-
תגובה: הגנה "אמיתית" מגניבת רכב, יש חיה כזאת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אם הרכב חונה בחצר פרטית וקבלת התראה בזמן אמת.. ואתה חמוש.. אין סיבה שלא תסכל את הגניבה
בהנחה שהגנב משופשף ולא בורח כשרואה נשק, אין לך הרבה מה לעשות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קייס קינום
בהנחה שהגנב משופשף ולא בורח כשרואה נשק, אין לך הרבה מה לעשות.
בסה"כ לשים לב לעמוד מולו ולא מאחוריו....
-
בימינו עם כמות הפריצות ומקור הפורצים זה אירוע פחע לכל דבר.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
תגיד את זה לשופט [emoji1751]
-
דווקא השבוע שמענו על שיטת מיגון חדשה - הנקה
הגברת קמה להניק
שמעה רעש מהאוטו
הגנבים נבהלו, יצאו מהחלון וברחו...
ועכשיו ברצינות - רכב יומיומי - כל הברזלים למינהם הופכים את השימוש למאוס ומסורבל.
כל אחד צריך למצה פטנט משלו. אני דווקא מאמין בשער טוב.
** אישית, 9 שנים היתה לי סופה, לפעמים הייתי שוכח את המפתחות בסוויץ. לשמחתי הם לא חיפשו כזו אצלנו במושב. כן לקחו לי אוקטביה גרוטאה (ממוחזרת מתאונה) ויונדאי אקסנט חדשה של צה"ל (באירוע אחד).
אחד הדברים שלהבנתי כן עובד - כלב מפחיד וערני (1. לא חייב להיות אכזרי באמת, כי את זה כבר הם לא יבדקו 2. מפחיד = שחור, גדול והרבה שיניים. היה לי פעם לברדור כזה שבגללו פחדו להתקרב אלי הביתה.. )
-
לחבר ניסו לגנוב הילקס revo לפני שבועיים,הרכב של מקורות.
לשמחתו אחד מהגנבים ישאר שבת כי בטעות הם צפרו ואז הוא יצא אליהם. הם כמובן ברחו.
הרכב הזה כבר עבר נסיון גניבה אצל הבעלים הקודם (שאצלו נגנבו כבר 2 רכבים כאלו)
הניסיון הזה סצפיפית ארע בשעה 22:00 בכביש המרכזי אצלנו, פשוט נעמדו ליד להסתיר.
כנראה מישהו במוסך סימן את הרכבים של מקורות. הם גם מגיעים ממולאים בכול טוב, וגם סגורים כך שאפשר לגנוב איתם עגלים/כבשים או מה שבא להם.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ש01
אחד הדברים שלהבנתי כן עובד - כלב מפחיד וערני (1. לא חייב להיות אכזרי באמת, כי את זה כבר הם לא יבדקו 2. מפחיד = שחור, גדול והרבה שיניים. היה לי פעם לברדור כזה שבגללו פחדו להתקרב אלי הביתה.. )
זורקים רעל לכלב, אם יש לך מזל תצליח לתפוס את זה לפני שתאבד גם אותו.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
נזרקו כאן כמה תרחישים, ואני שואל בשיא הרצינות,
עזבו שניה סיפורים ששמעתם על מישהו שמכיר מישהו.
גם אני שמעתי אותם, ויותר מפעם אחת.
מישהו מכיר מיד ראשונה, לא שלישית, כזאת על מקרה בו גנבים הרעילו כלב? או לחילופין תקפו את הבעלים במקום לברוח ברגע שנדלק האור בחצר?
-
הרעילו כלב - מכיר אישית. הבעלים המדובר חבר בפורום. לא אחשוף. היינו שם אצלו בבוקר שאחרי הגניבה כשהוא הבהיל את הכלב לוטרינר.
גם בדקנו שיחות סלולר יוצאות מהרכב, גילינו שהגנב נוהג בו באור יום ומתקשר בכיף שלו. התקשרנו לדבר איתו, זה לא ממש שכנע אותו להחזיר את הרכב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
נזרקו כאן כמה תרחישים, ואני שואל בשיא הרצינות,
עזבו שניה סיפורים ששמעתם על מישהו שמכיר מישהו.
גם אני שמעתי אותם, ויותר מפעם אחת.
מישהו מכיר מיד ראשונה, לא שלישית, כזאת על מקרה בו גנבים הרעילו כלב? או לחילופין תקפו את הבעלים במקום לברוח ברגע שנדלק האור בחצר?
אותי מעניין איך מזהים נוכחות רעולי פנים באישון לילה זה בהכרח גנבים.. ולא אנסים או מחבלים ... או מחסלים של עולם תחתון שטעו בזיהוי?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מישהו מכיר מיד ראשונה, לא שלישית, כזאת על מקרה בו גנבים הרעילו כלב?
כן.
ולהזכיר שלפי מה שפורסם, אירוע דרומי התחיל כשיום לפני הרעילו לו את הכלב והא הסיק שהדבר הבא הוא פריצה ולכן חיכה להם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אותי מעניין איך מזהים נוכחות רעולי פנים באישון לילה זה בהכרח גנבים.. ולא אנסים או מחבלים ... או מחסלים של עולם תחתון שטעו בזיהוי?
זה לא הנושא. עילות לירות בבנאדם בלילה יש מספיק. כמעט כמו מספר השרשורים שנפתחו בנושא.
-
בזמן סכנת חיים ממשית לך ו/או לסובבים אותך ובהכרח שזיהית אמצעי, כוונה ויכולת.
העילות החוקיות מעטות וברורות מאוד (יחסית לחוק בישראל) ..וממש לא כמספר השרשורים פה...
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אני מסכים עם זיו לגבי הידע הסכמטי שלהם.
יש שתי בעיות.
א. בזמנו, בדיפנדרים, היו כמה חשמלאים שהיו מתקינין ניתוקים סודיים. מכיוון שיש כמה דרישות וצורות חשיבה די מקובעות, יצא שרוב הניתוקים, ורוב המתגים היו מבוססים על אותו עקרון, ובפועל מי שראה אחד שניים, ידע איפה לחפש את השאר.
לקח- לעשות את הניתוק בעצמך* ולא אצל חשמלטור שמומחה לרכב שלך (גם אם הוצאנו מהמשוואה את משבר האמון מול החשמלטורים).
ב.ראינו כבר כמה וכמה מקרים בהם רכבים (בעיקר ג'יפים) נגררים לנקודה נוחה לעבודה, ואפילו מועלים על גרר.
מסקנה 2- בנוסף לניתוקים, חייבים להיות גם ברזלים. לפחות בחניה הקבועה.
*ברכבים מודרניים, כבר לא טריביאלי, עד בלתי אפשרי לעשות ניתוקים.
אני רוצה לראות את האמיץ שעושה ניתוקים באוטו כמו דיסקברי 4. אפילו על משהו שנראה פשוט כמו כניסה למשאבת סולר.
ראיתם מה הדגשתי?
זה בדיוק.
בהרבה מקרים לא יתעסקו בכלל עם נסיונות להניע. הם באים עם עוד רכב ואם הג'יפ שלכם לא מרותק למקומו הם גוררים אותו ברצועה. את ההעמסה על גרר יעשו במקום שני ברחוב אחר. את ההתגברות על מערכות המיגון ואת ההתנעה יעשו במקום שלישי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ראיתם מה הדגשתי?
זה בדיוק.
בהרבה מקרים לא יתעסקו בכלל עם נסיונות להניע. הם באים עם עוד רכב ואם הג'יפ שלכם לא מרותק למקומו הם גוררים אותו ברצועה. את ההעמסה על גרר יעשו במקום שני ברחוב אחר. את ההתגברות על מערכות המיגון ואת ההתנעה יעשו במקום שלישי
לא רק ג'יפים
את ה159 של אשתי העבירו לניוטרל, דחפו/דרדרו לבוסתן 200 מטר ממקום החניה (מוסתרת היטב בין העצים) ותכננו להגיע בלילה להתניע ולאסוף.
תודות לאיתוראן והשיטור הכפרי הרכב נמצא בריא ושלם.
-
לפני כמה חודשים, חבר עם לנדקרוזר שגר ממש בקצה ישוב כפרי בדרום השפלה.
הגנבים גררו/דחפו את האוטו לפרדס והתחילו לעבוד שם. אחרי שאיתוראן העירו אותו הוא הפעיל את כיתת הכוננות וטס לפרדס עם הרבה צפירות ואורות. הגנבים ברחו. לאוטו שלום, הנזק שהספיקו לעשות כוסה ע"י הביטוח.
-
אני מצטט דברים שנאמרו לי על ידי מי שעוסק בתחום.
כשיש טווח בין מקום הגניבה והמקום הבטוח - הם יגיעו במחצית הראשונה של הלילה. ייקחו את האוטו בנסיעה אם הצליחו או בגרירה אם לא. למקום די קרוב. אבל לא מדי. לשכונה אחרת בעיר או לפרדס או מטע. אם מניע נוסע הם מנתקים מצבר מתרחקים וצופים בו ממרחק של כמה עשרות מטרים ומחכים. אם צריך לטפל בו זה הזמן לטפל בו, להזיז עוד קצת למקום אחר ואז לנתק מצבר ולחכות. רגע לפני הזריחה מתחילים לזוז ומתזמנים את ההגעה למחסום לשעת השיא של היציאה לכיוון ישראל בזריחה.
אז זה הזמן שיש לפעול. תניחו שאם הרכב נגנב הם לא יגיעו למחסום באמצע הלילה. זה הזמן שבו מכשיר האיתור העצמאי עם הבטריה הפרטית שלו ייתן עבודה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ש01
דווקא השבוע שמענו על שיטת מיגון חדשה - הנקה
הגברת קמה להניק
שמעה רעש מהאוטו
הגנבים נבהלו, יצאו מהחלון וברחו…
מן המפורסמות שגנבים יונקים מאבא שלהם