תגובה: עזרה (דחופה) בבחירת רכב ליסינג: ספורטאז' מול אוקטביה
"יש לך אבי ידידי. נטיה חזקה ( כמו לרוב באי האתר הזה ) להתעלם מהגורם האנושי"
עניתי לגבי הרכב, לא לגבי הגורם האנושי.
בפסיכולוגיה אין לי מושג.
"מה שווה אפס ל 100 ב 3 שניות אם ב 99.999% מחיי האוטו הוא נוסע 15 קמ׳ש ממצוע בפקק אינסופי ?"
כחובב מוטוריקה מבחינתי השאלה הזאת פסולה לגמרי. אני מתעלם ממנה, וסולח לך. זה בטעות.
מדובר בכפירה אמיתית, שמחייבת הוצאה להורג באמצעות העלאה על המוקד, לא לפני נסיון שכנוע בעינויים קשים, בנסיון להחזיר את הכופר לדת ולאמת.
בעולם הבא זה גיהנום על מלא.
לא כתבת את זה.
שאלה, הסקודה לא עם גיר dsg של קונצרן vag הידוע לשימצה?
נראה לי שנושא האמינות חשוב להרבה אנשים יותר מנושא הביצועים או התנהגות הכביש.
מי שאין לו גיר רובוטי הוא היוצא דופן.
Asaf-a
אסף.א
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
אל תכתוב את זה .. זאת כפירה [emoji8]
עזרה (דחופה) בבחירת רכב ליסינג: ספורטאז' מול אוקטביה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
"יש לך אבי ידידי. נטיה חזקה ( כמו לרוב באי האתר הזה ) להתעלם מהגורם האנושי"
עניתי לגבי הרכב, לא לגבי הגורם האנושי.
בפסיכולוגיה אין לי מושג.
"מה שווה אפס ל 100 ב 3 שניות אם ב 99.999% מחיי האוטו הוא נוסע 15 קמ׳ש ממצוע בפקק אינסופי ?"
כחובב מוטוריקה מבחינתי השאלה הזאת פסולה לגמרי. אני מתעלם ממנה, וסולח לך. זה בטעות.
מדובר בכפירה אמיתית, שמחייבת הוצאה להורג באמצעות העלאה על המוקד, לא לפני נסיון שכנוע בעינויים קשים, בנסיון להחזיר את הכופר לדת ולאמת.
בעולם הבא זה גיהנום על מלא.
לא כתבת את זה.
אח יקר.
לפני המון שנים. כשקבלתי רשיון .. היה כיף לנהוג פה. הכבישים היו ריקים.
המכוניות היו נטולות egr ושאר מריעין בישין ומכוני ליוי ( לטסט) קבלו את השימון שלהם בשקט והעבירו מה שיש …
כיום אני גם עם שיער אפור בכל מיני מקומות בגוף .. וגם מקבל את מנת האנדרנלין שלי במקום אחר.
לנהוג היום בישראל. זה אחד הבעסות הכי גדולות שיש ביקום. יותר גרוע מהמבורגר ביונד שהבת שלי מתלהבת ממנו.
עזוב אותך כפירות .. המהירות מהשטן וכחובב מוטוריקה. אין לך מה לחפש פה.
המילה ׳דינמיות׳ שחלחלה למדורי הרכב לפני כמה שנים זאת הבדיחה הכי מצחיקה שיש שם. השחזת פניות זה משהו שקוראים עליו. לא עושים אותו. גם אני הייתי רוכב עם מגיני ברכיים. אבל אפעם לא השכבתי אשכרה עד כדי להגיע עם הברך לכביש.
משעשע לקרוא את חוות הדעת של עמודי התווך של מדורי הרכב שלנו פה. על התנהגויות דינמיות של מכונית שהם צריכים לקחת לחו׳ל בשביל לגהץ פניה במהירות תלת ספרתית.
אבל בתכלס. מי שנוהג פה בתוך הקו הירוק לא מצליח ברוב המקרים להגיע למהירות תלת ספרתית. ואם כן אז זה לכמה שניות עד החמור הבא שנוסע 60 בנתיב השמאלי ומשוכנע שהוא בסדר ואתה סתם מטורף.
התנהגות דימנית של מכונית זה משהוא בקצה של הקצה של צופציק של הקצה.
לפני שתגיע לשם ( בהנחה שאין פקק ) האלקטרוניקה תרסן אותך.
אז שחרר את הכפירות והכפרות .. ותו לכפריות ( כפרה בנקבה ) לנהוג במה שבא להן.
או … שתמשיכו להצחיק אותי עם התנהגויות דינמיות … ( כאלו שמתלהבים מהן באירופה או במסלול פצאל )
יאללה אש !
משעשע לקרוא את כל הכתבות רכב מסיבה אחרת. הן בדרך כלל קופיפייסט מכתבה שפורסמה בחו"ל.
וגיא נגע בנקודה. 99.9 אחוז מהאנשים אומרים שמעניינת אותם יכולת דינמית סתם כי זה נשמע טוב.
בתכלס הם רוצים אמינות, וסחירות. רק אז נכנסות העדפות ספציפיות- כל אחד וצרכיו- שתיכנס עגלה; שיהיה אופנתי (קרוסאובר כמו של השכנה); צריכת דלק וכו...
ה0.1 אחוז הנותרים כבודם במקומם מונח. לצערם הם אכן לא יהנו מהיכולות הדינמיות של הרכב 99.9 אחוז מהזמן. ולבי באמת איתם. אבל זה לא שהם קנו רכב ספורט נוקשה ומעניש, הם קנו אוטו מצוין, שגם יודע לתת בראש כשצריך.
אני אגב, קניתי אוטו עגלה שלא מצטיין בשום דבר חוץ מפשטות מכנית וחוסר במערכות מתקדמות.
חברים
קצת סדר ברשותכם (ובזה מיציתי את מכסת הכתיבה השנתית, הגזמתי הפעם)
א. אין עיתונאות רכב בישראל, ויסלחו לי הכתבים החברים פה.
יש פרסומונים.
ב. לא כולם גרים בגוש דן, וחלקינו נוהגים בלי הרבה פקקים וגם נהנים מהנהיגה, לא רק הגעה מ A ל B.
כן, עדיין נהנים מנהיגה, נהנים מכח זמין כשצריך, בלי להתחרות באף אחד ובלי להשתולל.
ג. אמינות וסחירות ברכב חדש היום זה די קריאה בכוכבים, כדור בדולח וכו׳.
השוק היום דינאמי מאוד ופחות מסורתי וכבד כבעבר.
השילוב DSG+TSI נחשב כבר מאוד אמין, עברו את חבלי הלידה, ומזמן שאר היצרנים הצטרפו לרעיון (תיבה רובוטית, טורבו)
בכל מקרה אני לא רואה חשבון, אבל נראה לי שאוקטביה חדשה היא לא הרפתקאה קיצונית מידי.
יש לי הרגשה שהרכב היומיומי הבא שלי יהיה האחרון עם מנוע בעירה פנימי. וזה מלחיץ.
צריך לבחור משהו מיוחד מאוד, אולי כזה שלא ארצה למכור.
זה, וכל הקרוסאוברים (״זה גיפ, זה עולם אחר״) משרים אווירת סוף מסלול, תם עידן.
תכף הכל הולך להשתנות, והנאה מנהיגה זה משהו לחריגים מאוד, משוגעים לדבר.
מלחיץ קצת.
זה מה יש.
העיקר תישאר לנו המוסיקה ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
שלג דאשתקד.
לטעמי קצת נסחפתם עם ההשמצות על הכתבים המקומיים, חלקם טובים וחלקם לא, אבל לבדוק רכב בהחלט ניתן גם בארץ וחוות דעת מקומית של כתב שאמין עלי- בהחלט יתרון, המנדט לבחון רכב באופן טוב אינו רק בידי הגויים.
וחלקם חברים כאן אז בכלל..
נכון שברוב הנסיעה היומיומית בשגרה אין שימוש למעטפת הביצועים והשלדה, אך יש מספיק הזדמנויות בהן נהנים מהיכולות כך שמבחינתי עדיין שיקול.
Asaf-a
אסף.א
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
לטעמי קצת נסחפתם עם ההשמצות על הכתבים המקומיים, חלקם טובים וחלקם לא, אבל לבדוק רכב בהחלט ניתן גם בארץ וחוות דעת מקומית של כתב שאמין עלי- בהחלט יתרון, המנדט לבחון רכב באופן טוב אינו רק בידי הגויים.
Asaf-a
אסף.א
יותר מדי פעמים ראיתי ולוגים של כל מיני, שהם העתק מדויק של ולוגים מחול. אולי שניהם מעתיקים מאותו חומר פרסומי שמפיץ היצרן (שזה מעניין, כי כנראה היצרן גם רושם להם מה התחושות בתוך הרכב), ואז, מי שהתאריך של העלאת הסרטון קודם, הוא המקורי בעיני.
כיוון שגם אני מקבל בחלק מהמקרים את אותם חומרים פרסומיים והודעות לעיתונות - אתה צודק בהחלט. חלק משמעותי מהחומרים בדגש על מה שעולה ביוטיוב הם ציטוט חופשי של החומרים ששלח היצרן / היבואן כולל סופרלטיבים ומשפטים חסרי משמעות כמו שקראנו ממש בדיון הזה. הם אלו שיעזרו לנו להבין שמדובר בבולשיט ממוחזר שמטרתו היחידה היא עוד כמה צפיות ועוד כמה שקלים.
אבל יש כמה יוצאי דופן לטובה. יש.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מבחינתי יש יוצא דופן אחד
שמאלן קיצוני, דינוזאור לא מנומס בכלל, סופ נאצי אמיתי, אבל עיתונאות רכב אמיתית ועוד ברמה גבוהה -
רוני אהרונוביץ.
כל השאר, גם אלה שמשתדלים, שבויים באינטרסים ובכוחות הכלכליים של הביצה המקומית. והיא ביצה מאוד מאוד קטנה.
אלה שלא משתדלים להסתיר, יוצא להם בולשיט אמיתי, לא ראוי לאכילה, פרסומת ירודה של היבואן.
פתאום לכל אתר יש גם כתבי רכב, רק מה, הם לא באמת כתבים. זאת האמת.
זה מה יש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
ב. לא כולם גרים בגוש דן, וחלקינו נוהגים בלי הרבה פקקים וגם נהנים מהנהיגה, לא רק הגעה מ A ל B.
כן, עדיין נהנים מנהיגה, נהנים מכח זמין כשצריך, בלי להתחרות באף אחד ובלי להשתולל.
.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
נכון שברוב הנסיעה היומיומית בשגרה אין שימוש למעטפת הביצועים והשלדה, אך יש מספיק הזדמנויות בהן נהנים מהיכולות כך שמבחינתי עדיין שיקול.
Asaf-a
אסף.א
+1
חלאס עם הטענה הזו על פקקים. כן האוטו צריך להיות מכונת פקקים משובחת (בקרת מהירות אקטיבית כולל עצירה נסיעה, מזגן עוצמתי ואנדרואיד אוטו או קאר פליי לטובת ווייז ואפליקציית הפודקאסטים/מוסיקה האהובה עליכם).
אבל עדיין משתמשים בו גם לנסיעות מחוץ לעיר, ושם יש סיבובים, עליות, עקיפות, בורות בכביש או סתם קרטון שנפל מטנדר.
ואז, מעבר להנאה שבנהיגה, נדרשים לבטיחות האקטיבית שהאוקטביה מצטיינת בה לטעמי (בטח בגרסת ה1.5).
הידיעה שהאוטו מסוגל לחמוק מצרות, וגם עושה את זה בעוונותי מדי פעם, חשובה לא פחות מהשימושיות הכללית.
שלא תטעו.
גם ספורטאז' יודע לחמוק מצרות.
סוחב סביר בהחלט.
פשוט, באוקטביה זה מרגיש הרבה יותר טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
מבחינתי יש יוצא דופן אחד
שמאלן קיצוני, דינוזאור לא מנומס בכלל, סופ נאצי אמיתי, אבל עיתונאות רכב אמיתית ועוד ברמה גבוהה -
רוני אהרונוביץ.
הבנתי שנפטר היום.
יהי זכרו ברוך
ראיתי
צירוף מקרים מטורף.
נהניתי מאוד מהכתבות שלו, מהאתר שלו, מהשפה.
היה עוף מוזר בנוף, במובן החיובי מאוד מבחינתי.
יהיה זכרו ברוך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אופנה גיא. אופנה.
עד לא מזמן, היה נורא אפנתי גם ג'ינס עם חורים וקרעים.
ככל שהטרנד הלך והתגבר, גדלו גם החורים והקרעים.
הגיע מצב שתרח כמוני, נכנס לחנות לקנות ג'ינס. ופשוט לא מצא ג'ינס בלי כמה חורים וקרעים ושפשופים. כי סטטיסטית, זה מה שהרוב רוצה.
אז מה?... מכנסיים קרועים זה יותר טוב?... מה חסר בג'ינס רגיל, שיש בזה עם הקרעים?.... מראה הקבצן/הומלס?.... אולי האוורור לאשכים?.... לא. אבל זו האופנה.
מחרתיים יצוץ טרנד חדש.
עזוב אותך מספורטז, מה המידה שלך? יש מצב שיש לי כמה ג'ינסים ללא קרעים בשבילך ( לא בטוח שיכנסו באורך שלך)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
כל השאר, גם אלה שמשתדלים, שבויים באינטרסים ובכוחות הכלכליים של הביצה המקומית. והיא ביצה מאוד מאוד קטנה.
אלה שלא משתדלים להסתיר, יוצא להם בולשיט אמיתי, לא ראוי לאכילה, פרסומת ירודה של היבואן.
פתאום לכל אתר יש גם כתבי רכב, רק מה, הם לא באמת כתבים. זאת האמת.
זה מה יש.
מדויק.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
עזוב אותך מספורטז, מה המידה שלך? יש מצב שיש לי כמה ג'ינסים ללא קרעים בשבילך ( לא בטוח שיכנסו באורך שלך)
46-48. שיהיה ארוך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
יש לך ג'ינסים במידה של אבי ביטר?!