as a beginner...
Don't buy a jeep with a body lift.
don't buy a jeep with a stroker engine (unless u r 100% sure that it's done properly by someone who know the job).
Asaf.
Printable View
as a beginner...
Don't buy a jeep with a body lift.
don't buy a jeep with a stroker engine (unless u r 100% sure that it's done properly by someone who know the job).
Asaf.
את יכולה לשאול את בעל הרכב מי עשה את המנוע, אם זה אודי מזרחי את יכולה להיות שקטה בעניין הזה
קודם כל ברוכה הבאה למועדון הסופות,גם לי יש אחת ואפילו פתוחה אבל לא למכירה...:)
לגבי הסופה שבתמונה,אם היא מראשון אז אני כנראה מכיר את הרכב והייתי בודק אותו טוב טוב,
ובכלל צריך להבין שאין שום סופה ולא משנה השנתון שנראית ככה והמנוע שלה ובכלל כל מה שקשור למכניקה במצב טוב ועולה 27,000 ש"ח בלבד...אין מציאות כאלה...כשעסקה נראית יותר מדי טוב קרוב לודאי שהיא כזו.את יכולה למצוא סופה נחמדה מאד בטווח שבין 35-45 אלף ש"ח.
המלצתי היא שתגיעי לבור ביום שישי ושם תראי מבחר של סופות,ותוכלי לראות לבד מה את באמת צריכה בסופה ומה לא.
בכל מקרה בחרת בדבר האמיתי אין על סופה וממש אין מה להשוות לסמוראי...
בהצלחה
אסף
לא שאני אהיה בין המגיבים חלילה (אם היה לי כסף לא היה לי סמוראי- היה לי דיפנדר http://jeepolog.com/forums/images/sm...icon_smile.gif)-ציטוט:
נכתב במקור על ידי asaf
אבל אסף, איזו הרמה אמיצה להנחתה, ועוד בהודעה כללית ולא פרטית...http://jeepolog.com/forums/images/smilies/icon_razz.gif http://jeepolog.com/forums/images/smilies/icon_razz.gif
זו לא הרמה להנחתה, זה מה שנקרא טקטיקה. אסף יודע שאנחנו לא ניתן לדיון לגלוש לקווים של "מה יותר טוב, סופה או סמוראי", לכן הוא יודע שאנשים לא יגיבו על זה, לכן הוא כרגע הכניס לכל הסמוראים מכה מתחת לחגורה.
(למי שלא הבין את הרמז, בזה הדיון בנושא נגמר - מי שרוצה להתעקש על משהו כזה שיפתח שרשור חדש או ימשיך את אחד הישנים בנושא).
טוב...אז אם ברצונכם לדעת החלטתי לוותר להחלטת הרוב ולדעה הרווחת ו"להסתפק" בסמוראי למרות מחלוקותיי בנושא
מצאתי היום אחד ממש סבבה ואני אלך לראות אותו שוב מחר...אולי בבור.
נקווה שעוד שבועיים אחרי בדיקה הוא כבר יהיה בבעלותי...
תודה בכל מקרה על הכל...היה משעשע
נראה אם תחשבי ככה אחרי שתראי כמה סופות יפות בבור...
באת עם דיעה מאד מגובשת,מה קרה???
השטיפת מוח שלבחורה לא מתאים סופה עבדה?
בכל מקרה תהני עם מה שזה לא יהיה...בהצלחה
Well... I must say that that's not true, sadly enough...ציטוט:
נכתב במקור על ידי asaf
I sold my SUFA, some 2 years ago, for 29000SH. And it was a great one.
Asaf.
לדעתי החלטה מעולה. את מאוד תהני מסמוראי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי GY18
יש פה כמה "גורואים" מעולים שבטוח ישמחו לעזור לך בשאלות.
אם לא הייתי כזה ממוטה אז כנראה שהייתי קונה סמוראי בעצמי. לצערי אני בקושי נכנס אליו :-D
חחח לא לא התייאשתי ואלי יום אחד אני עוד אקנה לי סופה...אבל ברמת ההוצאות שאני רואה כרגע מסיפורים לפחות לא משתלם לי לקנות סופה כאוטו ראשון וגם אין לי חברים או מקורבים שמבינים בזה ויוכלו לעזור לי לחפש....
אבל תמיד יכולה לבוא איזו הפתעה! :-|
בתקציב שאת מספרת עליו, אם כבר יפנים- אפשר למצוא ג'ימיני...(הרבה יותר נוח, הגה כח, אוטומט, יותר חזק, יותר חדש=פחות מתקלקל...). ואם את עדייו מרגישה ש"הגמדים" קטנים עלייך- יש גם ויטארות...
סתם- עוד קצת רעיונות לבלאגן..
מה יש לכם מסופה שכנעתם אותה על סמוראי שזה עוד בסדר, כי לאחת מתחילה הוא ייתן הרבה והוא במאת ג'יפ אמיתי רק בקטן אבל עכשיו אתם מדברים על ג'ימני !!!! :?
מוריס, הג'ימיני זה סמוראי מתקדם. הוא לא נופל ממנו בשום דבר, להפך.
אפילו אם הוא לא נופל מסמוראי אני הייתי מעדיף יותר את הסמוראי רק בגלל שחיצונית הוא נראה יותר ג'יפ מג'ימני שנראה ג'יפ למכולת. :???:
SUFA won't cost you much more than a sammy.
Yes- it will take more fuel, but the parts are much less expensive, and the fixed costs (insurance, registration and so) are about the same.
If you will go off road- the Sammy will brake sooner- Sufa is harder to brake.
The biggest advantage of the SUFA is that for the same money you can buy a newer model of SUFA than of a Samorai. and this is a serios point to consider.
If you can afford yourself a long search- search a good SUFA. It IS what you want, and a Samurai will not be a good enough substitute. it is smaller, less capable, and for the same money- will be older... and won't cost you any less. so I can's see a point going there.
Asaf.
אסף - תרשה לי לחלוק עליך.
אני עד לא מזמן חשבתי להחליף את הסמוראי למשהו "גדול" יותר, וראיתי כמה דיפנדרים וסופות, ובעיקר חרשתי את לוחות המודעות. בשנתונים המקבילים בין סמוראי וסופות- המחיר כמעט כפול (לרכבים לא שחוטים). תעלעל בלוחות הגדולים ותראה שסופות במצב סביר עולות מעל 40K (לא מדבר על מציאות- מדבר על הרוב המתוחזק והסביר), וזה מהמחצית הראשונה של שנות ה-90. סמוראי מאותם שנתונים מגרד את ה 25K.... סמוראים חדשים יותר (שלי 96 לדוגמא), מוזרקים, מוסללים ושמורים- סביב 30 K. סופות מ 96 וצפונה- יקרות הרבה יותר. אתה גם כותב שבאותו סכום אפשר לקנות סופה ממודל חדש יותר מסמוראי? הלוואי...
אולי עם מיקוח טוב אפשר להוריד במחיר- אבל עדיין- זו לא אותה ליגת מחירים.
אסף , אני מסכים עם יואב ומוסיף עוד הערה.
סופה זה אכן הג'יפ האמיתי וללא ספק הנאה והנעה אולטימטיבית אבל לבל נשכח שסופה זה רכב שלא סולח כשטועים וכשטועים זה עולה הרבה יותר מטעות של סמוראי. בגלל כוחו העצום , הגודל וההרגשה שכלום לא יכול לעצור אותך - מעבר למכלולים שאכן בתמחור שהגברת החביבה הציבה , ספק אם תמצא משהו ברמה מתוחזקת היטב של פשוט לתדלק ולנסוע.
בקיצור גברת, ג'ימני , ויטרה וסמוראי הם המטרה - כולם מצוינים ובתמחור שלך תוכלי למצוא בובה של רכב.
שיהיה בהצלחה ומי יתן ונראה אותך בקרוב עולה את ה"אתגרים" בבור ומודה לפורום ג'יפולוג על שייעץ לך לקנות את בחירת ליבך.
יואב, עזוב, השוק של הCJים והסופות הוא שוק מוזר. מחד אתה רואה שאנשים מבקשים 30K ויותר על CJים בינוניים, או משופרים, ואנשים מבקשים 40-60 על סופות, ומאידך כשאתה בצד המוכר: כמו יוני5 (סופה) , אסף קציר (סופה) ואני ( CJ ) , עם ג'יפים במצב ורמת שיפור מעל הממוצע, מכרנו את הרכבים שלנו ב 22K ו- 29K ו-14.5K בהתאמה. לא מכרנו במחירים האלה כי זה מה שבא לנו אלא כי ניסינו למכור במחירים גבוהים יותר ואנשים לא קנו.
אז... המחיר שמופיע בעיתון או באינטרנט הוא לא המחיר האמיתי, וגם לא קרוב אליו אפילו. מוזר, אבל זו המסקנה המתבקשת.
ואם מישהו יקפוץ ויגיד שהוא מכר את הסופה שלו ב40K , ויש כאן מקרה כזה של גולש שקנה סופה ב22K ומכר אותה ב40K או 42K , אז הוא היוצא מהכלל, שהוא היה מאוד סבלני, או בר מזל במיוחד ונפל על קונה שלא מכיר את התחום, כמוך. קונה שהעריך את מחיר הרכבים על פי מודעות בעיתון.
תודה על העידוד :-)
טוב, אז נוסיף עוד שאלה לשרשור הזה... :wink:
ראיתי cj8s שנת 87 במצב טוב חיצונית, נועל גלגלי "31 MT, כננת ברשיון, ברזנט חורף מלא.
נעילה אחורית קבועה (מרותכת).
לדברי המוכר, רק לשים דלק וזהו...
מחיר מבוקש - 27K
הזהו מחיר סביר???
נשמע לי קצת לא בטיחותי וטיפה הרסני לצמיגים לנסוע בנעילה קבועה מאחורה? אני טועה?