תגובה: בג'יפולוג יודעים הכול: צוואר נוקשה
חברים - החלמתי. וזה קרה תוך יומיים. או כמו שאסף כתב ואני חשבתי שזה בצחוק וקצת מעליב- זו בעיה נפשית.
ראו אותי 3 רופאים, מהם אחד פרופסור. כירופרקט אחד ואוסתיאופטית מדהימה אחת. הייתי שמח לספר לכם שהם עזרו לי ועשו קסם, ששמן CBD עזר לי (ללא קשר, די מדהים כמה אנשים באמת חושבים שג'וינטים הם תרופה לכל בעיות העולם, אבקש להזכיר שאני בתקשורת) ושכוסות רוח למת עזרו לי. אבל זה שקר. הגעתי עד לאיזה ארכי-פרופסור, ראש מחלקה שהסתכל ארוכות על צילומי ה MRI ואמר לי שאני בריא כמו שור ושאני יכול להוציא מאות אלפי שקלים על טיפולים, אבל זה לא יעזור לעובדה שאני סובל מסטרס כרוני. ושאם אני אמשיך ככה אז יהיה לי הרבה יותר מצוואר תפוס. אני לא בדיוק עיוור לעובדה שאני סובל מסטרס. אני בעבודה כזאת, אני נשוי לאישה כזאת, אני אבא (חרא) לילדות כאלה. אז הלכתי וטיפלתי בעצמי (יש פסיכולוג אחד מדהים בכפר סבא שבמקרה גם נוהג על פאג'רו מוגבה, מי שצריך פרטים של זוהר, אני כאן). קשה לי לומר ששיניתי את אורח חיי והפכתי לחובב זן ויוגה כי זה יהיה שקר ואני לא יכול להימלט מהמציאות של חיי בלי לשנות את כל מה שאני מכיר, אבל אני בהחלט מודע לזוועות שסטרס וחרדה יכולים להמטיר על ראשו של אדם. בקיצור- אין לי כאן איזה לקח לספר לכם על שחרורי גב. כולנו עושים טעויות בחיים וכולנו מגיעים לגיל (46 אצלי) שבו אנחנו מבינים שלפעמים המציאות מעט גדולה עלינו. אני אישית נבהלתי מאוד ממה שעברתי בחודשים האחרונים ושמח שיצאתי מזה. לא נעים לי להישמע כמו איזה רוחניק, אבל תהיו קשובים לגוף שלכם (מפליץ...), לפעמים כשאתם מגיעים למצב של יותר מדי, אתם תקבלו נורת צ'ק אנג'ן (תתקשר אלי, גרשון) וכדאי מאוד לשים אליה לב.
היפוכנדר אמיתי (או פולני) היה נכנס לסטרס הרבה יותר גדול מהעובדה שאמנם הצוואר לא שבור, אבל החיים בקאנטים ;)
שמח לשמוע שאתה מרגיש טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
;)
שמח לשמוע שאתה מרגיש טוב.
שמחה שלך, כמו ארדואן דופק לי בדלת ואומר לי שאני דרוש לחקירה קטנה באנקרה, כולה שעה טיסה, תבוא, יש קפה. אבל תודה ידידי, צחוק בצד, תקופה רעה מאוד.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
חברים - החלמתי.
קובץ מצורף 136738