תגובה: Article: טעינת רכב חשמלי בבית: טעינת AC
אורך חיים של ממסרים אכן נמדד במחזורים, אבל להערכתי השימוש שמיכה עשה בו עד כאן, לא אמור לדגדג גם עשירית חיים של ממסר, מה גם שמדובר כאן על התנעה רכה של העומס ולא מיתוג תחת עומס מלא.
הוא הראה לך היכן זה התפחם? אם זה בחיבורים, אז מדובר פשוט בהרכבה גרועה. אם המגעים התפחמו בפנים: אין לי הסבר.
זה מעניין... החלק התקול נשאר אצלך לניתוח שלאחר המוות?
הוא זיהה את הבעיה תוך שניה אחת לפי איזו אינדיקצית שגיאה, לא 'בעניים'.
אני מניח שהבעיה היתה פנימית, לא בחיבורים.
אכן אני עושה שימוש מינורי לחלוטין בעמדה, שתיים שלוש טעינות בשבוע על שנתיים וחצי.
כל הסיפור הוא תעלומה: למה העמדה הזו חוזרת ומתקלקלת, ולכאורה לא תמיד באותו רכיב.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
זה מעניין... החלק התקול נשאר אצלך לניתוח שלאחר המוות?
לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כתבה מאד מעניינת ומלמדת.
תודה !
כמובן שהיה לי העונג להתנסות לפני שקראתי ..
הכבל ׳סבתא׳, שקבלתי עם הרכבים השכורים. לא נאמר לי שהוא מוגבל בזמן ולא ידעתי את זה.. בכל צימר /מלון שעצרנו בו ללילה. חיברתי את האוטו סביב 9 בערב וזה נשאר מחובר עד סביב 11 בבוקר הבא.
האוטו היה טעון בבוקר ל 100 אחוז. (לפעמים הוא הודיע שיידרשו 5 שעות לטעינה מלאה ולפעמים 7.5 .. ).
מצד שני, אין לי מושג מה היה גודל הסוללה. שנגמרה בדרך כלל אחרי שעה של עליות להרים.
תודה.
גיא מתעלק על התשובה שלך לעוד שאלה קטנה
איך זה להתנייד עם רכב חשמלי באירופה .
איך משלמים לטעינות בדרך? היה מסובך להירשם לעמדות ?
בכל המלונות היו עמדות טעינה ?
הטווחים הגבילו אותך ?
אני טס לאיטליה ועושה בחלק מהימים קילומטראז רציני (500 ק"מ ביום) , חשבתי לקחת טסלה אבל אני פוחד מהטווח.
אין לי ניסיון עם רכב חשמלי בכלל.
על הדרך, אם כבר מתכתבים. אני מנחש שבשימוש שלך אתה יכול להסתפק בזרם הטענה מינימלי, דרך ההגדרות באינפומדיה. עומס קטן יותר, מהתשתית בבית, דרך העמדה, ועד הרכיבים הפנימיים ברכב, כולל הממיר AC DC.
אם מגיע אירוע שבו אתה צריך טעינה מהירה יותר, תשנה, אבל זו צריכה להיות ברירת המחדל.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
הטווחים הגבילו אותך ?
אני טס לאיטליה ועושה בחלק מהימים קילומטראז רציני (500 ק"מ ביום) , חשבתי לקחת טסלה אבל אני פוחד מהטווח.
אל תעשה את זה.
יש הבדל גדול בין chnt לבין ABB
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
הטווחים הגבילו אותך ?
קל להרשם לאפליקיצה, אבל צריכים SIM מקומי ולפעמים כרטיס אשראי מקומי [ לא תמיד ] - אתה מקבל סמסים ..
קל להתנייד עם רכב חשמלי בנורבגיה, לא יודע מדינות אחרות מנסיון אבל רואים תחנות טעינה, לא מעט.
בכל המלונות יש תחנת טעינה, ברוב הצימרים יש, לא כולם. [ לדעתי יש להם חוקים בנושא ]
500 ק'מ זה הרבה. המון, אם אתה תלך נגד העיצה של חנן, תיקח בחשבון הרבה עצירות חישמול.
אין עם זה בעיה, בעקרון .. אבל כשאתה בטיול ויש לך להגיע לאין שהוא בזמן כלשהו, זה מבאס לעצור ל"קפה" ואולי לחכות שיפנו את העמדה ואולי היא לא תקינה וצריך למשוך לעוד אחת ..
פחות נראה לי מתאים לטיול ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
על הדרך, אם כבר מתכתבים. אני מנחש שבשימוש שלך אתה יכול להסתפק בזרם הטענה מינימלי, דרך ההגדרות באינפומדיה. עומס קטן יותר, מהתשתית בבית, דרך העמדה, ועד הרכיבים הפנימיים ברכב, כולל הממיר AC DC.
אם מגיע אירוע שבו אתה צריך טעינה מהירה יותר, תשנה, אבל זו צריכה להיות ברירת המחדל.
אבל למה להסתפק בזרם הטענה מינימלי?
יש פה ושם מצבים שאני צריך את כל ה11KW (או יותר מדוייק 10.2KW אצלי).
סתם טרחה וכאב ראש לעבור הלוך ושוב.
איחולי החלמה לטלי, מקווה שסידרו את הכתף כבר?
אני אוהב להיות נחמד למכשירים שלי. זה לא מחייב אף אחד, כמובן. פחות זרם זה פחות חום, ואם הנסועה שלך לא מחייבת באופן רגיל טעינה מהירה, אז זה לא בא על חשבון כלום.
בינתיים אתה אוכל קש עם עמדת הטעינה, ונדמה לי שכבר החלפת ממיר? . לא יודע לומר שזה קשור, אבל זה בוודאי לא עוזר.
טלי בינתיים מטפלת לפי המלצת הרופאים במיון בישראל, כלומר לא מטפלת. קיבוע וזהו. אני מקווה שתשתכנע לקבל חוות דעת נוספת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אל תעשה את זה.
הרעיון נגנז , גם המחירים יותר יקרים לא נראה לי שזה חסכון .
נזמין מרצדס או אאודי נחמדה לנסיעות ארוכות .
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
קל להרשם לאפליקיצה, אבל צריכים SIM מקומי ולפעמים כרטיס אשראי מקומי [ לא תמיד ] - אתה מקבל סמסים ..
קל להתנייד עם רכב חשמלי בנורבגיה, לא יודע מדינות אחרות מנסיון אבל רואים תחנות טעינה, לא מעט.
בכל המלונות יש תחנת טעינה, ברוב הצימרים יש, לא כולם. [ לדעתי יש להם חוקים בנושא ]
500 ק'מ זה הרבה. המון, אם אתה תלך נגד העיצה של חנן, תיקח בחשבון הרבה עצירות חישמול.
אין עם זה בעיה, בעקרון .. אבל כשאתה בטיול ויש לך להגיע לאין שהוא בזמן כלשהו, זה מבאס לעצור ל"קפה" ואולי לחכות שיפנו את העמדה ואולי היא לא תקינה וצריך למשוך לעוד אחת ..
פחות נראה לי מתאים לטיול ..
:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אני אוהב להיות נחמד למכשירים שלי. זה לא מחייב אף אחד, כמובן. פחות זרם זה פחות חום, ואם הנסועה שלך לא מחייבת באופן רגיל טעינה מהירה, אז זה לא בא על חשבון כלום.
בינתיים אתה אוכל קש עם עמדת הטעינה, ונדמה לי שכבר החלפת ממיר? . לא יודע לומר שזה קשור, אבל זה בוודאי לא עוזר.
לא החלפתי ממיר.
אני לא מאמין בללכת עקום כי החייט פיספס קצת בחליפה. או שהעמדה תעבוד כמו שצריך או שתעוף.