5-6 ימים. קרה לי כבר כמה פעמים.
בעיקר אמזון UK.
Printable View
בשביל מי שעוקב. החבילה נחתה אצלי בשישי. בחמישי בדקתי באמזון איפה החבילה. והם לא ידעו שהיא בארץ בכלל.
אז יותר זמן מהרגיל אבל לא היסטרי.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
מספר משלוחים מהחודש האחרון התעקבו מעל שבוע רק במחסני חברות השילוח במרכז בארץ , נשלחו עם ארמקס, אמזון עצמם היו די יעילים כרגיל בערך.
נראה לי שמקור רוב העיקובים זה ארמקס, אבל זאת רק תחושה לא לגמרי מבוססת ועל מדגם די קטן...
אצלי הכל מגיע די מהר. לא משהו חריג.
חוץ מחבילה אחת.... שהגיע ארגז קרוע וריק..... השליח זרק בתוכו משהו אקראי כדי שלא לספק ארגז ריק....
היה לא קל לשכנע את אמזון לזכות אותי ולוותר על משלוח חזרה של הארגז הריק ...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מה יהיה? לא טוב יהיה...
מה כבר ביקשתי?!.. כמה בוקסרים ולדעת עד כמה הספר הזה טוב ששווה להוציא על הסופר פתווה...
קובץ מצורף 140422
מזימה אירנית
והבעיה היא לא רק הנציגים בארץ שזה GCX ועוד משלח מקומי, לרוב צ׳יסטה.
עיקר האיטיות זה הזמן שזה מבלה בארהב עד השילוח.
לא קשור לחגים. יש לא מעט מוצרים שלא נשלחו בעוד שאחרים מאותה הזמנה נשלחים.
נראה כמו בעיית שרשרת אספקה
גם אצלי מאותה הזמנה, חלק מהמוצרים כבר בארץ ואחרים עוד לא נשלחו בכלל. כמובן שמה שהייתי צריך בדחיפות עוד לא נשלח ומה שהוספתי כדי להגיע למשלוח חינם כבר אצלי ביד ...
הנסיון שלי עם צ’יטה בחבילות בינלאומיות הוא לא להיט, בהמעטה.
החבילה לרוב מבלה כמה ימים בארץ לפני שמגיעה, ועל זה ניחא.
אבל הבעיה העיקרית איתם שלא מעניין אותם הסיכום שילוח עם המוכר (לכתובת המגורים, גם אם שילמתי אקסטרה על שילוח) אלא נקודת חלוקה, לעיתים אקראית, ותמיד בישוב אחר.
ולפי תכתובת עם השולח, מדווחים לו שהחבילה בנקודת מסירה ב״סניף המקומי״, רק לא מציינים שזה בעיר הלא נכונה.
אני ממש מבקש מהם לא לשלוח דרכם.
ציסטה מביאים לכתובת אם זה אמזון.
עם הסינים ההסכם כנראה שונה. בזמנו גם הדואר השתמשו בחנויות לחלוקה ואפילו פתחו מוקדי חלוקה ומסיבה כלשהי זה הפסיק.
תלוי שיטת משלוח.
יש חינמי מעורפל ויש בתשלום נוסף, מהיר יותר.
בפנייה למוכר, אישר שהמסירה היא לכתובת המגורים.
זה לא עניין את צ’יטה.
המוכר ביקש לא לאסוף את החבילה.
בתור לקוח אתה במלכוד/שבוי, כי שילמת אקסטרה כדי לקבל שילוח מהיר יותר עד לבית, ואתה יודע שהחבילה כבר בארץ.
זה משהו שחזר על עצמו, והבעיה שבמעמד בחירת שיטת המשלוח לא כתוב ״ציטה״.
אז התחלתי לציין בהערות למוכר ״לא עם ציטה״.
המוכר לא מכיר את צ'יטה ולא עובד מולם.
החברות שהוא עובד מולן בוחרות ספק משנה לחלוקה בארץ ואז זה יכול להיות צ'יטה ויכול להיות גם גרוע יותר... יש גם בר הפצה, hfd וכו'...
נשלח מהנייד
משלוח מיועד ל23.10, הגיע הרגע
Sent from my HD1903 using Tapatalk
טוב... הגיע... :-)
אצלי חבילות חזרו להגיע תוך שבועיים לכתובת היעד למרות שהם עדיין עם הערכת זמן של חודש בזמן הרכישה.