וואוו .... ולחשוב שהכל התחיל מזה שהבחור קרע רצועה. חבל שהוא לא קרע שאקל, איזה אוצר של נוסחאות ומשתנים יכולנו להוציא מזה.
אני מהמר על כך שאתם חבר'ה עם המון זמן פנוי, אין לכם איזה סלון לצבוע או מחסן לנקות לקראת הפסח ??
Printable View
וואוו .... ולחשוב שהכל התחיל מזה שהבחור קרע רצועה. חבל שהוא לא קרע שאקל, איזה אוצר של נוסחאות ומשתנים יכולנו להוציא מזה.
אני מהמר על כך שאתם חבר'ה עם המון זמן פנוי, אין לכם איזה סלון לצבוע או מחסן לנקות לקראת הפסח ??
חברים, רצועות גרירה מקדם הבטיחות שלהן הוא פי 3.5 מהערך המצוין על הרצועה זה נכון כמובן כאשר הרצועה היא בעלת תו תקן (אם אני לא טועה זה נכון רק לגבי תקן אירופאי). לדוגמא, רצועה שמצויין עליה 2 טון עומס מותר אז העומס שבו היא תקרע הוא 7 טון. הבעיה היא שיש רצועות נטולות תו תקן (שמעתי סין?) שבהן הערך המצוין הוא עומס הקריעה ולא העומס המותר מה שלא משאיר מקום לטעויות אני מניח שזה מה שקרה במקרה שהוליד את השרשור הזה.
לאחר אמירה כזו אני מוצא לנכון להזהיר שאסור בשום פנים ואופן לחרוג מהעומס המותר בגלל ש:
א. הדבר בא לשמור עלינו מטעויות באומדן המשקל הנגרר/מחולץ.
ב. בעת החילוץ עלולים להתפתח מאמצים שלא לקחנו בחשבון.
ג. המספרים מספרים לנו מה היכולות של הרצועה כאשר היא חדשה, וכמובן שכאשר הן מתבלות הן גם נחלשות.