תגובה: יעוץ לפני קניה - טויוטה לנדקרוזר 150 מהשנים 2013 וצפונה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
יכול להיות אבל במבחן התוצאה הטויוטה יותר טובה. וגם:
מאזדה b2500 אימתנית עם 86 כ"ס
מיצובישי בופלו 100 כ"ס
ניסאן וינר 104 כ"ס...
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
לטיוטה היה 83 כס....
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
גם אם להפרשים האלה יש משמעות, היא זניחה. ההיילקס בנוי יותר טוב, ואם אצל האחרים המנוע מפרק את הרכב, זה לא מוסיף להם נקודות בסעיף האיכות.
אצל טויוטה גם המנוע מפרק את עצמו הרבה יותר לאט, לא רק את שאר הרכב
וזה לא שהאחרים גרוטאות, הם סבבה לגמרי בתחזוקה סבירה. הטויוטה פשוט יותר טוב.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Big Guy
אהלן.קורא פה בפורום כמה שנים והנה הגעתי למצב שאני מעוניין להיכנס לעולם הג'יפים.החלטתי סופית לללכת על לנדקרוזר ממגוון סיבות, אבל אשמח לקבל הכוונה בנוגע למשהו שאני לא כל כך מבין בו.. שאלה - למה המחירון של הדגמים עד 2015 עם מנוע ה 3 ליטר משמעותית יקרים יותר לעומת אלה עם המנוע החדש יותר של ה 2.8 ?משיחה עם כמה מהמכונאים המומלצים בפייסבוק של טויוטה לנדקרוזר - כאשר אמרתי שמבחינת תקציב אני גבולי ל 2015-2016, נאמר לי להשתדל לקחת את הדגם של ה 3 ליטר ולא את ה 2.8.מצד אחד הדגמים עם ה 2.8 זולים יותר מאלו של ה 3 לפי המחירון, מצד שני נאמר לי שיש בהם קצת בעיות עם האוריאה.אשמח לשמוע חוות דעת מכם.תודה
קודם כל תודה רבה לכל המגיבים.
שנית כל - עם תקציב של כ 250K - מחפש רכב מרווח שיידע לתת גם שטח וגם כביש, אבל שיהיה גם דיזל (צריכת דלק וחיי מנוע) - הייתם פוזלים לכיוון אחר כיום?
פאג'רו רכב מעולה אבל פחות טוב בשטח וכן גם שם קפצו המחירים אבל בגלל שהופסק היבוא הם כנראה גם יפלו חזק בהמשך.
פזלתי לכיוון הגרנד שירוקי - אבל יש עליו הרבה פוסטים שלא יותר מדי אמין.
מה דעתכם?
דעתי - הכיוון הראשון שלך היה נכון. חפש לנדקרוזר הכי חדש שתמצא..
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Big Guy
קודם כל תודה רבה לכל המגיבים.
שנית כל - עם תקציב של כ 250K - מחפש רכב מרווח שיידע לתת גם שטח וגם כביש, אבל שיהיה גם דיזל (צריכת דלק וחיי מנוע) - הייתם פוזלים לכיוון אחר כיום?
פאג'רו רכב מעולה אבל פחות טוב בשטח וכן גם שם קפצו המחירים אבל בגלל שהופסק היבוא הם כנראה גם יפלו חזק בהמשך.
פזלתי לכיוון הגרנד שירוקי - אבל יש עליו הרבה פוסטים שלא יותר מדי אמין.
מה דעתכם?
אם אתה לא פוחד מירידת ערך ולא מחפש מניה בצורת רכב , תתחיל לחפש גרנד צרוקי טריילהוק , לדעתי תהנה מהרכב הזה כל יום בכביש ובשטח.
לפני כחודש קפצתי לסמלת לברר על רכב חדש , בחוץ חנו 2 לנד-קרוזרים 2019-2020 , החברה לקחו סיבוב בגרנד צרוקי , התלהבו מאד אבל אין להם את הביצים לעבור מ"מניה" לרכב שיש לו ירידת ערך, אבל המניה נסדקת , ה2018-2021 די פגעה במותג, אם לא הם לא היו בוחנים את הגרנד צרוקי.
השיחה שלהם היתה פשוטה , נמאס לנו ליסוע בעגלה שעולה 350 אלף שקל(+ אכזבה מה2019) , אולי הגיע הזמן שגם נהנה מהרכב ונפסיק לסגוד לאל הלנד קרוזר ;), אני מבטיח לך שהם ישארו עם הלנד קרוזר , קשה מאד לוותר על הרגשת הביטחון שמקנה הלנד קרוזר.
ההצעה היחידה שלי אליך , ב250 אלף שקל אל תתפשר , לא על 200K ק"מ , לא על יד 5 , לא על רכב שחוט , רק כמה שיותר חדש , כמה שפחות ק"מ , כמה שפחות ידיים , ושלא יבלבלו אותך באגדות אמינות ללא מגבלת ק"מ , גם הלנדקרוזר מתקלקל, ולהבדיל מכל המתפלספים בתשובות למעלה , גם אני ב3 חודשים האחרונים חיפשתי רכב , ביקרתי בטיוטה , ביקרתי בסמלת , חיפשתי משומשות מיד פרטית , מדילרים , לא חסר רמאים , לא חסר נוכלים , התפלספויות בפורום זה נחמד , בעולם האמיתי אתה נתקל בטיפוסים , רמאים , נוכלים ...... ולמצוא בהמה בסכום של רבע מליון זה פשוט אבסורד.
בהצלחה , עדכן אותנו מה קנית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
אם אתה לא פוחד מירידת ערך ולא מחפש מניה בצורת רכב , תתחיל לחפש גרנד צרוקי טריילהוק , לדעתי תהנה מהרכב הזה כל יום בכביש ובשטח.
לפני כחודש קפצתי לסמלת לברר על רכב חדש , בחוץ חנו 2 לנד-קרוזרים 2019-2020 , החברה לקחו סיבוב בגרנד צרוקי , התלהבו מאד אבל אין להם את הביצים לעבור מ"מניה" לרכב שיש לו ירידת ערך, אבל המניה נסדקת , ה2018-2021 די פגעה במותג, אם לא הם לא היו בוחנים את הגרנד צרוקי.
השיחה שלהם היתה פשוטה , נמאס לנו ליסוע בעגלה שעולה 350 אלף שקל(+ אכזבה מה2019) , אולי הגיע הזמן שגם נהנה מהרכב ונפסיק לסגוד לאל הלנד קרוזר ;), אני מבטיח לך שהם ישארו עם הלנד קרוזר , קשה מאד לוותר על הרגשת הביטחון שמקנה הלנד קרוזר.
ההצעה היחידה שלי אליך , ב250 אלף שקל אל תתפשר , לא על 200K ק"מ , לא על יד 5 , לא על רכב שחוט , רק כמה שיותר חדש , כמה שפחות ק"מ , כמה שפחות ידיים , ושלא יבלבלו אותך באגדות אמינות ללא מגבלת ק"מ , גם הלנדקרוזר מתקלקל, ולהבדיל מכל המתפלספים בתשובות למעלה , גם אני ב3 חודשים האחרונים חיפשתי רכב , ביקרתי בטיוטה , ביקרתי בסמלת , חיפשתי משומשות מיד פרטית , מדילרים , לא חסר רמאים , לא חסר נוכלים , התפלספויות בפורום זה נחמד , בעולם האמיתי אתה נתקל בטיפוסים , רמאים , נוכלים ...... ולמצוא בהמה בסכום של רבע מליון זה פשוט אבסורד.
אני אסביר את עצמי.
זה שתהיה ירידת ערך זה ברור.
לא מחפש לקנות מה שהעדר קונה - כן חשובה לי אמינות.
אני אחד שמטפל בכל הרכבים שהיו לי עד כה כל 10K גם אם ההמלצות הן יותר, דואג לטפל במוסכים מתמחים לרכב ולא חוסך שקל על טיפולים.
מחפש רכב שיהיה אחלה בכביש אבל גם יוכל לעשות טיולי שטח בקלילות - לא מחפש רכב לעבירויות מטורפות - אבל כן לעשות שטח טכני ברמה סבירה.
השאלה פה האם להישאר עם הלנדקרוזר? כי הוא אמנם עונה על הקריטריונים פרט לעובדה שהמחיר בשמיים לעומת הערך שלו עקב אפקט העדר.
פאג'רו יורד מהפרק - כי הפסיקו לייצר, ויש לו לא מעט בעיות עם ה DPF בדגמים החדשים
השאלה האם גרנד שירוקי יידע להתחרות מול לנד קרוזר? ואם כן ללכה על גרנד שירוקי -הבנתי שהדגם הכי מומלץ לשטח הוא עד 2011 - אבל אני מחפש משהו חדש יותר ודיזל. אז על מה כן ללכת? וממי שיש לו כזה רכב - האם אמין?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
דעתי - הכיוון הראשון שלך היה נכון. חפש לנדקרוזר הכי חדש שתמצא..
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הבעיה שרוב הרכבים ביד 2 מטופלים בהחלפת שמן פילטר שמן כל שנתיים או 30K.
הזוי במיוחד כשבאוסטרליה ומדינות אחרות ממליצים על החלפה כל 10K.
אז קשה למצוא רכב שטופל היטב.
לכן מתחיל לפזול לכיוונים אחרים.
מה דעתך על הגרנד שירוקי? מבחינת אמינות בעיקר
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
דרך אגב מה אתה קנית בסוף?
דווקא הדגמים האחרונים של הפג׳ארו ללא DPF
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Big Guy
דרך אגב מה אתה קנית בסוף?
קובץ מצורף 139786
חדש , חלום של רכב .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
שטויות , לא מבין מה היהסטריה סביב ה DPF , נדלקת נורה , אין חובה להחליף באותו רגע כי זה אזהרה לא תקלה , ואז יש לך זמן לתקן בזמנך החופשי , החלפתי ברכב הקודם שלי(2009) בעלות של 1700 שח כולל נקיון הסעפת (החלק הוזמן מחו"ל וההרכבה והתיקון בוצעו במוסך מעולה) , ממש לא תקלה שמשאירה משקעים או חור בכיס.
זה לא רק כשיש תקלה.
זה מה שהוא עושה לרכב גם כשהוא תקין.
וזה שהרכב נכנס לlimp mode..?
"על כל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון".
אלה הרכבים "החדשים", מתמודדים, לכל דבר יש פתרון, כולה רכב לא מטוס קרב, וגם אם כן אז יש כאן מכונאי מטוסים.
😜
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
טעות.בוודאות עם DPF.בדקתי שתיים כאלה
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc