שניר, דבר איתי בפרטי.
אני גם יוצא לאזור בדד בחמישי לילה
0524796539
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Printable View
שניר, דבר איתי בפרטי.
אני גם יוצא לאזור בדד בחמישי לילה
0524796539
אז לאיזה כיוון חשבתם?
רק מזכיר שיש מפגש צפון בחורשן בחמישי
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני דרומי (:
בכל מקרה אני אהיה באזור הציחור, יורד מחר בערב( 17:00) יציאה מבאר שבע.
מי שמעוניין להצטרף, הטלפון שלי 2 תגובות מעל
לגבי גבי פרס אני זוכר שהוא ממס סביר ביזמנו ירדתי ועליתי אותו עם לנד קרוזר 2010 מקורי עם צמיגים 50 50 והיה ממש בסדר,הבאה הגדולה שכל הפעמים שהייתי לא היה מים!
אבל,אני יודע שעכשיו שטף שם והמים מהממים.
להזהר לא להתקרב לקצה המצוק,ויש ירידת ערות עם מעט שיפוע צד לא משהו מוגזם בכלל.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מהכביש לגבי פרס נסיעה אפשרית בהחלט, מספר קטעים איטיים יותר אבל לא משהו לחשוש ממנו.
אם תרצה להמשיך דרך הר קומות ולרדת לנחל סדום זה כבר מאתגר מעט יותר, אבל תמיד תוכל לעזור לכביש...
רמת הגולן - נחל סמך-אל על, כנף בדרום,
ציר המוסכים, עם מעיינות יותר צפונה ועוד מסלולים שתוכל לעשות מבחינת הקושי שלהם ללא חשש.
נשלח מהנייד
אני יכול להעיד מנסיוני האישי בלבד, מהפעמים שאני נסעתי בצירים אלו:
1. סמך-מפגש הנחלים - אם אין בעיית בוץ קשה אז אתה יכול להיות רגוע עם הסופה שלך (כן, יכול להיות שתשלב הילוך כח ותיסע לאט, אבל תגיע לחציית המיים, תהנה מההפסקה שם ותעבור את המיים ללא דרמות. לאחר מכן, אם תרצה במסלול הקל יותר - תוכל להמשיך למושב רמות - שוב, לא תהיה לך בעייה.
אם תרצה להגיע לכנף או לאום אל-קנטיר (קשתות רחבעם) ולצאת לנטור - יש עליה עם יותר אתגרים, אבל הסופה צריכה לעבור אותם לאט ובבטחה. בהחלט מאתגר יותר מהאפשרות הראשונה, אבל אפשרי. אם אתה חושש בשל חוסר ניסיון (וזה בהחלט לא בושה וחשוב לא להצטייד בביטחון יתר חסר ביסוס) - תוכל לראות אם יש קבוצה נוספת שעולה בציר ולהצטרף אליה.
2. ציר המוסכים - לא תהיינה לך בעיות עבירות קשות, אבל כן נסיעה איטית וקפיצות בקטע עם הבולדרים. נוסעים לאט ועם סבלנות.
אבל אלו רק שתי דוגמאות שרשמתי אתמול מהנייד ולא היה לי זמן מספיק לתת דוגמאות נוספות.
רוב הצירים בגולן לא יהוו בעייה לסופה שלך למעט מצב הבוץ...
אם הציר יחסית יבש - הוא יהיה אפשרי.
אבל תמתין גם לתגובות האנשים שמרבים לנסוע בגולן ויוכלו לתקן את מה שכתבתי.
לבסוף הכוכבים הסתדרו ככה שהספקתי לפגוש את גבע ולראות את הקניון הלבן בשיא תפארתו.
תודה לכולם, שומר את העצות הטובות שלכם להזדמנות הבאה
היה טיול מצוייןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c945857cf.jpg
קלאסיקה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk