אשרייך.
כמוך, גם אני לא נוהג להכתיב את הצרכים לאחרים, אך לא פעם אני נתקל בלקוחות שלא יודעים להגדיר את צרכיהם ואחרי מספר פגישות, ההגדרות המקוריות משתנות ב 180 מעלות.
מסכים לגמרי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
יש הבדל בהמלצה בין מי שמתעניין להיכנס לעולם השטח ולא ממש התנסה בתחום ובמגוון רכבים ובין מנוסה שמחפש כיוון חדש...
בהרבה מאד מקרים ראיתי את האמירה ש"עם האוכל בא התאבון" מקבלת משנה תוקף כשמדובר בבחירת רכב שטח וכניסה לעולם טיולי השטח- מהר מאד אנשים מתלהבים מהעניין ומחפשים עוד ועוד אתגרים ויכולות מהרכב שלהם שלרוב לא מיועד לכך אם הגדירו צורך כ"שבילי קק"ל" ורכשו בהמלצה המקובלת כאן פורסטר/ דאסטר ודומיהם.
אז מראש המלצה על רכב שטח שהוא כביכול "אובר קיל" זו לא כזו המלצה גרועה...מניסיוני בכל אופן.
אני כבר מזמן הפסקתי להמליץ לאנשים איזה רכב לקנות.
בייחוד לאלה שמתקשרים אלי בשעות מוזרות כדי לבלבל לי במוח בנושא הזה.
השיא היה אתמול. "מה לחץ האויר שצריך לנפח בגלגל של רקסטון". כתוב על קורת הדלת, בכל אוטו חדש בעולם. יא אהבל.
הם לא צריכים ייעוץ לרכישת רכב, הם צריכים פסיכולוג.
בגלל זה גם אין לרכב הזה באמת מחירון. השינויים והשדרוגים משפיעים על השווי של הרכב בהרבה מקרים יותר מהשנתון, היד והנסועה.
וכן.. עם האוכל בא התאבון. כשאתה מתנייד ומטייל עם פרייבט אתה רואה סביבך שבילי קק"ל ואומר "אם רק היה לי רכב שאוכל לנסוע שם בכייף בלי לפחד מאיזו אבן או מהמורה.." ואז אתה קונה כמו ששלמה אמר פורסטר או דאסטר או חס וחלילה ג'יפון כמו ספורטאג' או טוסון. נכנס לשבילי קק"ל ורואה סביבך כמה רכבי שטח יותר עמידים ממשיכים איפה שאתה נעצר. אז אתה מנסה, מגיע קצת יותר רחוק, אבל החברים עם רכבי השטח ממשיכים הלאה וגם אתה רוצה...
זה השלב שבו אשתך מפסיקה להצטרף אליך....
עכשיו שמישהו אחר ימשיך את הסיפור...
קובץ מצורף 138422
וככה אתה מסיים….
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא תמיד- אצלי אישית השנה חוגג 40 שנות נישואין מאושרות. מתוכן כ- 22 שנות ג'יפאות.
התחיל בטיולי משפחות בהרכב מלא כולל שתי תאומות וכיום טיולי גברים + כמה טיולי זוגות (4-5) בשנה ...
ההסדר הנוכחי עם הצודקת הוא אחת לשלושה שבועות מקבל פס לחמישי עד מוצ"ש טיול גברים...+ חריגים פה ושם חד יומיים או אירועים כמו מפגש מועדון הרנגלר...