יש בזה משהו
אבל בארץ זה יותר מתאים לגזלן כזה בחוף דייגים מלוכלך שמוכר פחית פפסי ב 10 ש"ח ונקניקייה מגעילה בלחמניה ב 20.
Printable View
טוב כל ענייני צבע, A TEAM, וזיווד ימתינו לאחרי יישור קו מכני וחשמל.
כרגע אני מתחיל מניקיון. קשה חראות בתמונות אבל המצב עגום. 30 שנים של הזעות ושמן וגירוזום יצרו שכבה דביקה על כל תחתית הרכב. היום התחלתי לשטוף ויש מצב שזה יקח להד איזה יומיים אבל המטרה היא להוצא הכל יחסית נקי כדי לראות מאיפה המכלולים נוזלים או מזיעים. כרגע שוטף מלמטה ואח"כ אסתכל יותר לעומק מה קורה למעלה
עוד עניין, יש לא מעט חלודה שטחית על רוב תחתית הרכב. אחרי שאסיים לנקות נראה לי שאצבע את השלדה והרצפה עם ממיר חלודה ומעליו צבע המרייט.
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c23fa55eab.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eac88c3063.jpg
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
לדעתי תתחיל מהצביעה החלודה כבר תסתדר מעצמה :)
סשן שטיפה עם המסיר שומנים של לוקטייט לקח את כל הבוקר. לא הייתי אוכל מהמנוע והיר אהל המצב כבר יותר סביר ופחות שומני.
בבוקר המגבים שלא עבדו חזרו לעבוד לשניה אבל המזגן שעבד טוב כבר לא נדלק, עוד נק ל-to do list.
מנגנון תקוע של פתיחת מכסה האין מנוע טופל ועובד טוב.
אחרי השטיפה בחנתי את המנוע והבנתי שהגישה ממש מחורבנת ואין לי מושג איך מחליפים פלאגים בדבר הזה. מזל שזה אמריקאי ויש הרבה ביוטיוב, בנוסף הזמנתי היום ספר של היינץ.
כחלק מהשטיפה וכדי להגיע למנוע מהמלונה (ככה נקרא מכסה המנוע בתוך תא הנוסעים םיקרתי את הקונסולה והרדיו המעפן שהיה שם בתקווה להתחיל גם לנקות חשמל בתא המנוע ותא הנוסעים.
עד הסופ"ש מקווה לעשות פלאשינג למערכת הקירור, להחליף צינורות מים לרדיאטור וטרמוסטט.
פלאגים דרך הגלגלים הקדמיים, ברווח שבין השלדה לבודי. עם מאריך ארוך וסבלנות
פילטר אוויר, למיטב זכרוני, מעל ה TBI מתחת לחופה שנמצאת בתוך הקבינה.
וגם לא ברור לי איך...
בכל מקרה הנה משהו נחמד. שלחתי מייל לקוויגלי שעשו את ההסבה ברכב שלי וקיבלתי מייל חזרה עם כל המפרטים הטכנים, אז ככה:
סרן קדימה זה דנה 44 ביחס 4.1
סרן אחורה 14 בולט קטן ביחס 4.1
טרנספר זה בורגוורנר 4401 שאמור להיות מקביל לג'י אם 15659498 שזה מה שהיה בבלייזרים
מה לא ברור לך איך?
פלאגים מתחבאים מאחורי השלדה.
מורידים גלגלים קדמיים (אולי בזכות ההגבהה יש גישה בלי להוריד גלגלים)
מכניסים מאריך גמיש / צלב ובוקסה (מניח 16) מאלתרים קצת מעל הקורת שלדה וחלק מתחתיה.
החופה מעל הגיר:
יש 2 קליפסים (אולי 4, 20 שנה לך תזכור) בצד /מאחור, כל החופה הולכת אחורה ואז למעלה. ואז כל הוי 8 והגיר נראים במלוא הדרם.כיף כיף...
לא לצבוע.
לכתוב בספריי על צד אחד "FREE CANDY INSIDE" - ועל הצד השני להתקין אנטנות ולשים שלט יפה: Flowers By Isch
ביררתי הבוקר מחירי חלפים. בארץ, משאבת מים, טרמוסטט ושני צינורות מים 1200 שח.
ברוקאוטו, חידוש של כלל מערכת הקירור+פילטרים ופלאגים לטיפול 370$ מה שמתרגם אצלי בראש אחרי מעמ ל-1430 שח.
עכשיו לשאלת המנוסים בהזמנה משם, משלוח של DHL, כמה צינור אני צפוי לאכול בנוסף למעמ?
חפש באמזון ותישאר מתחת ל75 דולר להזמנה, Dhl יכניסו לך 4 צול
Sent from my iPhone using Tapatalk
מרוקאוטו תזמין רק מה שאתה חייב מהם ואין באמזון. Dhl חלאות.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
DHL בערך 50% מעלות החבילה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הוזמנו חלקים לחידוש מערכת קירור, הרוב מאמזון וקצת מרוקאוטו.
אז העבודה הזו תמתין שחלקים יגיעו.
בינתיים ניצחונות קטנים של תיקונים קטנים ומצד שני המזגן הפסיק לעבוד.
השלב הבא כולל קטר מתחת להגה.
גישה נכונה להזמין מאמזון מה שאפשר, לרוב אין הפתעות
Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי אני מתבלבל עם ואן של חברה אחרת, אבל כדי להגיע למנועלא פותחים את הקונסולה המרכזית (בין הנהג לבין המפגר שהסכים להצטרף אליו לנסיעה)?