי, תגובה נהדרת. מוכן להסביר את עצמך? כי זה ממש ממש מעצבן!
סוף דבר - החברת ביטוח של הנהג הפוגע שילמה.
עכשיו אני צריך למכור את הרכב לפירוק.
תודה על העזרה.
5 עמודים של: " אל תהיה תמים", "חיים במדינת תל אביב", "למשטרע לא אכפת", "קח סכין", "ליטרים של דם", וכו' וכו',
בסוף, הכל נסגר לפי הספר, ואפילו תוך פחות מחודשיים.
אבל הכי כיף לצעוק שהמדינה חרה, כולם מניאקים, פעם היה פה טוב - היום כולם זבל.
ולא ניתן למקרה בודד, או הרבה בודדים, למנוע מאיתנו את הזכות האזרחית הבסיסית ביותר. מאבני היסוד של המדינה הדמוקרטית, עקרון ומנהג יהודי עתיק יומין: הזכות להתבכיין (לצעוק גוועואלד - ליצואי אשכנז שביננו - אני בטוח שבעדות המזרח יש ביטוי אחר, שמגלם את הבכיינות היהודית באופן זהה).
שלכם ובשבילכם, (למרות שכולכם, במדינה שלכם, נגדי)
יוני5
אם אני מבין נכון, היה תשלום אגרה של 350 ש"ח בשביל לקבל את הפיצוי שמגיע לו מלכתחילה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא, אם החברת ביטוח הייתה מתנערת, אז הייתי צריך לערב עורך דין ותביעה וזה עולה 350 שח.
מה שלקח פה זמן זה להשיג תגובה מהביטוח של הנהג הפוגע. להבנתי הוא כלל לא דיווח על הפגיעה (אני כמעט בטוח שראיתי אותו נוסע כשהפגיעה שלו עדיין קיימת אז לא ברור מה הקטע שלו) ולכן החברת ביטוח שלו התנערה.
ברגע שהגשתי להם דוח שמאי ואת כל הניירת כולל את הפרטים שלו, הם צריכים לפתוח בחקירה. לא יכולים להתנער. חייבים לתת תשובה תוך 30 יום.
אני מניח שבשבילם זה לא סכום בשמיים, 22+ אלף שח. לא שווה להם להתעסק עם זה כי בתכל'ס, הוא אשם.
עכשיו אני מנסה להפטר מהשרידים. לצערי רכב ראלי (שזה ממש מתאים לסוג הפגיעה ברכב כי גם ככה מחליפים לצרכי ראלי את כל מה שנפגע) הוא לא יהיה כי הגיר שלו לא מתאים. הסבה לגיר ידני תעלה כמו להביא רכב עם גיר ידני. מה גם שמה שהולך חזק בארץ היום זה ה206CUP.
מיכה, זה לא ככה עובד.
אתה מודיע לחברת הביטוח שלו על הנזק.
הם שולחים למבוטח שלהם הודעה ושואלים אם הוא מודה. רק אם הוא מודה הם מטפלים בפניה שלך.
הם לא יכולים לשלם בלי שהוא מודה וההשתהות שלו ואולי גם השרות שלהם הם מה שעיכבו.
אני לא יודע מה קורה שם. מה שלי נאמר, מהסוכן ביטוח שלי, זה שאחרי שאני מגיש תביעה לביטוח, לא תביעה משפטית, הם מחוייבים לענות תוך 30 יום. במסגרת ה30 יום הם שולחים חוקר לנהג לברר את הפרטים. מודה או לא מודה זה לא מעניין (לדעתי) החוקר מן הסתם חוקר את האירוע וממליץ החלטה כזו או אחרת.
אני לא בטוח אם הנהג צריך להודות באשמה או רק להודות שהיה מעורב בתאונה. בכל מקרה, הסתדר לי. היה יכול להיות יותר גרוע.
סיכום דבר: - שכחתי לעדכן...
לפני כמה שבועות קבלנו את מלא הכסף מהביטוח פחות עלות השרידים+עלות השמאי.
סה"כ סביבות 22 אלף שח.
ביום שישי האחרון המיצובישי נמכרה לפירוק ב2000 שח. הקונה אפילו לא התווכח על המחיר. להבנתי יש לזה ביקוש.
אמנם השמאי תמחר ב2400 אבל לא חשבתי שאקבל כזה סכום. שיהיה, לא נורא.
זהו. נגמר :-)