תגובה: Ram 2500 Larmie 2021 - AluCabin Camper - לטיולים בלבד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אין חשש לחיכוך של המיכל בין הקבינה לקמפר? תנועות שישפיעו על ההברגה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אכן יש חשש.
היתה התלבטות רצינית איפה למקם את המיכל הזה - וכל מקום אחר היה פשרה גדולה מידי (או שהמילוי לא נוח או שהיה חשש לריח של סולר בתוך הקמפר.
לבסוף החלטנו על המיקום הזה - בעיקר כי הוא הכי קרוב לפתח התדלוק המקורי ולא יצריך להזיז את הרכב לשתי נקודות שונות בתחנת הדלק.
אחרי כל התקנה כזאת אנחנו מעבירים את הרכב נסיעת שטח אגרסיבית במיוחד - אין סימני נזק למיכל או לתושבת שלו.
בכל מקרה - המיכל גמיש יחסית ויש לו נשם כך שגם אם יהיה מגע, זה לא יהיה קטלני.
12 קבצים מצורפים
10 קבצים מצורפים
פתאום הגיע גל חום היסטרי ובאופן ספונטני החלטנו שחייבים לעלות צפונה מכאן, וגבוה בהרבה 😎.
הרמתי טלפון לאיתמר מ"ספן סוכנויות" ושאלתי אותו איזה ספינות יוצאות בקרוב לטורקיה ואפשר להעלות עליהן את הקמפר. איתמר חזר אלי והציע את הTrans Carrier שמפליגה מחיפה לאיסקנדרון, בגבול סוריה-טורקיה, הבעיה היא שלאיזור הזה קשה יחסית להגיע בטיסה ולי כבר היה ברור שאנחנו מפליגים!
איתמר הרים גבה, היה בטוח שהשתגעתי, הרי מי עולה להפלגה באוניית קארגו, ועוד עם שני ילדים?! אבל אחרי שהסברתי שהילדים (ואשתי) הם מהזן הקשוח, איתמר התרצה והנה, אנחנו בדרך לטורקיה.
מה בתכנית? מתכננים לפגוש ממש בקרוב את משפחה בהרפתקה - יומן מסע משפחתי ,לטייל איתם יחד בקפדוקיה ולטפס לקצ'קר, משם לרדת לחופי הים השחור, להתפצל ולהמשיך צפונה לבולגריה ורומניה ושם לפגוש את חברים אחרים ולטייל בקרפטים הרומנים. יהיה כיף!
קובץ מצורף 144368קובץ מצורף 144376קובץ מצורף 144375קובץ מצורף 144374קובץ מצורף 144373קובץ מצורף 144372קובץ מצורף 144371קובץ מצורף 144370קובץ מצורף 144369קובץ מצורף 144377
מדהים.
מפתיע שיש בכלל אופציה כזאת (לעלות לשוט בקארגו).
לא מטריד אותך שהאוטו בסיפון עליון,
לא חוטף מלח מכל הכיוונים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מדהים.
מפתיע שיש בכלל אופציה כזאת (לעלות לשוט בקארגו).
לא מטריד אותך שהאוטו בסיפון עליון,
לא חוטף מלח מכל הכיוונים?
האמת שלא מטריד בכלל.
הים היה חלק ולא הרגשנו גלים. וגם אם היה נרטב, מדובר ביומיים, לא יותר, שום דבר שאי אפשר לפתור בשטיפה טובה.
20 קבצים מצורפים
אז חזרנו גם מההרפתקה הזאת*:)
חצינו את טורקיה מדרום מזרח לצפון מערב והתעכבנו*על איזור קפדוקיה והקצ'קר (ולאחר מכן נפרדנו מנעמה וההיילקס שהמשיכו לגיאורגיה וארמניה) את בולגריה ורומניה מדרום לצפון*+ התעכבות על רכס הקרפטים הצפוני.סה"כ חודש טיול - כ5700 ק"מ.
השארנו את הראם ברומניה, חזרנו לארץ לעבודות (חגים וזה) ולשלוח ילדים לביצפר*וכבר*בסוף השבוע הבא מתוכננת להתחיל הרפתקאה*נוספת ;)
היילקס בינתיים סיים את הסיבוב בגיאורגיה-ארמניה, חצה את הים השחור והגיע לאיטליה (אחרי בולגריה, סרביה וקרואטיה).
אנחנו מתכננים לפגוש אותם שוב בקרוב בברצלונה, לטפס לפירינאים ומשם להדרים למרוקו.
11 קבצים מצורפים
בלהט האירועים - שכחתי לעדכן :(
אתחיל מהסוף - התעוררנו בשבת בבוקר 7/10 במרוקו. בשעה הראשונה עוד שכנעתי את עצמי ואת המשפחה שהנה יש לנו תירוץ להמשיך לטייל לעוד זמן רב ולא לחזור הביתה. ברגע שהאירוע התחיל להתבהר הבנתי שלא אסלח לעצמי אם לא אקח בזה חלק אז מייד התחלנו במלאכה המורכבת של חיפוש טיסה חזרה ואחרי מסע תלאות, השארנו את הראם במרוקו וב9/10 כבר הייתי על מדים שאני מקווה לפשוט ממש בקרוב לקראת ההרפתקה הבאה.
איך זה התחיל ( זה היה ממש מזמן, הזיכרון שלי לא מאפשר לי לרדת לפרטים)
לקראת חופשת החגים הארוכה, עליתי (לבד) על טיסה ליאש (רומניה) שם השארנו את הרכב בסוף הטיול הקודם. היו לי 5 ימים כדי להגיע לשדה התעופה של ברצלונה לאסוף את סיון והילדים - את הדרך עשיתי על כבישים מהירים יחסית כאשר בסוף כל יום אני יורד לשטח לחפש מקום מוצלח ללינת לילה (בעזרת אפליקציית Ioverlandar הנהדרת)
מברצלונה יצאנו לטיול של כשבוע בפירנאים - משולב רגלי+רכוב וחזרה לנמל ברצלונה - משם עלינו על מעבורת ישירה לטנג'יר (שייט של כ30 שעות). העדפנו שייט על נהיגה כי הזמן היה קצר ולא רצינו להתיש את הילדים ואת עצמנו בטיול נהיגה בכבישי ספרד.
אז אחרי שייט ארוך, התעוררנו בבוקר בנמל טנג'יר רעננים לנהיגה ארוכה :).
משם עלינו לרכס הרי הריף ואל העיירה שפשאוואן.
משם לפאס ולטיול*רכוב של כ4 ימים באטלס הגבוה.
התוכנית היתה להמשיך ולמצות עוד את מרוקו, אבל כל דבר בזמנו, ברגע שהמצב קצת ירגע, נחזור לשם.
בשבוע הבא ממשיכים את הטיול, אסע לשם שוב, אחצה את מיצר גיברלטר חזרה לספרד, אאסוף את סיון והילדים משדה התעופה במדריד ומשם נראה (ככל הנראה, נטייל כשבועיים בפורטוגל).
קובץ מצורף 146666קובץ מצורף 146675קובץ מצורף 146674קובץ מצורף 146678קובץ מצורף 146672קובץ מצורף 146671קובץ מצורף 146669קובץ מצורף 146667קובץ מצורף 146668קובץ מצורף 146665קובץ מצורף 146676
נראה מדהים...
לא מפחיד להסתובב עם מספר ישראלי בימים אלה בחול?
יש אופציה למספרים "מסווים"?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
מדהים!! הרכב, הטיולים, החוויות... והחזרה למילואים, כל הכבוד!!
רק איפה זה משאיר אותך עם התכנון לייצור סדרתי של הקמפר הזה?
כל הכבוד על ההחלטות שלקחת ותודה על השיתוף.
עושה המון חשק.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
נראה מדהים...
לא מפחיד להסתובב עם מספר ישראלי בימים אלה בחול?
יש אופציה למספרים "מסווים"?
עד לפני המלחמה לא חששנו, עוד לא החלטתי אם אני חושש עכשיו.
אפשר להדפיס מספר על רקע לבן ללא דגל (ככה עשינו להיילקס של נעמה שחששה יותר).
יש לי עוד כמה ימים להתלבט על זה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
רק איפה זה משאיר אותך עם התכנון לייצור סדרתי של הקמפר הזה?
הקמפר מיוצר סדרתית, על ידי Alucab.
בכל מקרה - לשמחתי אישטח הוא לא רק אני ;), אנחנו ממשיכים לעבוד בכל הכח, בהתאמות למצב הקיים
עידן
תודה עידן...
חשבנו לצאת באביב/קיץ הקרובים...
בינתיים דוחים קצת...
10 קבצים מצורפים
מהמם, הלוואי עלי
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
איזה כיף שאתה מעז לעשות את מה שכולנו חולמים.
Ram 2500 Larmie 2021 - AluCabin Camper - לטיולים בלבד
חי ת׳חלום אתה.
הרווחת בזכות.
4 קבצים מצורפים
מאיסלנד המשכנו לארה"ב - אני צריך להיות פה בתקופה הקרובה בענייני עבודה, אז החלטנו להתמקם בקולורדו, גם כי זאת בירת הOutdoor וגם כי זה מרגיש כמו השילוב הכי טוב בין חינוך מוצלח לילדים ואתרי טיול מעניינים - ממש למרגלות הרוקיס.
הרכב עשה כמה שינויים קטנים כדי לדבר אמריקאית - מערכת גז - Propane וצמיגי "37 והוא כבר ממש מרגיש בבית.
קובץ מצורף 147857קובץ מצורף 147858קובץ מצורף 147859קובץ מצורף 147860
וואו, פשוט להזיל ריר
בטח עלויות השילוח היו מטורפות
נשמע מעניין קולורדו בענייני עבודה [emoji12]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
פשוט מדהים!
Sent from my iPhone using Tapatalk
מהמם. שאפו.
מבין שהראם הוא דיזל ולכן ההסבה לגז?