-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
תראו למשל את קיד.
פעם הייתה לו סופה והיה לו מלא זמן לגלוש באתר.
מלפני כמה שנים הוא עבר ל G ומאז הוא בטח כל היום מתקן את האוטו.
נעלם. רחמנות.
-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
לדעתי ברמות המחיר האלו ניתן להשיג רנגלר ארוך 2008-2010....עדיף למערכת יחסים חדשה....ניתן לישון בפנים בכיף (אני עושה זאת עם 187 ס"מ לאורך ולא הרבה פחות לרוחב)
++1
גם לדעתי, מבחינתי הרנגלר זה הגעה ליעד, וכנראה שזה המועמד המוביל לרכב לכל החיים או לפחות עד הזכיה בסכום כסף מפתיע שיאפשר רוביקון חדש.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
+2
לגמרי מסכים לגבי הרוביקון.
מתכנן עוד שנים רבות של בילויי משותף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
יש ליונימוג שיפורים שעושים אותו מתאים כרכב expedition.
אבל ההערה התייחסה לאמינות של הרכב כרכב גרמני.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כל מי שחולם על יונימוג... נסע בו פעם?....
חבר'ה, זה טרקטור. לטוב ולרע.
אני עבדתי שבוע שלם בשטח על יונימוג שנת 69 עם כננת הידראולית והייבר.
נכון, הוא אכל דלק בערך 1 ל 1, ושמן בכמות דומה, אבל הנסיעה בו היא בפירוש חלום. הייתי בשוק מהנוחות והעבירות שלו (הנסיון הקודם שלי במשהו הכי דומה היה או דברים בסגנון אביר/נ"נ או ריו, או טרקטורים גדולים).
בגלל זה כתבתי- רכב רביעי.
לטיולים של שלושה ארבעה ימים, ושהאשה והילדים יבואו בפרייבט ויפגשו אותי בכניסה לשטח.
-
יום אחד לכל כיוון ויומיים בשטח? [emoji16]
-
לא רחוק מהאמת.
אם כי אני די בטוח שבכלים החדשים יותר, זה כבר לא ככה.
ועדיין.
היית זורק לי אונימוג ישן בחניה תמורת הדיסקו, לא הייתי מתלבט לרגע. יעלה כמה שיעלה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
רק דגים מתים שוחים עם הזרם.
חבל על המשחקים אייל. אתה רוצה טויוטה.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...831eb162f7.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אני עבדתי שבוע שלם בשטח על יונימוג שנת 69 עם כננת הידראולית והייבר.
נכון, הוא אכל דלק בערך 1 ל 1, ושמן בכמות דומה, אבל הנסיעה בו היא בפירוש חלום. הייתי בשוק מהנוחות והעבירות שלו (הנסיון הקודם שלי במשהו הכי דומה היה או דברים בסגנון אביר/נ"נ או ריו, או טרקטורים גדולים).
בגלל זה כתבתי- רכב רביעי.
לטיולים של שלושה ארבעה ימים, ושהאשה והילדים יבואו בפרייבט ויפגשו אותי בכניסה לשטח.
היה לי יונימוג שנת 1969 כולל כננת הידראולית והייבר לשלושה כיוונים - תענוג גדול לנסוע בו זה לא היה .
כמו שדרור כתב - טרקטור ( מהיר יותר ) לכל דבר , קפיצי סליל עושים אותו קצת פחות קופצני מטרקטור .
החזקתי אותו 12 שנה כרכב שירות למתבגרים ( טענו שהארגז קטן במקצת עבור מזרון זוגי :D ) .
בתא הנוסעים ( 1+1 ) רעש נוראי ותמיד חם .
גרוע מאוד בשפצי"ם .
בקיצור - רכב אגדה .
אילן
-
שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שזה לא רע לכשעצמו, לא?..
אתה מאוהב בהיילקס הישן שלך וכנראה בצדק. היית מאוהב בו הרבה יותר אם היה לו, נגיד, פי 2 או פי 3 כוח
ברור.
חוסן מקצה לקצה, פשטות ועם זאת קבינה לא ספרטנית שאפשר לחיות בה בסדר גמור, 2 סרנים עם קפיצי סליל, מרווח מאד.
וכל הקטר הזה פשוט נוסע בלי יותר מידי מאמץ.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
לדעתי ברמות המחיר האלו ניתן להשיג רנגלר ארוך 2008-2010....עדיף למערכת יחסים חדשה....ניתן לישון בפנים בכיף (אני עושה זאת עם 187 ס"מ לאורך ולא הרבה פחות לרוחב)
ה-80 מרווח בהרבה ביחס לרוביקון,
תא מטען גדול גם ביחס ל-SUV מודרני.
סרנים נעולים חזקים יותר.
עניין ״רעננות״ תא נוסעים זה בערך הדבר היחידי שאולי עומד לזכות רנגלר צעיר יותר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonmg
בניגוד לכל הכותבים כאן אני מחזיק לנדקרוזר 100 בהנאה מרובה למרות הוצאות התחזוקה, ייבוא חלקים וכו׳
לא יכול להתייחס ל 80 המדובר למרות שכבר שמעתי לפה ולפה ממי שכן בדק
בסופו של יום כולנו מחוברים לרכב בצורה כזו או אחרת ובדרכ אין קשר לעומק הכיס אלא יוצר לעומק השריטה
ממליץ לכולנו לפעול ללא לאות להגשמת חלומות יעדים ולנפץ גבולות בכל תחום
ולפתוח השירשור עצה קטנה -
הזהר במה שאתה מייחל לעצמך
בריאות אושר ושנת טיולים מבורכת
שנה טובה
ארנון
אני איתך ארנון, בשעות האלו אני הולך לחלום ...
https://youtu.be/ir0NNUFfy7A
ותומר תקשיב לו ...הוא מחזיק באחד..
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אני איתך ארנון, בשעות האלו אני הולך לחלום ...
https://youtu.be/ir0NNUFfy7A
ותומר תקשיב לו ...הוא מחזיק באחד..
סרטון חמוד
בשנת 1993 או 1994 טיילתי עם אחד כזה בערבות טיבט - היו שם המון כאלה
שכרנו אותם עם נהגים לתקופות של חמישה - 10 ימים
לכולם היה מיכל שני ויכולת עבירות שאותנו השאירה פעורי פה למרות הנסיון הצבאי שהיה לנו
החברה שם תיקנו פנצרים כמו באופניים, החליפו צלבים בזמן שישנו ולא נידרשו לשום הכוונה קרקעית
באיזור הבייס קמפ של האוורסט אני זוכר בוץ עם שלג שלא איפשר לנו ללכת ברגל - הנהג עם הטויוטה פילס לנו דרך והביא אותנו עד לאיזור האוהלים של הבייס קמפ בצד הטיבטי - מדהים !
כבר אמרנו - זה עניינים של הלב לא של הכיס
כל אחד והחבילה שלו
העיקר לטייל
שנה טובה וניפגש בשטח
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
יש פה חבר שהעדיף לקנות לנדקרוזר 80 ולהוציא עוד אקסטרא כסף עבור שדרוגים ויישור קו במקום רוביקון.
רענן
-
לנקרוזר 80 רכב מגניב, יחודי, וכבר די נדיר, לא רק בארץ. קלאסיקה אמיתית. וכן, שווה את הכסף. זה אכן "רכב לכל החיים" במובן של רכב אספנות שסוגר יפה את הפינה הדרומית של הגראז', ליד מקרר הבירות עם הדלת השקופה - בהחלט כן!
עכשיו תתעורר!!! אתה לא ג'י לנו - אתה תומר הדר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לנקרוזר 80 רכב מגניב, יחודי, וכבר די נדיר, לא רק בארץ. קלאסיקה אמיתית. וכן, שווה את הכסף. זה אכן "רכב לכל החיים" במובן של רכב אספנות שסוגר יפה את הפינה הדרומית של הגראז', ליד מקרר הבירות עם הדלת השקופה - בהחלט כן!
עכשיו תתעורר!!! אתה לא ג'י לנו - אתה תומר הדר.
בדיוק.
אם כבר משהו ישן ויקר רצח רק בשביל לצחצח ולאונן עליו כל היום עם פוליש-ווקס, ושרוב זמנו יעמוד בגראז'/מוזיאון הממוזג והסטרילי שאין לי, זה לא היה ל"ק 80 אלא רכב כביש. איזו GT איטלקית נדירה או מאסל-קאר מסוף הסיקסטיז... אלפא או לנצ'יה קלאסית כלשהי, או למי שממש רוצה להתפרע - להביא מחו"ל איסו גריפו או פיאט דינו, או להבדיל - שבל, או דודג' צ'רג'ר. אם כבר, אז כבר. הרבה פח וניקלים להבריק, הסאונד של V8 מסמר שיער, צריכת דלק לא מעניינת כי זה לא בדיוק ייסע הרבה - אבל לפחות זה יפה שבא לבכות.
כדי לטייל בשטח בלי פחד ב-140,000 שקל, הייתי משפץ ג'יפ אמיתי אצל ארנון למצב אפס חדש ורענן, עם כל הגודי'ז שאנחנו אוהבים - קפיצים, נעילות, יחסי העברה, כננת - הכל חדש. מכנית וקוסמטית. זה מגניב. וזה יעשה את העבודה לכל שארית החיים.
או לאלה שלא רוצים רכב מגניב וכן מעדיפים טויוטה - בתקציב הזה היתי מחפש היילקס הכי חדש שאפשר למצוא, מדגם אותו ושיתחלף כל שלוש-ארבע שנים באחד צעיר יותר.
-
או שאתה קנאי ... או שאתה מתכנן להביא ילד עם הסופה שלך... או שאתה טוען שכל מה שיוצר אחרי שנת 2000 הוא גרוטאה... או גם וגם.
'שמע .. ה80 קלאסיקה יותר מהסופלה הישראלית שלך...
ה80 עביר ממנה....
מרווח ממנה...
נעים ממנה....
אמין ממנה...
וכמובן גם מההיילקס החדש שאתה ממליץ עליו,.. אה ועולה חצי ממנו.
אז על מה אתה מקטר?!
לא רק לך מותר להתרגש ממכונה...יש עוד שרוצים להתחייב לרכב אחד לכל החיים
-
נ.ב חם לי..ומציק שכולם פה שליליים ופרקטים.... כאילו תקופת הצנע פה בגיפולוג... (: סליחה אם הייתי אגרסיבי מידי.
-
קנאי? כן, בפירוש. אבל זה רק קנאה ביכולת לקחת סכום שש-ספרתי ולזרוק אותו על רכב.
יש ל כמה דברים דחופים יותר לעשות בסכום כזה, שלא קשורים במכוניות. כשיהיו לך ארבעה ילדים והם יסיימו צבא ויילכו ללמוד וכו' וכו', אתה תבין.
לגבי הסופה הזו - אני באמת מאוהב בה, אבל אגיד גם לך ברצינות מלאה את מה שאמרתי לעוד כמה - מה שהיא נסעה וסחבה ועברה אצלי ברוורס וכבר שכחה מזה, אף אחד מהכלים המפונטזים כאן "לכל החיים", כולל ה-80 הזה וכולל מרצדס G וכולל הסופר-סמו שלך, לא נסעו ולא ייסעו קדימה גם ב-20 השנים הבאות.
בזמן שאתם מתקשקשים ומקלידים ספקולציות, הסופה הזו מניעה בנגיעה, נוסעת ומטיילת לכל מקום על מפת הארץ הטובה הזו (וגם קצת - או הרבה - מעבר לגבולה המזרחי. כשיפתחו שוב את הגבול, נחזור לשם ונשלח לך תמונות מהגבול הסעודי וגם העיראקי - או שהכי טוב - תבוא איתי ותצלם בעצמך) ועל הדרך היא גם מפרנסת אותי - ויכולה להעביר שיעור בשרידות ובעבירות ובאמינות להרבה מאוד "אגדות שטח".
הלוואי, הלוואי שיכולתי להרשות לעצמי, פיננסית הכוונה, רסטורציה מלאה שלה ברמת האום והבורג, שכל דבר מכני שדורש שיפוץ יוחלף בחדש מקופסה, פחחות טובה, חשמל חדש, ברזנט חדש וטרי.... עבודה יסודית מהסוג שארנון מלאכי מבצע. אני שם בצד כל חודש ומי יודע, אולי זה יבוצע מתישהו.
אין היילקס בגיל חד ספרתי-דו ספרתי צעיר וסביר ב-150-140,000 שקל? יש גם יש. מתערב איתך שישרוד יותר טוב מל"ק 80 בן 27...... את הבדיקות שצה"ל ערך, היילקס עבר טוב יותר מל"ק 79 (גרסת הטנדר). זה מספיק טוב לך?
-
הסופה האגדית שלך היא לא נק ייחוס ולא השוואה ולא מקום לגאווה בכל דיון, זו הפואנטה. שחרר אותנו...
לך היא מושלמת עם ארבעה ילדים... לי הסמו מושלם.. ולהוא שמאוהב דיסקו .. ולאחרון ה80, מהווה מושא תשוקתו.