תגובה: מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
גירים מרובי הילוכים - גם לדעתי זה כבר חרג מזמן מגבולות ההגיון. 9הילוכים.... 10 הילוכים.....
וכל מי שהתנסה בתיבות ה-8 ו-9 הילוכים שכבר נמצאות איתנו היום יודע על מה מדובר - ההילוך הגבוה הוא סופר ארוך ובמהירויות המותרות בישראל הוא לרוב תיאורטי לחלוטין. רוב המשתמשים לא יודעים כי על לוח המחוונים מופיע להם החיווי שהתיבה ב-D וזהו, , אבל יש מצב שהרכב שלהם כמעט לעולם לא מגיע להילוך שמיני או תשיעי.
ושלא יהיו לכם אשליות לגבי מלחמת מחירים.
כאן זה ישראל - ברונקו יהיה יקר כמו הרנגלר או יותר.
לדעתי התשובה תהיה, כרגיל, ביבוא המקביל/זעיר. לא זול בהרבה אם בכלל, אבל רק שם גם תוכלו כנראה לקבל את הרכב במפרט שלא יגיע לישראל באמצעות היבואן הרשמי - כמו גיר ידני וכל מיני תוספות, כמו גם את חבילת הססקוואץ' ללא מגבלות התקינה האירופית ההרסנית, כלומר צמיגים גדולים וכו'.
מעבר לזה - משבר המחסור בשבבים וכו' - כל תעשיית הרכב בבעיה. זמני אספקה מתארכים וכו'.
אז זהו....יבוא מקביל/ אישי של רכב בשנת הייצור הראשונה שלו עם מחלות הילדות שיש לכל דגם רכב חדש + הקושי במימוש האחריות הבינלאומית של יצרן הרכב כשמדובר ברכב ביבוא מקביל/אישי....לא ממש מפתה.
והשירות של דלק מוטורס כן מפתה אותך?....
רוצה להשתתף בניסוי?.....
מה שכתבת על מחלות ילדות זה מאוד נכון - ולכן אולי רצוי להיזהר מכל דגם חדש?..... כי תמיד יש מחלות ילדות, ולך תדע מה יקרה..... ואולי עדיף שהיצרן יתגלח על זקנם של אחרים.
יש מחיר משוער....
https://m.auto.co.il/article/134558-local-news
Sent from my IN2013 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Aifer
נוותר..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אבל מה ההבדל בין הגרסה הארופאית שתגיע לבין האמריקאית?
אני לא חושב שיש גרסה אירופאית בינתיים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
קודם נראה את זה בארץ, ואז נדע טוב יותר.
ואל תפתחו יותר מדי ציפיות. מקסימום תופתעו לטובה.
הנה זה מתחיל, Bronco VS rubicon
מה שניתן לראות בסירטון אלו המימדים העצומים של הברונקו והדימיון לטעמי לפחות לדיפנדר החדש
וגם אולי איך היה צריך להראות הדיפנדר החדש...
https://youtu.be/17hx8Cz5EXE
וידאו חמוד.
אומרים שתחרות זה טוב אבל אני חושש שמה שנראה בעתיד הוא מרוץ חימוש אלקטרוני גאדג'טי.
הייתי שמח לראות משני היצרנים האלה גירסה סופר בסיסית מופשטת מכל האלקטרוניקה למעט מערכות תקניות הכרחיות.
משהוא סטייל "גרסאות עבודה" עם מינימום דיפון, מעט פלסטיק והרבה ברזל חשוף. עם מחיר בהתאם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
וידאו חמוד.
אומרים שתחרות זה טוב אבל אני חושש שמה שנראה בעתיד הוא מרוץ חימוש אלקטרוני גאדג'טי.
הייתי שמח לראות משני היצרנים האלה גירסה סופר בסיסית מופשטת מכל האלקטרוניקה למעט מערכות תקניות הכרחיות.
משהוא סטייל "גרסאות עבודה" עם מינימום דיפון, מעט פלסטיק והרבה ברזל חשוף. עם מחיר בהתאם
לרנגלר יש את גירסת הספורט הבסיסית , אין חלונות חשמל , אין נעילה מרכזית , גג ברזנט, לוח שעונים בסיסי, גיר רגיל ומערכת רדיו 3.5 אינץ, אפילו המזגן אופציונלי, הפינוק היחיד זה שטיחים ( שגם אותם ניתן להוציא למראה הספרטני ) .
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
נראה שהמכירה לברונקו תחל בעוד 15 ימים:
https://bronco.ford.co.il/
מעניין אם נראה התנפלויות כמיטב המסורת האמריקאית כל פעם שיוצא משהו חדש, או כשמתחיל איזה בלאק פריידי. מניח שלא נראה עקרות בית קשות יום בטרנינג מהוה והשמנת יתר, שמושכות אחת לשניה בשיערות....
וחבל...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מעניין אם נראה התנפלויות כמיטב המסורת האמריקאית כל פעם שיוצא משהו חדש, או כשמתחיל איזה בלאק פריידי. מניח שלא נראה עקרות בית קשות יום בטרנינג מהוה והשמנת יתר, שמושכות אחת לשניה בשיערות....
וחבל...
פספסת את הco.il בכתובת האתר. אם כבר אלה ערסים עם שרשרים...
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ברונקו נוחת בישראל!!!
מצורפת ההודעה לעיתונות שהאמברגו עליה הוסר הבוקר. (מה שבסוגריים/מודגש זו הפרשנות שלי):
ההזמנה תתבצע אך ורק באתר אינטרנט ייעודי: bronco.ford.co.il שייפתח להזמנות החל מ-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר.
מוצעים שלושה דגמים:
wildtrack - "מיועד לשטח מהיר" ימכר בתצורת ארבע דלתות בלבד
badlands - "מיועד לשטח טכני/אקסטרימי". יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע או שתי דלתות
outer banks - "סטייליסטי יותר" ידידותי ויוקרתי, כולל פריטי עיצוב סטייליסטיים. יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע לשתי דלתות
(ומה עם ססקוואץ'?....)
בשלב הראשון כולם עם המנוע החזק יותר (שהוא V6 בנפח 2.7 ליטר טורבו, 310 כ"ס. לא מפורט איזה גיר. כמקובל בדלק מוטורס אני מנחש שזה יהיה כל גיר כל עוד הוא האוטומטי.....)
איך תתבצע ההזמנה?
בתחילה יוצג באתר שעון ובו ספירה לאחור: כמה זמן נותר לתחילת המכירה. כשהספירה לאחור תסתיים ב-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר, יהיה האתר פתוח להזמנה ותשלום מקדמה.
המכירה באתר תימשך כל עוד נותרו מכוניות פנויות שלא הוזמנו. המכירה תסתיים והאתר יינעל כאשר כל היחידות הזמינות בו יימכרו. לא יהיה ניתן לפתוח הזמנות עתידיות לדגם.
לקוחות שביצעו הזמנה ושילמו מקדמה, יוזמנו לפגישת אפיון סופית עם צוות המומחים שלנו שבה יעברו על הרכב שנבחר ועל האבזור הנלווה הרב שניתן להוסיף לרכב כתוספות.
קדימה - תסתדרו בתור.
(לא פורטו מחירים. גם לא שאלתי. אני לא הלקוח המיועד למרות שהייתי שמח לססקוואץ' ידני... אישית, אני מנחש שבדלק מוטורס הולכים להכיר אוכלוסיות חדשות ומלבבות, כאלה שעד היום היו מזוהות עם רנגלרים)
לא ססקוואץ' לא קונה....
ודרור...עידן הסטיגמות המוטוריות ושיוך רכבים לסוגי אוכלוסיות שונות קצת חלף לו...בכל מקרה אותה אוכלוסיה שאתה מרמז עליה שהיא חסידת הרנגלרים לא תמהר לעבור לברונקו כי אין לו בשוק האפטר מרקט גריל כועס...:p
זה אותו קהל יעד עם הרבה כסף, טעם רע ורצון להתבלט. עבורו הברונקו יהיה הצעצוע החדש ולכן גם המגניב ביותר בשכונה.
ולגבי תוספות?...... העניין הוא לא סוג האוטו אלא סוג הקהל. והקהל הזה משתגע על הדברים האלה.
חכה חכה כמה אפטרמרקט יהיה לברונקו..... כולל כל הגולגלות, הקרניים, הכוכבים, העכבישים, הלדים, מסגרות החלון המשוריינות, גרילים זועמים, ביטנות חתוכות בלייזר לבתי הגלגלים, כנפוני ברזל מכוערים, פגושים מופרכים עם סטינגרים באורך 2 מטר, שקי-אשכים משתלשלים ושאר זבל מכל הבא ליד. וכמה יותר יקר, ככה יותר טוב - מעיד על יכולת כלכלית. כמו שהיה פעם בחתונות גרוזיניות, כשהיו מקריאים לפני כל האורחים את הסכום שכתוב על כל צ'ק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
.
חכה חכה כמה אפטרמרקט יהיה לברונקו..... כולל כל הגולגלות, הקרניים, הכוכבים, העכבישים, הלדים, מסגרות החלון המשוריינות, גרילים זועמים, ביטנות חתוכות בלייזר לבתי הגלגלים, שקי-אשכים משתלשלים ושאר זבל.
אך…כבר לא יכול לחכות (בעיקר לשקים)…..
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אני קצר רוח. לקחת ברונקו מול רוביקון לסופ"ש ארוך בנגב.