תגובה: רוצה לקנות קומפרסור!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מהו מחיר טוב עבורך? מה התקציב שלך לנושא?
אני מבין שאתה לא יודע להגדיר את הדרישות הטכניות שלך במונחי ספיקה למשל, אבל השימוש שיהיה לו הוא ניפוח צמיג בודד של פרייבט עם מנוחה של דקות רבות (שעות ואולי ימים) בין פעולות ניפוח.
האם אתה צריך אותו נייד או שיהיה מותקן ברכב שלך ואתה זקוק לצמרת אוויר ארוכה?
האם מדחס חשמלי 12v או עם סוללה נטענת, כמו שניתן למצוא בזול באתרים הסיניים, לא יהיה לך יותר נח ומספיק טוב?
נשלח מהנייד
אהלן,
תקציב 550, גמיש.
ספיקה 150 ומעלה.
שיהיה נייד כמובן... (צריך לחילוצים(מתנדב בידידים))
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איתמר.ג.
אהלן,
תקציב 550, גמיש.
אתה קונה או מוכר? ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
אתה קונה או מוכר? ;)
קונה כמובן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amitaikl
לפי עובי הכבלים האלו וסוג מתג ההפעלה הנתונים האלו נראים מה זה מוגזמים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אחלה מחיר, אבל המלאי אזל (ככה כתוב לפחות באתר).
אפשר לנסות אצל "אלוף הציפויים" בפתח תקוה. את שלי קניתי ממנו בזמנו ב500 או 550 (בזמן שציפיתי את הפנסים בפילם שקוף, כדי למנוע הצהבה של הפלסטיק, בנתיים זה עובד, אבל לשרשור אחר), אבל זה היה לפני כמה שנים. זה הטלפון:
036020544
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אפשר לנסות אצל "אלוף הציפויים" בפתח תקוה. את שלי קניתי ממנו בזמנו ב500 או 550 (בזמן שציפיתי את הפנסים בפילם שקוף, כדי למנוע הצהבה של הפלסטיק, בנתיים זה עובד, אבל לשרשור אחר), אבל זה היה לפני כמה שנים. זה הטלפון:
036020544
תודה רבה אייל
העניין שאם אצטרך אחריות זה יהיה אתגר מאחר ואני גר בדרום..
יש לך המלצה מבין האדום או לצהוב?
לאחר שדיברתי עם ל.כ אמרו לי שזה מאותו מפעל בפחות כסף
איתמר,
אתה חוזר שוב ושוב על נושא האחריות.
לא שאני מכיר מקרים בהם נדרשה אחריות על מדחס, אבל אם נסיעה מהדרום לאזור המרכז במקרה כזה לא באה בחשבון, אז קנה באזור הדרום.
בטוח שתוכל למצוא במרחק סביר מקום מגוריך.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
עזוב נו, העיקר שזה אדום.
בטח בצהוב הם יותר דקים
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
המתג במקרה הזה לא מרמז על הזרם ואיכות המדחס.
בתוך המדחס כרטיס אלקטרוני גיבור עם שני ממסרים. המפסק שולט על המדחס ברמת הזרם הנמוך.
ראה תמונות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a70807c96.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b28c41569.jpg
בקשר לצבעים וההתיחסות אליהם GodsFather,
תקרא היטב את כל מה שכולם רשמו ותראה שיש הרבה נתונים ויש הרבה מידע ויש הרבה טכני ויש הרבה פיסיקה. וגם צבעים.
אני כמובן לא מעוניין להתנצח או להתווכח, מכבד אותך מאוד. אבל אחרי שהערת פעם או פעמיים על ההתיחסות לצבע אז הלכתי וקראתי שוב וראיתי שיש הרבה נתונים טכניים שאנשים רשמו ואתה, בלי לזלזל ושוב במחילה אם אני בוטה, נתפסת לעניין ההתיחסות לצבע.
קרא שנית. כתבו על ספיקה, על החשיבות של לחץ מקסימלי בנתונים. לא רק צבע.
יאללה חפרתי.
נתפסת על הסוגיה של הצבע, כי אתה שוכח שרוב המשתתפים בדיון כבר טחנו את הנתונים האלו עשרות פעמים בדיונים הקודמים ואתה מתעלם מהסיבה שבגללה מזכירים את הצבעים. וזה, כי אלו אותם קומפרסורים שנמכרים כאן כבר כמעט עשור, ולכולם הוצמדו שמות.
ל.כ. צהוב, אדום, אפור.
אפור שני ראשים
ויאייר 150
הרוסי ששכחתי את שמו ועליו נעשתה כתבה
והתואם ל.כ. שנינראשים 300l\m.
לגבי החוטים,
לא יודע כמה התמונה משקרת או לא, אבל הם מאוד עבים.
היום בשימוש בייתי (ניקוי מחשב במשך כמה דקות, ולאחר מכן ניפוח ארבעה גלגלים), הדבר היחיד שהתחמם (למעט כמובן חום סביר באזור הבוכנות) היו התנינים בחיבור למצבר. והתחממו יפה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grossfeld
בתוך המדחס כרטיס אלקטרוני גיבור עם שני ממסרים. המפסק שולט על המדחס ברמת הזרם הנמוך.
ראה תמונות.
תקרא היטב את כל מה שכולם רשמו ותראה שיש הרבה נתונים ויש הרבה מידע ויש הרבה טכני ויש הרבה פיסיקה. וגם צבעים.
אני כמובן לא מעוניין להתנצח או להתווכח, מכבד אותך מאוד. אבל אחרי שהערת פעם או פעמיים על ההתיחסות לצבע אז הלכתי וקראתי שוב וראיתי שיש הרבה נתונים טכניים שאנשים רשמו ואתה, בלי לזלזל ושוב במחילה אם אני בוטה, נתפסת לעניין ההתיחסות לצבע.
יאללה חפרתי.
לחצתי לך על איזו נקודה שאתה ככה כועס?
ועכשיו ברצינות - למה שלא נארגן מבחן קומפרסורים?
נביא כמה סוגים בכל מינים צבעים, נביא כל מיני כלי מדידה ונרוקן אוויר מכמה סוגי צמיגים ונראה מה יהיו התוצאות. אפשר גם להשוות כלי הוצאת אויר אם תרצו
אני עם הסיני הקטן שנמכר גם באייס/הום סנטר וגם בל.כ. 2 בוכנות.
יכול להביא גם ברקוט 98 מחבר בהתראה מראש
אני מוכן לתרום את ה300 ליטר דקה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grossfeld
ראה תמונות.
יאללה חפרתי.
הפתעת אותי.
תודה על המידע
נורא פשוט -
ה TMAX הצהוב של ל.כ ודומיו ( אדום ) 150-180 ליטר לדקה. לדעתי, כולם אותו הדבר, וההבדלים רק בגלל צורת המדידה.
האדום שתי בוכנות + 300 ליטר דקה ( וב 600 שח, זה כנראה היחס הספק שקל הכי טוב). נראה דומה במבנה ל TMAX וכנראה יחזיק בערך אותו הדבר.
אפור שתי בוכנות ( מה שמכרו בשעתו באייס) , 85 ליטר לדקה. לא מתקרב לאמינות של השנים הקודמים, אבל יותר זול, הרבה יותר קטן, וכמובן צורך פחות זרם.
ויאיר88 בסביבות 40 ליטר דקה אבל נחשב לאמין ושורד לאורך זמן.
דומה בגודל למדחס האפור שתי בוכנות.
הויאיר 87 או 85 , קצת יותר חלשים ולא מומלצים לגלגלים 30-31.
בקיצור, מי שאין לו בעיית מקום, שילך על האדום הכפול.
מי שצפוף במקום, ולא מתכנן שימוש אינטנסיבי, יכול להסתפק באפור או שילך על ויאיר שיהיה יותר איטי אבל גם יותר אמין.
עד כמה שאני מכיר ( וזו הזדמנות לעשות משאל) , אף אחד מהקומפרסורים האלו לא סובל מבעיות חשמל, הם כולם מתים מבלאי של הבוכנה עצמה)
אישית, אני עם ויאיר 88 במחסן בבית, שמחכה שהאפור שתי בוכנות ( שמותקן קבוע בטרופר) ימות ( אבל הוא מסרב).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
נורא פשוט -
ה TMAX הצהוב של ל.כ ודומיו ( אדום ) 150-180 ליטר לדקה. לדעתי, כולם אותו הדבר, וההבדלים רק בגלל צורת המדידה.
האדום שתי בוכנות + 300 ליטר דקה ( וב 600 שח, זה כנראה היחס הספק שקל הכי טוב). נראה דומה במבנה ל TMAX וכנראה יחזיק בערך אותו הדבר.
אפור שתי בוכנות ( מה שמכרו בשעתו באייס) , 85 ליטר לדקה. לא מתקרב לאמינות של השנים הקודמים, אבל יותר זול, הרבה יותר קטן, וכמובן צורך פחות זרם.
ויאיר88 בסביבות 40 ליטר דקה אבל נחשב לאמין ושורד לאורך זמן.
דומה בגודל למדחס האפור שתי בוכנות.
הויאיר 87 או 85 , קצת יותר חלשים ולא מומלצים לגלגלים 30-31.
בקיצור, מי שאין לו בעיית מקום, שילך על האדום הכפול.
מי שצפוף במקום, ולא מתכנן שימוש אינטנסיבי, יכול להסתפק באפור או שילך על ויאיר שיהיה יותר איטי אבל גם יותר אמין.
עד כמה שאני מכיר ( וזו הזדמנות לעשות משאל) , אף אחד מהקומפרסורים האלו לא סובל מבעיות חשמל, הם כולם מתים מבלאי של הבוכנה עצמה)
אישית, אני עם ויאיר 88 במחסן בבית, שמחכה שהאפור שתי בוכנות ( שמותקן קבוע בטרופר) ימות ( אבל הוא מסרב).
_=_=_=_=
בהחלט תשובה מספקת! עזרת מאוד.
האם אפשר להשיג את הכפול בל.כ? או איפה כן?
בינתיים מבחינתי זה שני האדומים ובסוף t max בגלל המחיר היותר גבוהה על השם שלו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
ועכשיו ברצינות - למה שלא נארגן מבחן קומפרסורים?
רעיון פגז, אבל בוא נעשה את זה מגניב. למשל למלא בריכה בעשרות אלפי ליטרים של בנזין ולשים את הקומפרסורים על המקפצה- ולהדליק אותם. ואז להפעיל. וזה שמייצר הכי הרבה ויברציות ויפול ראשון מהמקפצה לתוך הבנזין (כשהוא בוער) יהיה המנצח.
אגב- הקרדיט לבחור הגאון הזה
https://www.youtube.com/watch?v=IuYi...annel=UncleRob
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איתמר.ג.
האם אפשר להשיג את הכפול בל.כ? או איפה כן?
הכי זול שמצאתי עד כה