תגובה: גניבת לנד קרוזר - שיא חדש
לחברים ששאלו איפה יש גיוסים אז אנחנו בבסיס המתנדבים של מג"ב נווה ירק אוספים עכשיו אנשים לקורס מתנדבים חדש (מתמיד מג"ב) ובכל הארץ פתוחים למתנדבים, אפשר לשלוח לי פרטים בפרטי לבסיס שלנו ולהרשם כאן בלינק לכל מקום אחר
https://www.magav.net/register.php
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
אני בעד להתנדב, באמת, אבל שהמדינה הופכת את ההתנדבות שלנו לפתרון שלה לחסוך כסף לא תראה אותי מופיע.
במקום לטפל בבעיית כח האדם של המשטרה, מגייסים מתנדבים (ובנינו, לא תמיד הסינון של המתנדבים הוא משהו).
במקום לטפל בבעיית העוני אז יש עשרות ארגונים שאוספים כסף בשביל שיהיה לאנשים מה לאכול בחגים או בכלל.
שהמדינה מכריזה על מחשב לכל ילד אבל לא עושה כלום, אז אנשים מתנדבים לאסוף מחשבים ישנים ולהרכיב מהם
משהו שמיש.
שהמדינה לא מטפלת באוכלוסיות שלמות אז מתנדבים לקנות תיקי בית ספר לפני תחילת השנה, להאכיל ניצולי שואה, לארח להם חברה, לשפץ להם את הבתים שעמידר או עמיגור או לא משנה מי לא עושה 10% ממה שהיא צריכה לעשות. וכל גורמי הרווחה לא באמת עושים את העבודה שלהם כי האזרחים עושים במקומם.
אז עם כל הכאב, אני הפסקתי להתנדב ולתרום כי המיסים שאני/אשתי/אתם משלמים צריכים ללכת בדיוק לדברים האלה. אני לא שטוח שלהיות צדיק ולעשות את כל המעשים הטובים באמת פותר את הבעיות בצורה סיסטמית.
ולמקרה זה: שוטר מיומן (ומוכשר כמו שצריך ושעבר בדיקות התאמה) הוא כח אדם איכותי יותר וזמין יותר ממתנדב, אז שיתחילו לגייס שוטרים במקום לבלבל במח.
באופן כללי מי שרוצה לבטח את הרכב שלו לפי שוויו הריאלי בשוק כולל השיפורים ממליץ לו להזמין חוות דעת שמאי מלןי יצחק ועל בסיס חוות דעת זו לבטח את הרכב שלו. הביטוח מן הסתם יהיה יקר יותר (כ-7% מערך התוספות מעבר למחיר הבסיס) אבל זה שווה כל שקל.
7% מערך התוספות בלבד? או ערך התוספת למחיר השוק ?
דוגמא :
מחירון = 80
תוספות = 20
מחיר שוק = 130
האם התוספת 7% היא מתוך ה 20 או מתוך ה 50 ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pageup
אני בעד להתנדב, באמת, אבל שהמדינה הופכת את ההתנדבות שלנו לפתרון שלה לחסוך כסף לא תראה אותי מופיע.
במקום לטפל בבעיית כח האדם של המשטרה, מגייסים מתנדבים (ובנינו, לא תמיד הסינון של המתנדבים הוא משהו).
במקום לטפל בבעיית העוני אז יש עשרות ארגונים שאוספים כסף בשביל שיהיה לאנשים מה לאכול בחגים או בכלל.
שהמדינה מכריזה על מחשב לכל ילד אבל לא עושה כלום, אז אנשים מתנדבים לאסוף מחשבים ישנים ולהרכיב מהם
משהו שמיש.
שהמדינה לא מטפלת באוכלוסיות שלמות אז מתנדבים לקנות תיקי בית ספר לפני תחילת השנה, להאכיל ניצולי שואה, לארח להם חברה, לשפץ להם את הבתים שעמידר או עמיגור או לא משנה מי לא עושה 10% ממה שהיא צריכה לעשות. וכל גורמי הרווחה לא באמת עושים את העבודה שלהם כי האזרחים עושים במקומם.
אז עם כל הכאב, אני הפסקתי להתנדב ולתרום כי המיסים שאני/אשתי/אתם משלמים צריכים ללכת בדיוק לדברים האלה. אני לא שטוח שלהיות צדיק ולעשות את כל המעשים הטובים באמת פותר את הבעיות בצורה סיסטמית.
ולמקרה זה: שוטר מיומן (ומוכשר כמו שצריך ושעבר בדיקות התאמה) הוא כח אדם איכותי יותר וזמין יותר ממתנדב, אז שיתחילו לגייס שוטרים במקום לבלבל במח.
המסקנה הנ"ל:
"אז עם כל הכאב, אני הפסקתי להתנדב ולתרום כי המיסים שאני/אשתי/אתם משלמים צריכים ללכת בדיוק לדברים האלה. אני לא שטוח שלהיות צדיק ולעשות את כל המעשים הטובים באמת פותר את הבעיות בצורה סיסטמית."
הייתה צריכה להיות, בהחלט צריך להתנדב ולעשות את כל הנ"ל, פשוט אל תגבו מיסים המיועדים לנ"ל
ההתנדבות רק מסרסת את השרות שהמדינה צריכה לתת לאזרח.
רוצים להתנדב? תעשו את זה במקום שבו למדינה אין חובה לספק לנו שרות.
תמנעו מלתרום לעמותות. תרמו בסתר ישירות למי שלדעתכם צריך.
אני מכיר יותר מדי אנשים שחיים על בסיס קבוע מתרומות של עמותות מתוך נוחיות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
7% מערך התוספות בלבד? או ערך התוספת למחיר השוק ?
דוגמא :
מחירון = 80
תוספות = 20
מחיר שוק = 130
האם התוספת 7% היא מתוך ה 20 או מתוך ה 50 ?
7% מערך התוספות בלבד ובדוגמא שלך זה יהיה כ- 7% מסך של 20K.
הבהרה נוספת - חוות דעת פרטית של לוי יצחק שמעריכה את שווי הרכב הספציפי כולל התוספות לא בהכרח תהיה תואמת לשווי השוק הריאלי של הרכב אבל זה עדיין ייתן כיסוי לסכום גבוה יותר וריאלי יותר מאשר מחיר המחירון. הדבר מומלץ בעיקר ברכבים בהם יש פער מאד גדול בין שווי שוק בפועל ובין מחירון לוי יצחק - נניח לנדקרוזר, רנגלר, דיפנדר וכו'
גניבת לנד קרוזר - שיא חדש
אתה רוצה לומר שאותו לוי יצחק שמוציא מחיר מחירון יתן לאותו האוטו ממש מהמחירות הערכה אישית שונה מהותית ובדיעבד בלי לבדוק את האוטו פיזית?
זה לא קצת מגכיח את המחירון או את השמאות הפרטנית?
קודם כל כן.
אבל בעת מתן חוות דעת פרטנית בהחלט מתבצעת בדיקה (מאד שטחית) של הרכב.
חוץ מזה בבדיחות הדעת ועל דרך האנאלוגיה:
מומחה שנחקר על דוכן העדים אודות סתירה בין מה שכתב לאותו לקוח במהלך טיפול שוטף ובין מה שכתב לו בחוות דעת פרטית בתשלום מלא
השיב ללא היסוס: "אני חושב יותר טוב כשמשלמים לי..."
בזמנו הגשתי לביטוח הצהרת סדנא עם שווי כלל השיפורים ברכב כדי להכניס לביטוח המקיף.
כמו ששלמה ציין, הפרמיה הייתה 7% משווי התוספות.
גם סט המתלים היה ברשימה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
קודם כל כן.
אבל בעת מתן חוות דעת פרטנית בהחלט מתבצעת בדיקה (מאד שטחית) של הרכב.
חוץ מזה בבדיחות הדעת ועל דרך האנאלוגיה:
מומחה שנחקר על דוכן העדים אודות סתירה בין מה שכתב לאותו לקוח במהלך טיפול שוטף ובין מה שכתב לו בחוות דעת פרטית בתשלום מלא
השיב ללא היסוס: "אני חושב יותר טוב כשמשלמים לי..."
בעבר ביטחתי אלפא מאד נדירה,
חברת הביטוח דרשה שמאות של יצחק לוי,
כמובן שאותו לא פגשתי אלא שמאי צעיר ממשרדו.
הערך שנקבע ע"י יצחק לוי במסמך לביטוח , זה הערך שאני מסרתי לשמאי הצעיר.
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
7% מערך התוספות בלבד ובדוגמא שלך זה יהיה כ- 7% מסך של 20K.
הבהרה נוספת - חוות דעת פרטית של לוי יצחק שמעריכה את שווי הרכב הספציפי כולל התוספות לא בהכרח תהיה תואמת לשווי השוק הריאלי של הרכב אבל זה עדיין ייתן כיסוי לסכום גבוה יותר וריאלי יותר מאשר מחיר המחירון. הדבר מומלץ בעיקר ברכבים בהם יש פער מאד גדול בין שווי שוק בפועל ובין מחירון לוי יצחק - נניח לנדקרוזר, רנגלר, דיפנדר וכו'
לאחרונה גם פאג'רו התנתקו לגמרי ממחיר המחירון.
כלים שמורים נמכרים בפער של 30K. המחירון כבר לא משקף כלום.
לא שזה עוזר במשהו למי שלא יוצא מהשטח לגמרי, נראה לי שכל הכלים התייקרו בעקבות הביקוש, שעקף כבר מזמן את חגיגת הדיזלים בשנות ה 2000.
גם בשטח מרגישים את זה.
כל רכבי השטח התייקרו מאוד.
אין שום קשר בין המחירון למחירים הנדרשים ומשולמים בפועל.
זה נפלא לחברות הביטוח ורע מאוד לבעלי הרכב במקרה של גניבה/אבדן הרכב.
ולא צריך להזכיר לאף אחד שעקומת הפשיעה עולה וגואה, מצב בטחון הפנים בנפילה חופשית וגניבות הג'יפים כעת בשיאן ועוד יתגברו.
שימרו על הרכבים שלכם.
בחזרה לשרשור...
הרכב נגנב כשהמפתחות בסוויץ .. עם כל הבאסה .. זו רשלנות בעיני.. אפשר להמשיך לחפש אשמים, משטרה, מדינה, בטחון פנים ... עיריה, מוקד.. לנדרובר.
גם עם לפעמים חוטפים מכה כואבת ... כדאי לצאת עם איזה לימוד מהניסיון.
רמז ... שהפשיעה גואה ואין בטחון אישי ואי אפשר לסמוך על המשטרה ..זה לא הלקח.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
איזה רכב נגנב עם המפתחות בסוויץ'?
גניבת לנד קרוזר - שיא חדש
עריכה סליחה, התבלבלתי בין זה לדיסקו רובוטריק שנגנב בשוהם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
איזה רכב נגנב עם המפתחות בסוויץ'?
הדיסקו של גיא רדר.
לפי מה שנכתב בקבוצה של שוהם, זה קרה כשהוא עצמו היה נוכח במרחק כמה מטרים מהרכב ובדיוק ניתק מוו-הגרירה שלו נגרר עם אופנועים. באמצע היום, כאשר עוד אנשים נמצאים מסביב.
הגנב פשוט נכנס לרכב, התניע ונסע!....
אין ספק שהתעוזה של הגנבים עלתה והיא פשוט מדהימה, וזה כן קשור להתדרדרות הבטחון האישי בישראל. הכל קשור. כל מה שאתם קוראים ורואים בחדשות, הם עוד סימפטומים והוכחות לזה. באוירה כזו של היעדר משילות, הגנבים והעבריינים מעיזים יותר ויותר.
נו באמת...התעוזה עלתה... הם תמיד היו נועזים ... הם גנבים, בכל זאת.
תעשה חיפוש קל ויש המון המון כאלו מקרים ... גם בתחנות דלק גם בערים גם במושבים גם בצד הדרך וגם באור יום.
זה כמו להשאיר את הילד בלי השגחה .... ליד כביש מחוץ לבית. וכשהוא רץ לכביש ללא השגחה להאשים את כל הסביבה בתוצאה ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הדיסקו של גיא רדר.
לפי מה שנכתב בקבוצה של שוהם, זה קרה כשהוא עצמו היה נוכח במרחק כמה מטרים מהרכב ובדיוק ניתק מוו-הגרירה שלו נגרר עם אופנועים. באמצע היום, כאשר עוד אנשים נמצאים מסביב.
הגנב פשוט נכנס לרכב, התניע ונסע!....
אין ספק שהתעוזה של הגנבים עלתה והיא פשוט מדהימה, וזה כן קשור להתדרדרות הבטחון האישי בישראל. הכל קשור. כל מה שאתם קוראים ורואים בחדשות, הם עוד סימפטומים והוכחות לזה. באוירה כזו של היעדר משילות, הגנבים והעבריינים מעיזים יותר ויותר.
זה סוג של קאם קאן לא ?
איך הוא הגיע לנגב ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
עכשיו גם אתה מערבב...
דובר על דיסקו.
המקרה שאתה מדבר עם הקאןאם גם מקורו בשוהם... ארוע אחר, מהסרטון... ואני מנחש שהגיע דרומה בנסיעה מהירה....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
נו באמת...התעוזה עלתה... הם תמיד היו נועזים ... הם גנבים, בכל זאת.
תעשה חיפוש קל ויש המון המון כאלו מקרים ... גם בתחנות דלק גם בערים גם במושבים גם בצד הדרך וגם באור יום.
זה כמו להשאיר את הילד בלי השגחה .... ליד כביש מחוץ לבית. וכשהוא רץ לכביש ללא השגחה להאשים את כל הסביבה בתוצאה ....
פעם הם היו באים בשלוש לפנות בוקר כשאתה ישן. אבל לבוא בשלוש וחצי אחה"צ מאחורי הגב שלך ממש, כשאתה מנתק נגרר מהאוטו, להיכנס לאוטו, להניע ולברוח, זה תעוזה אחי. את זה עושים רק כשבטוחים ויודעים שלא יקרה להם כלום גם אם תתפוס אותם.