תגובה: כניסה עם אקדח לזאפה הרצליה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
PW
יקירי:
אם לאדם יש רישיון מהמדינה לנשיאת כלי ירייה, מותר לו לשאת אותו בכל עת ולכל מקום, זו זכותו החוקית.
באותם מקומות רגישים, (בהתאם לזכות הזו) שבהם מכל סיבה שהיא נדרש או מועדף שהכניסה תהיה ללא נשק, חובתו החוקית של אותו מקום לספק הסדר להפקדת כלי הירייה. כך במשרדי ממשלה, ביטוח לאומי, בתי משפט ודין וכד'.
אם מקום מסויים מגביל כניסה עם נשק אבל איננו מספק הסדר כאמור, הוא עובר על החוק.
עכשיו שכל אחד ינהג כמו שהוא מבין.
אוקי,
אז איפה מפקידים נשק בנתב"ג?
ולא,
בתחנת המשטרה שליד טרמינל 1כבר שנים שלא מוכנים להפקיד (למען הגילוי הנאות, אני אפילו לא בטוח שהיא עדיין שם. כבר הרבה זמן לא הייתי שם).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אוקי,
אז איפה מפקידים נשק בנתב"ג?
ולא,
בתחנת המשטרה שליד טרמינל 1כבר שנים שלא מוכנים להפקיד (למען הגילוי הנאות, אני אפילו לא בטוח שהיא עדיין שם. כבר הרבה זמן לא הייתי שם).
היא עדיין שם
Sent from my DN2103 using Tapatalk
בכניסה למוזיאון חיל האויר יש שלט המפנה לעמדת הפקדת נשק, וזה הרגיז אותי כפליים כי באתר היה כתוב שאין כניסה על נשק, לא היה כתוב דבר על עמדת ההפקדה
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
P, מאיפה החקיקה הזו?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מאותו לוגיקה של צורך חובה של הממשלה לתקן תקנה של אי הכנסה למקומות ציבוריים לאלו שלא מחזיקים בתו ירוק (תקופת הקורונה).
לא מכיר לוגיקה, מכיר חוק. תביא את החוק/תקנה וזה יסתדר.
כל דבר אחר - בהצלחה בתביעה מול בית העסק שהפלה את כניסתך.
שימו לב שלמוסדות ממשלתיים /ציבוריים רשמיים וגם למשחקי ספורט (כדורגל/סל וכד) יש איסור בחוק. בחלק מהמקומות יש מקום הפקדה (מוסדות) ובחלק אין (משחקים).
באירוע ציבורי שבאחריות/הנחיית המשטרה, היא הקובעת אם מותר או אסור. לרוב מאפשרת כניסה תוך תדרוך שאין להתערב באירוע ולעיתים אף חתימה על מסמך.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
לא מכיר לוגיקה, מכיר חוק. תביא את החוק/תקנה וזה יסתדר.
החוק / תקנה - זה מה אסור לך ולא להפך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
כל דבר אחר - בהצלחה בתביעה מול בית העסק שהפלה את כניסתך.
לא מכיר המקום ואין לי עניין להיות בו.