תגובה: הפרדת רשויות - מוזיקה/BLUTOOTH וניווט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
זה נוח כשהמסך בולט ככה החוצה? נראה לי מעט מסרבל
Sent from my iPhone using Tapatalk
קודם כל התמונה לא פרופורציונלית למציאות, זה הרבה פחות בולט ממה שנראה בתמונה , גם המערכת הקודמת הייתה עם מסך 10 אינץ שבולט מחוץ לקונסולה. אני עוד מתלבט אם להשאיר ככה או לתת למערכת זווית שתצמד קצת יותר לקונסולה (כנראה אצטרך תושבות חדשות או לחתוך את הקיימות )
המדען המטורף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
בסוף התקבל פה פתרון שמבוסד בעיקר על עלות. המשתמש Aifer שדרג את המערכת בטויוטה החדשה שלו ואני שמחתי לרכוש את המערכת הקודמת.
ההתקנה הייתה קלילה, איכות הדיבורית ורדיו טובות יותר ממה שהיה במערכת הפשוטה. לגבי ניווט ימים יגידו אם זה עובד טוב.
תודה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אחרי קצת זמן קצת התרשמות.
איכות הדיברית השתפרה פלאים, אני שומע ושומעים אותי וזה יופי.
איכות הרדיו בסדר, המערכת הפשטה אך המקורית ברכב הפרטי שלנו לוקחת בסיבוב אבל הורדתי כמה אפליקציות רדיו, מוזיקה ופודקאסטים ובעזרת הטריק שלימדו אותי פה של הוטספוט שנדלק לבד זה עושה את העבודה יופי.
תפעול הטלפון מהמערכת מעצבן ומסורבל ובעצם נכנעתי והטלפון נשאר בזרוע שלו לצד המערכת, מבאס.
האכזבה הגדולה היא מה-GPS. הוא פשוא קולט חרא!!! גם בוויז וגם באוף רואד. יכול להיות 'האנטנת GPS שלי חלשה/לא טובה/סתם מעפנה? היא מודבקת לחלקו העליון של החלון הקדמי שאני משער שזה בסדר. יש אנטנות טובות יותר/חזקות יותר/סופר דופר אנטנה שיוכלו לשפר את הקליטה?
המסקנה העיקרית שלי היא שאם הייתי מוציא על זה כמעט 2000 שח הייתי ממש מתבאס.
אצלי נשברתי מהמערכת ״המקורית״ של הרכב (אלפיין בהתקנה מקומית.
נראה לי שאני הולך על הTeyes cc3, בארץ רוצים איזה 3000₪, בעליאקפרס זה סביב 1200₪
התקנה אמורה להיות פלאג אנד פריי
מישהו הביא מחו״ל? זה מחוייב במע״מ בלבד במידה ונעצר נכון?
שאני בדקתי זה יצא סביב 1800 כולל מעמ בארץ.
כמו שהבנת בטח מהתגובה למעלה אני לא חובב של הרעיון.
אגב אפשר לקנות ישירות מהיצרן. לא יודע אם זה טוב או רע אבל אפשר.
האכזבה הגדולה היא מה-GPS. הוא פשוא קולט חרא!!! גם בוויז וגם באוף רואד. יכול להיות 'האנטנת GPS שלי חלשה/לא טובה/סתם מעפנה? היא מודבקת לחלקו העליון של החלון הקדמי שאני משער שזה בסדר. יש אנטנות טובות יותר/חזקות יותר/סופר דופר אנטנה שיוכלו לשפר את הקליטה?
צחי אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש מצב שהאנטנה של ה gps אמורה להיות מודבקת עם הפנים כלפי השמיים.
אצלי זה מודבק בפינה שבין הדשבורד לשמשה והקליטה מצויינת
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
צחי גם אתה עם teyes?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyo
צחי אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש מצב שהאנטנה של ה gps אמורה להיות מודבקת עם הפנים כלפי השמיים.
אצלי זה מודבק בפינה שבין הדשבורד לשמשה והקליטה מצויינת
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ניסיתי כל מיני מיקומים.
לא עם teyes, מערכת של טארגט
הפרדת רשויות - מוזיקה/BLUTOOTH וניווט
התקנתי לאחרונה מערכת של טארגט ואין בעיית גיפיאס ( אצל גילי פופ)
מהשיחות איתו הבנתי שמיקום האנטנה קריטי והוא מכיר פר רכב איפה כדאי לשים אותה והמיקומים שונים . לפעמים בדשבורד , לפעמים בגג וכו׳. אז אולי פשוט תנסה לדבר עם מתקין טוב לברר איפה מתקינים ברכב שלך.
אצלי למשל המערכת החדשה שיפרה בהרבה את איכות השמע בזכות מעבד האודיו המתקדם שלה . מצד שני היא לא החליפה מערכת מקורית אלא החליפה התקנה מקומית מ 2012
עם זאת איכות המיקרופון של הדיבורית פשוט נוראית.
הד
אאלט טארגט זה מותג מדבקה שקיים רק בישראל, אמנם כולם מיייצרים בסין. אבל המכשירים שלהם לא מהשורה הראשונה, או השניה. נפוצים לא מעט בהתקנות מקומיות בליסינג.
יש לי טארגט (2600 הדגם), עלתה 2000 שח בארץ.
מרוצה מאד, כולל gps. הרדיו קצת קרחצן לעומת המקורי אבל עדיין מספק.
לא יודע מה המקבילה שלה אם זו מדבקה, אז אין לי רפרנס למחיר, אבל בשביל מה שהיא נותנת, אני בסדר עם התמחור...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
[QUOTE=andy.shaked;979889]אני הזמנתי teyes cc3 ב11.11 , הלכתי על הדגם הכי חזק (128/6). המערכת מעולה מבחינת ביצועים ועבודה ואיכות סאונד מעולה. אבל היא לא מושלמת, התמיכה בעברית חלקית בכל הנוגע לתפריטים של במערכת והווידג׳טים שלה.
ביחס למערכות אנדרואיד קודמות שהיו לי זה מרגיש ברמה אחרת ומתקדמת הרבה יותר
דרך עלי המהיר עלה לי כולל הכל בערך 1200₪, במחירים בארץ הייתי חושב פעמיים כי זה כבר פי 3 ועולה בערך 3600₪ https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...feaff7a6cb.jpg
המדען המטורף[/QUOT
Android Auto עובד עם ה teyes cc3?
פיצ'ר קריטי לי (עבודה) ולא לגמרי ברור אם נתמך
תודה, ארנון
מתוך סקרנות - אם יש מערכת אנדריד מלאה, מחוברת לרשת הסלולר, לשם מה נדרש אנדרואיד אוטו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מתוך סקרנות - אם יש מערכת אנדריד מלאה, מחוברת לרשת הסלולר, לשם מה נדרש אנדרואיד אוטו?
1. לא מתכוון לחבר בד"כ את המכשיר קונסולה לרשת, נוח לי יותר לעבוד מהסלולר (ספוטיפיי) או לנווט עם טבלט.
2. אני מתכנת בין השאר לסלולר ומערכות לרכבים שקשורות למיקום, צריך לבדוק גם עם אנדרואיד אוטו
גם הייתי בהתחלה בגישה שיכולות אנדרואיד אוטו ואפל קרפליי חשובות לי
בפועל המערכת בג’יפ מחוברת לסלולר, ספוטיפיי מתחבר אוטומטית בכניסה לאוטו ומוזיקה מושמעת מהטלפון אם לא בא לי רדיו . ואין שימוש בפונקציות האלה של אנדרואיד אוטו או אפל קרפליי
ניווט ווייז רגיל או שטח גם מהמערכת בלבד
הד
אנדרואיד אוטו עובד במערכת הזו מעולה, אבל מיותר כלכך, היכולות של המערכת עולות לאין שעור על היכולות של אנדרואיד אוטו
אני רק מפעיל נקודה חמה בשביל האינטרנט, sms מוקרנים על המסך בגדול,ווצאפ מעדיף סגור בנסיעה
המדען המטורף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
אנדרואיד אוטו עובד במערכת הזו מעולה, אבל מיותר כלכך, היכולות של המערכת עולות לאין שעור על היכולות של אנדרואיד אוטו
אני רק מפעיל נקודה חמה בשביל האינטרנט, sms מוקרנים על המסך בגדול,ווצאפ מעדיף סגור בנסיעה
המדען המטורף
תודה!
כמו שכתבתי, אני צריך את זה לעבודה/תחביב שלי.
ארנון
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk