תגובה: למסירה יראור (מתאים ל M16) עדיפות למשרתים בסצ״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
השימוש שלי הוא לא לנשק. יותר כדרך לקבע חיישנים שונים על מסילה פשוטה ונוחה. הזמנתי, נראה אם יעוקב.
מסילות ציוד של קיאקים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
דרור,
אתה בעצם אומר שצריך לנקות את הרגולציה משחיתות, אבל להחמיר אותה.
ממממ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
דרור,
אתה בעצם אומר שצריך לנקות את הרגולציה משחיתות, אבל להחמיר אותה.
ממממ....
לא.
כמו שהרגולציה הזו נראית, אני אומר שאין לה שום קשר לשמירה על איכות או בטחון חייך/חיי ילדיך. היא קיימת רק כדי לקיים את עצמה.
ומבוססת על תאוות הכוח-כסף-כבוד של פוליטיקאים, שהם האקזמפלרים הנתעבים ביותר של המין האנושי.
מכיוון שממילא הרגולציה לא שומרת עלי, אני מעדיף שהיא לא תהיה בכלל.
לרגולציה יש בפועל רק אפקט אחד והוא לספק חסמי יבוא ולספק לכוחות מסחריים חסמים שיאפשרו להם פחות תחרות ורווחים משופרים.
זה נעשה תחת התירוץ המזוייף של דאגה לשלום הציבור.
ראה למשל את הדאגה הכנה של איש הצפון לבריאות הציבור.
הוא כנראה לא יוכל לנמק את דאגתו ולו אפילו במקרה בודד של נזק גופני משמעותי אבל כבר הם יוצאים לחסום ולפגוע בחופש הבחירה שלנו.
ברור שחסימת היבוא החופשי תייצר לעוסקים בענף הנשק יתרון מסחרי לא הגון.
כציבור יש לי בעיה לתת פרנסה למי שפועל נגדי.
מזל שאני לא לקוח של הענף הזה כבר המון שנים.
רק שבתחום חלפי הרכב זה בדיוק הפוך.
הרגולציה מאפשרת לשווק ולמכור ולהתקין חלפי-זבל שבמקרים הטוב רק יחזיקו מעמד חודשים ספורים ובמקרה הרע יהוו סכנת חיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
רק שבתחום חלפי הרכב זה בדיוק הפוך.
הרגולציה מאפשרת לשווק ולמכור ולהתקין חלפי-זבל שבמקרים הטוב רק יחזיקו מעמד חודשים ספורים ובמקרה הרע יהוו סכנת חיים.
ובנוסף, בתחום יבוא חלפים לרכב יש הטבה ליבוא אישי.
אם תבדוק במסמך דרישות חובה למוצרי תעבורה תראה שבטבלה מופיע להמון פריטים רשימת דרישות ביבוא מסחרי שיבוא אישי פתור.
ועדיין המון חלפים באיכות נוראית מקבלים באופן כזה או אחר אישור יבוא.
ולא הזכרנו את כל המעכרים שיביאו לך הכול תמורת תשלום מה שהופך שוב את כל החסמים לכר פורה לתעשיית פשע
אני מבקש/דורש שיח מכבד בין הגולשים, למרות חילוקי הדעות.
רואה מדי פעם ברכבת חיילים שיוצאים עם נשק, זה שוס היום, הצבא מפחד ממשחקים ומגניבות אז אפילו קציניים קרביים כבר לא נושאים נשק ברחוב כשיש להם ברירה... יש להם היום הרבה סיכות על המדים, המון כנפיים מסוגים שונים והמון גאדג'טים על הנשק, ידיות הסתערות/פנסים/ציינים ושאר זבלה שמסרבל את הנשק. יכול להיות שיום אחד הם גם יצטרכו להילחם על אמת, אז תחסכו מהילדים שלכם את זה ואולי תחסכו מהם גם כדור ... ספק אם היה לי היום אומץ להדליק ציין לייזר א"א בקרב אמיתי, שלא לדבר על אור לבן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
רגולציה שנולדת מתועמלנות ברוב המקרים היא הגרועה שבהן.
תנסה להדליק טלפון בתחנת דלק, אנשים מעדיפים לסמס בנהיגה ולא לפתוח טלפון בזמן התדלוק.
לא משנה כמו ניסויים יעשו בכל מיני תוכניות ניפוץ מיתוסים, אנשים עדיין יפחדו מזה יותר מאשר לנסוע בלי חגורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
רואה מדי פעם ברכבת חיילים שיוצאים עם נשק, זה שוס היום, הצבא מפחד ממשחקים ומגניבות אז אפילו קציניים קרביים כבר לא נושאים נשק ברחוב כשיש להם ברירה... יש להם היום הרבה סיכות על המדים, המון כנפיים מסוגים שונים והמון גאדג'טים על הנשק, ידיות הסתערות/פנסים/ציינים ושאר זבלה שמסרבל את הנשק. יכול להיות שיום אחד הם גם יצטרכו להילחם על אמת, אז תחסכו מהילדים שלכם את זה ואולי תחסכו מהם גם כדור ... ספק אם היה לי היום אומץ להדליק ציין לייזר א"א בקרב אמיתי, שלא לדבר על אור לבן.
של נעליך
כל סמל על המדים נקנה בדם יזע ודמעות איך אתה מדבר?
החיילים הקרביים היום יותר מקצועיים יותר חדורי אמונה בצידקת הדרך וחתרים למגע מאי פעם
מתוך הכרה קרובה שום רעש רקע או מחשבה של היתמודדות עם תוצאות הפעולה לא מעסיקה אותם
אנחנו למדנו בדרך הקשה שכל גאדג'ט על הנשק זה עוד כמה גרמים שצריך לסחוב, ובידיים. לכן כל מה שלא היה הכרחי (מלשון בפקודה מהמפק"צ) פשוט לא היה.
כנראה שפשוט כבר לא הולכים יותר מדי ברגל...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TYD
מתוך הכרה קרובה שום רעש רקע או מחשבה של היתמודדות עם תוצאות הפעולה לא מעסיקה אותם
מה אתה אומר.
כתבתי משהו ומחקתי. כי זה יתדרדר לפוליטיקה והשרשור יינעל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TYD
כל סמל על המדים נקנה בדם יזע ודמעות איך אתה מדבר?
אתה ציני?
לא יפה לצחוק על נושאים כאלה
ישם גילאים ואצל כל אחד זה אחרת. שבהם החיים נראים מאד מסןדרים בשחור לבן בינארי.
ויום אחד מתבגרים ומבינים שלא הכל שחור ולבן. יש גוונים של אפור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bazz270
מאוד סקרן לשמוע מה זה חומר נחות לצולבת או מסילת פיקטיני?
למה כי נראה לך שצהל בעצמו לא מייבא את הדראק הזה?כן כן חלקי איירסופט לנשק אמיתי..
אתה טועה או שאתה תמים או שיש לך איזה עניין בנושא.
כן. יש לי עניין בנושא. עניין שלוחם לא יישפר את נשקו בצולבת שתתפרק ותפיל מחסנית כשהמחבל מולו, כשמישהו ייחבר אמר"ל לקסדה עם סט מעלי אקספרס שיתפרק ויגרום לאמר"ל להחליק על הציר ולהוציא לו את העין ועוד.
על שאר הפריטים, לא אכתוב כדי לא לתת לכל מיני חכמולוגים רעיונות.
וכבר ראיתי כוונות השלכה מתפרקות (למרבה המזל במטווח ולא מול מחבל) ועוד.
הלעג שלך ייעלם כשתבין מה היקף הסכנה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אמרתי שאין לי כל צל. אתה סנראה צדיק שמסיע לרשויות לכתוב עוד נוהל שיכנס חזרה לצו היבוא החופשי ויציל עשרות אלפי אזרחים מסכנה מוחשית.
כמה עבדתי קשה בשביל שלמשל בתחום הרכב יהיה אפשר ליבא בקלות.
אני מקווה ששם לא יכנס צדיק כמוך ויקלקל וייקר לנו את היבוא החופשי.
אם יזדמן לך, ספר לנו בכמה מקרים ואילו תוצאות מסתכמת הסכנה שאתה טורח באזרחות טובה לחסוך מאיתנו?
נשק זה תחום שאני סולד ממנו כך שלשמחתי לא אפגע אבל ליבי ליבי על כל התחומים שיש להם את היוסף ״בגושים״ שלהם ושמחרבנים להם את התחביב. תשאירו את החוכמה וזכות הבחירה לאזרחים ותעיפו מאיתנו את המגבלות המזויפות האלו. אתם סתם תורמים ליוקר המחיה ותו לא.
אתעלם מהגסות ואכתוב רק שאני מקווה שבתחום העיסוק שלך, אתה מבין קצת יותר מבתחום העיסוק שלי, שאתה מרשה לעצמך להפגין לגביו בורות מביכה. כשחלילה הבן שלך יחזור חלילה מהצבא, בלי עין או אצבע או עם נזק אחר, בגלל אקססוריז מעלי אקספרס, שנועדו לאיירסופט וקרסו על נשק אמיתי, הזמירות שלך יישמעו כנראה אחרת...
הם לעולם לא ישמעו אחרת כשינסו להגביל יבוא חופשי בחוקים.
תעשו עבודות הסברה.
תדאגו שהמפקדים בצבא ימנעו שפצורים מהאזרחות. גם כאלו שהם קונים אצלכם.
לעולם אל תחסמו את החופש שלנו להחליט עבורנו מה טוב לנו.
אתם נכנסים לנו למרחב הפרטי.
הייתי מאוד אדיב ומנומס ביחס למה שאני באמת חושב על מי שמקדם חוקים לפגיעה בזכויות האזרח לטובת קידום עניניו העסקיים ועוד בתירוץ שזה לטובת הכלל.
למסירה יראור (מתאים ל M16) עדיפות למשרתים בסצ״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
כן. יש לי עניין בנושא. עניין שלוחם לא יישפר את נשקו בצולבת שתתפרק ותפיל מחסנית כשהמחבל מולו, כשמישהו ייחבר אמר"ל לקסדה עם סט מעלי אקספרס שיתפרק ויגרום לאמר"ל להחליק על הציר ולהוציא לו את העין ועוד.
.
אתה שייך/מייצג את מחלקת הרכש בצהל?
אמיר, הבעיה האחרונה שצריכה להטריד אותך כאזרח במדינה הזו ששולח את ילדיו לצה"ל, היא גאדג׳טים מאליאקספרס... יש לי שלושה כרגע בבית.
אני לא רואה שלוחמים רשאים להתקין אביזרים כאלו על הנשק, צולבת זה בכלל לא אמצעי בשימוש היום.
הדאגה שלי היא יותר בכוון של האם הם ימצאו משהו בימ"ח כשיפתחו את הדלתות בשעת חירום...
ועוד לפני הימ״ח, האם יקבלו שירות רפואי כשצריך?
האם מי שמפקד עליהם אכן ראוי לכך?
האם רואים בהם אנשים או רק ממלאי תפקיד?
(סתם עצבני מאירועי השבועיים האחרונים עם הבת בצבא)